Skoj i vimlet


skoj


16 responses to “Skoj i vimlet

 • Fu allah

  Yes där satt den

  Gilla

 • whatthefeng

  Förståndshandikappade….

  Om det vore så väl. Sluta smöra.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Säkerhetspolitiska rådet var så säkert därför att de inte lämnar ett enda spår efter sig?

  Tipp tapp tipp tapp tippetippe tipp tapp se då krypa …

  Gängen ska knäckas…

  The Looserz?

  Gilla

 • Nisse

  Det är bara att konstatera Stefan Löven är muslim varför vill du förstöra Sverige Är det möjligen dom 72 ljungfruerna som hägrar eller ?

  Gilla

 • Mm

  Skippa jobbet, sök socialbidrag för allt. Lev på en lön. Byt tjänster. Tänk på din familj i första hand, skulle önska att fler gjorde så, som invällarna. Där jobbar inte kärringarna, gäller att reproducera sig i Sverige så de kan få max bidrag. Men om det nu inte kommer in några skattekronor. Tja politikerna skall väl ha bidrag först, kommunisterna sedan och så vidare. Sist i kön etniska svenskar. Hjälp inte till, låt de belåna Sveriges över skorstenarna. Gå ihop byt tjänster, så mycket civil olydnad ni kan hitta på. Politikerna har nu brutit samhällskontraktet. Nu gäller det inte en för alla, en för en är budskapet och familjen, släkten först.

  Gilla

  • Grune

   Det sägs hela tiden från regeringshåll att det är invandrarna som ser till att Sverige fungerar.
   Ett tanke experiment vore att alla riktiga Svenskar slutade att arbeta och invandrarna fick sköta alla fabriker och alla butiker och allt annat i Sverige och de riktiga svenskarna började arbeta på socialförvaltningen som bidragstagare samt att dom hade sina hyror och alla andra fasta avgifter betalda av staten.
   Det skulle vara riktigt roligt att se hur det skulle fungera.

   Gilla

 • 1788

  Hittat på Stå upp för Sverige:

  ”Känner att jag bara måste skriva av mig lite..

  Min dotter 1.5 år ska börja förskola nu om 1 vecka. Jag har ( läs: hade! ) sett fram emot detta ända tills..

  Jag bor i ett lugnt område där vi inte har så mycket stök och bråk, vare sig med svenskar eller invandrare. Det självklara för oss var då att söka det dagiset som ligger intill gården, nära och bra..

  Sen får jag höra rykten. Flera föräldrar som bytt dagis..Att i en grupp på 18 st var 13 nyanlända!? de kunde inte vara ute tillsammans å leka för de var alldeles för våldsamma!?

  MEN DET som oroar mig mest i det jag hört är om lärarna! Hört på flera håll att det är många utländska lärare som inte kan SVENSKA!?

  Där går min gräns!”

  Sverige kollapsar fullständigt inom några få år.

  Tacka kvinnorna för det!!!

  Gilla

  • NisseBerra

   Inte kan svenska, det var ingen som hörde intervjun med den person som vill bli taxichaufför..?? Men som kom från Somalia eller Syrien och från de länderna godkänner Transportstyrelsen inga dokument angående prickfrihet. Och nu kommer det bästa, det här var en person som inte kunde svenska, att döma av intervjun i radions P1. Men köra taxi skulle han, vem är det som driver med oss..??

   Gilla

  • svensson

   Byt omgående förskola om du är rädd om din dotter. Klaga också tillsammans med andra föräldrar genast till kommunen skit i om de säger att ni är rasister, här gäller det ERA BARN, inte all världens dräggavkomma.

   Liked by 1 person

  • Grune

   Vilka kvinnor skall vi tacka? Menar du alla kärringar i regeringen?

   Gilla

 • NisseBerra

  Och det är ju, ska vi säga, mänsklighetens avskräde som sysslar med denna religion. Till 99% helt hopplösa livsformer som ställer till med bekymmer var de än drar fram i världen. Kasta ut dem, kommer aldrig att bidra med NÅT…!!! Klär du dig i ett tält, ska be fem gånger om dagen eller andra massa egendomligheter, så att du inte är anställningsbar. Inga pengar från Sverige, whatsoever. Inte en krona, vare sig från kommuner, stat eller landsting. Du ska inte komma in i socialförsäkringssystemet från dag ett, vansinne….

  Liked by 1 person

  • Grune

   Alla riktiga Svenskar som betalar skatt borde få göra ett avdrag på 80% för finansiering av import av analfabeter.

   Gilla

 • age

  Den va’ bra!

  Gilla

 • Jhonsson

  Då får man väl inte skoja om politiker heller?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: