Varför riskerar EU sin framtid ?

Ekonomiska migranter strömmar in i EU i en hisnande takt, men EU vill inte stoppa inflödet.

EU skulle kunna stoppa inflödet hur lätt som helst – det finns tillräckligt med militära fartyg sammanlagt i EU-länderna för att stoppa vad som helst på Medelhavet.

Ett av EUs viktigaste medlemsländer Storbritannien kommer att lämna EU och en av de främnsta orsakerna är migranterna. Skulle du för tre år sedan ha sagt att Storbritannien kommer att lämna EU, skulle alla ha skrattat åt dig.

Ändå pressar EU Polen, Ungern etc att ta flera ”flyktingar” trots att dessa länder inte vill.  Jag tror att tröskeln för dessa länder att lämna EU är ganska låg om frågan drivs till sin spets.

Situationen i Italien är ju också rejält eldfängd och den stora allmänheten ser knappast positivt på den aldrig sinande strömmen av migranter. Ändå ber EU att Italien INTE stänger sina gränser.

Varför riskerar EU hela sin framtida existens för afrikanska ekonomiska migranter ?

Kan det vara så att flyktingkonventionen är ”helig” för EU eftersom hela EUs egna existens bygger på (enbart) internationella konventioner ?  Att det ingenstans får framgå hur sköra de internationella konventionerna egentligen är ? Hur lätt de kan uppsägas ?

Så jag tror EU likt en dåre kommer att hålla fast vid att gränserna inte får stängas och därmed gräver EU sin egen grav på sikt.

 

 

17 thoughts on “Varför riskerar EU sin framtid ?

  1. Agendan måste vara att framtvinga en kollaps för EU för att sedan upprätta en ny ordning.
    Och det blir ingen demokrati, var så säker

  2. Varför tror ni att britterna gick Ur? Början var jag för EU men nu inser jag att det sitter en samling idioter i Bryssel och gör absolut ingenting.Hittar på massa idiotiska lagar,men kan inte hejda massa lycksökare. Dom haft 2år på sig och det händer absolut ingenting,nästan lika effektiv som svetsarns regering.Tack för mig ADOLF

  3. Gunnar Sandelin skriver i Nya Tider -”Vi skall amma hela världen med lösbröst”. På ett annat ställe skriver han -”Kvinnliga pojkar som miljöpartisten Gustav Fridolin. Jag skriver-” Den kvinnligt feministiska svetsar´n har aviserat inköp av ett okänt antal blonda uppblåsbara Barbara att dela ut till presumtiva våldtäktsmän. Allt i mening att de får suga på tutte i lugn och ro under akten, då Barbara inte gör motstånd. Samtidig förbättras den obefintliga statistiken.”

  4. De som önskar EUs undergång kommer att få sin önskan uppfylld om det inte blir ett stopp på inflödet av migranter av olika slag från MENA länderna.
    Stefan och Morgan gör allt de kan för att förhindra en skärpning av Schengengränsen tillsammans med Merkel och Macron.
    Det är dubbelmoral när den är som mest avancerad alla styr över länder där bara problemen blir större och större och försöker hålla sina egna gränser stängda.
    I Bryssel ser det ut som i Stockholm en del extremvänster som lever i luftslott men jag tror att Stockholm är värst inom hela EU.
    I Stefan och Morgans luftslott ingår att man ska fördela flyktingarna mellan EU länderna enligt en viss nyckel. Oerhört korkat! Om nu de länder som nu inte vill skulle gå med på det vad händer då? Säkert så vill inte någon stanna kvar utan börjar med säkerhet att tänk på hur kommer vi snabbast och bäst till Sverige.
    Jag tror att de som driver detta är inte i förstahand gapiga vänsterextremister utan den internationella bankmaffian. Av den anledningen att skuldpyramiden skulle rasa om inte inflödet fortsätter för i de flesta länder i EU sjunker barnafödandet bland etniska européer.
    Detta är Wall Streets största skräck för skuldpyramiden måste växa varje dag för att täcka räntorna på utestående lån.

  5. Enligt flyktingkonventionen är ju endast ~ 5% av de som kommit till Europa de senaste åren verkligen flyktingar. Asyl är en möjlighet och ingen rättighet.

  6. Att EU inte stoppar detta inflöde, beror på att det är politikena i Bryssel, som bestämmer. Där är IQ-nivån som bekant inte särskilt imponerande. Och man har ännu inte fattat konsekvenserna av sitt eget handlande.
    Det gör man inte förrän katastrofen är fullbordad, dvs försent och då är det utan återvändo.
    Hala Europa verkar vara förlorat. Svenska politiker,brukar ju trumpeta ut att Sverige skall visa vägen.
    Vägen till undergång?

  7. Innan politikerna satte igång importen av brottslingar inköpte de aktier i Securitas och övriga lås och larmtillverkare.

  8. Nu har Aftonslasken sin första rubrik kring sexuella angrepp av sjuka muslimer mot unga flickor,vid Sthlm stadsfest. Två fall redan första dagen.Hur många blir det innan ”festen” är förbi ? Om det är som i detta fall,en festival för de yngre teens förvånar det ju inte,att sådana fall sker dagligen vid all form av festföranstaltningar….Kvinnor kan inte röra sig fritt ute i samhället efter mörkrets inbrott,utan att bli antastade eller än värre av dessa importerade bastarder !

  9. SVERIGE och Europa måste vakna .Snart är det försent eller det är redan försent,det får framtiden utvisa.Mvh Adolf

  10. Socialism, titta på Venezuela !
    VAKNA era stollar till befolkning……….era barn är de inte viktigast ????????

    • Socialism borde ersättas med realism, men det finns för många fårskallar som insupit villfarelsen att Socialism betyder att alla delar allt lika, inget kan va mer felaktigt!

      Se till exempel hur Stefan Löfven förser sig, men unnar inte fattigpensionärer ens en dräglig levnadsstandard? Socialism i sin
      rätta skepnad!

Kommentera