”Jag är så jävla trött o förbannad över att eftersom förövarna va nyanlända”

INVANDRARVÅLD. Även Birger Sjöbergs stad, Lilla Paris, Vänersborg drabbas av bråk mellan ”grupperingar” 

”Nu har vi tröttnat på det meningslösa våldet som utövas av vissa i vår stad. Våra barn & ungdomar ska kunna gå ut utan att riskera att bli förföljda, förnedrade eller nedslagna! Jag ger mej inte om jag så ska behöva sitta på torget varje dag tills budskapet nått fram!”

”Det enda jag ber om är att dom som kommer tänker på att uppföra sej exakt så som vi vill ha det på gatorna i stan! Lugnt, sansat civiliserat & vänligt!” så skriver mamman till en misshandlad pojke på den slutna Facebookgruppen ”Vänersborgare”.

Mamman fortsätter: – Det är fruktansvärt. Man vågar inte släppa ut ungarna. Det är inte första gången det här händer.

Det är resultat av misshandel, olaga hot och sexuellt ofredande.

Från Facebook Svenskar berättar: Igår vid ca 18,30-19 tiden blev min son som är 14 år misshandlad på gågatan i Vänersborg. Jag är så fruktansvärt trött på allt våld i denna stan & dessa bråkmakare som fan inte går att prata med utan att dom blir uppkäftiga o hotsamma! Vad hände med respekten för äldre?! Och respekten för kvinnor?!?

Allt började med att han frågade Varför dessa personer slagit en annan 14 årig kille. Han fick som svar en spottloska på sej sen en äldre kille som gav sej på han bakifrån! & han tog Bla strypgrepp & slängde han i marken med huvudet före.

Jag är väldigt tacksam att en så bra polis förhörde Min son & ringde mej så jag fick veta vad som hänt. För jag va på akuten med hans lillasyster.

Även alla oroliga som hör av sej & hans kompisar dom hjälpt han efter händelsen.
Även den tjejen som hjälpte han & även ringde polisen.

Han mår under omständigheterna bra men har ont i huvudet & har lite småsår.

Jag är så jävla trött o förbannad över att eftersom förövarna va nyanlända så ska detta va så jävla hysh hysh o det får man inte nämna.

Om det vore tvärt om att det varit svenskar som gett sej på ett gäng nyanlända så hade det blivit ett jävla liv & blivit kallat rasist dåd!

Försökte prata med killen som gav sej på min son men det slutade med att han försökte få ur min son ur bilen så dom kunde ”göra upp” detta finns film på.

Det är inte första gången detta gäng är på mina söner & deras kompisar & troligtvis inte sista heller men nu vågat jag fan inte släppa ut ungarna nått mer!!

Stäng gränsen

Om Vänersborg på bloggen…

-Pettersson säger att det är ord och inga visor från svenskarnas vardag i många städer över landet.

Nedan dock en visa av Vänersborgssonen Birger Sjöberg…

13 thoughts on “”Jag är så jävla trött o förbannad över att eftersom förövarna va nyanlända”

  1. Röstfördelning – valdistrikt Vänersborg 5.
    http://www.val.se/val/val2014/slutresultat/R/valdistrikt/14/87/0105/index.html

    När jag spekulerar med hjälp av Ratsit så tycks hon vara ensamstående mamma. Jagat bort barnens Pappa? Måhända är hon en av Fis väljare.
    ”Fallet Axel.” Är från samma gata. Vänersborg är en mycket korrupt och PK, politiskt korrekt-präglad stad. http://tomasgidlof.se/hemsida02.html
    Artikelns text tycker jag indikerar att mamma Jenny inte förmår tänka längre än näsan räcker.
    Tomas.

    • ”Tomas”! Du VET inte nånting om henne, så håll käften!!!
      Eller tycker du att det är rätt att barn misshandlas för hur vuxna människor i samma stad röstat innan det blev som det nu ser ut?! VET HUT!!!
      Den som faktiskt vågar tala om hur det ser ut är modig, för då vågar fler både träda fram, berätta och rösta annorlunda!
      Skäms på dig!

      • Jag är säker på att många skulle rösta annorlunda om det var val idag!
        Men det behövs fler som berättar sanningen om hur vardagen nu ser ut, de som faktiskt gör det ska inte skuldbeläggas!

  2. Som man röstar får man ligga – blir det nya ordspråket för att beskriva kvinnornas situation i det nya Sverige.
    Och i idrottssammanhang kommer svenskarna snart att hävda sig mot de bästa i världen i löpgrenarna. Att springa undan nyanlända flyktingbarn som vill sprida islam kommer att vara en ypperlig form av träning.
    Multikultur är bra – rösta på sossarna, miljöpartiet mm!

  3. Den saken är hundraprocentigt säkert att det sitter 300 bebisar och 49 barnvakter i riksdagen. Det har blivit så att Sverige har blivit en enpartistat. Det finns nämligen bara ett parti i Sverige som kan kalla sig för ett politisk parti, nämligen SD. Alla dom andra är där för två saker. Makten och den höga lönen.

  4. Alla har nog sett dem. Invandrargängen som drar runt på stan och spelar kaxiga, just för att de har kompisar bakom ryggen och media som försvarar dem. Konfrontera dem en och en, så är de sällan stora i käften.

    • Det är Reinfeldt och Löven som är skyldiga till all grov brottslighet i Sverige, tillsammans med alla som var dumma nog att rösta på dom.

      • Jag blir också sugen på att beväpna mig, men det är fel metod. Det leder inte heller till det samhälle vi vill ha.
        Staten ska sköta våldsmonopolet, vi måste påverka dem att göra det ordentligt. Vi skulle behöva motivera dem på riktigt, kanske tjära och fjädrar skulle hjälpa?

  5. Det är sju chanser av åtta* att Jenny tidigare stött partier som velat ha exakt denna utveckling.

    * Bor Jenny i ett ”utanförskapsområde” minskar sannolikheten till tre av fyra.

    • Det är MÅNGA som vaknat efter valet 2014!
      Var glada för det, istället för att rättfärdiga att svenska barn våldtas och misshandlas pga av hur deras föräldrar, grannar eller folk i samma område röstade 2014!
      Tror ni på arvsynd?! Tycker ni arvsynd är bra? Förtjänar DU att bli misshandlad för hur folk i din stad röstade förra valet?!

  6. Sverige har aldrig varit tryggare, och desutom har det minsann alltid funnits misshandel i Sverige, låter PK-maffian och B-kändisarna hälsa.

    Med andra ord så är det svenskarna som det är fel på…. de är dessutom rasister.

    Frågar man skötsamma invandrare blir det vansinniga på svenskarnas flathet, ”varför gör ni inget, varför säger ni inget?”

    Jodå, de har rätt. Svenskarna är världmästare på att knyta handen i fickan.
    Se för f-n till att ta upp handen nästa val och rösta rätt!!

Kommentera