Det finns enklare lösningar: Stäng gränsen, internera och deportera


INVANDRING. Trettio Säpo-poliser per dygn. Så mycket bemanning krävs för att övervaka en enda misstänkt terrorist. Till det kommer tolkar och övrig personal till exempel telefonavlyssning. Det kommer krävas många tusen agenter för att ens övervaka de personer vi vet om.

Det finns en enklare lösning. Stäng gränsen, internera och deportera.

Läs mer på Jyllands-Posten…

Efter attacken på Drottninggatan i Stockholm delade en kvinna ut gratis kramar men det lär inte hjälpa mot terrorattacker i Stockholm, Köpenhamn, Paris, Bryssel, London, Istanbul, Beirut, Moskva…


8 responses to “Det finns enklare lösningar: Stäng gränsen, internera och deportera

 • GO

  Det är inte möjligt! Hur kan det krävas 30 SÄPO poliser per dygn?
  Till vad? Han är ju inlåst?

  Gilla

 • Tony

  Och dra kraftigt ner bidragen så självsanerar mycket sig, men till det behövs det politiker som är i besittning av ryggrad, vel pottorna i denna och den förra regeringen klarar inte det!

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det finns anledning att hålla ögonen på t ex politiker som missbrukat droger. Det leder till hjärnskador. Det går att bilddiagnostiskt kartlägga om hjärnan inte är frisk. Ev kan behandling hjälpa men det är viktigt att problemet uppmärksammas.

  Tänker på t ex Maria Ferm som missbrukat kokain enl uppgifter i media. Hon ger ofta intryck av att vara orealistisk och ha svårigheter att bedöma orsak och verkan mm. Hon har sökt sig till miljöpartiet, talar sällan eller aldrig om miljöfrågor utan framstår mest som en förespråkare för att svenskar ska ha ett gränslöst ansvar för världens elände. Hon tycks inte riktigt få ihop ekvationen för att uttrycka sig milt. Hon anklagade nyligen Janouch för att vara rasist. En representant för ett politiskt parti och dessutom ett regeringsparti skyfflar urskillingslöst etiketter på medborgare. Hennes bristande omdöme är väldokumenterat.

  Det skulle finnas krav på att politiker ska genomgå en brainscan för att kartlägga om de är friska och lämpliga att ansvara för andra människors liv. En miniminivå är en frisk och fungerande hjärna. Nu finns det alltså forskning med möjlighet att titta på och jämföra en frisk hjärna med en icke-frisk.

  Det är intressant att lyssna på:

  Gilla

 • huginomunin

  Internering är en bra lösning, och dessutom billig. 4×4 kvadratmeter per person, betongbrits, en filt och ett hål i golvet. Ingen rastning, bara inlåsning. Kan modulbyggas, förslagsvis i norrbottens och västerbottens inland. Mat och vatten tre gånger om dagen. Mycket fläsk. Och dom transporteras tillbaka när dom är välkomna i sitt hemland. Problem solved.
  Dessutom arbetstillfällen i glesbygden.

  Gilla

 • Mm

  Är det någon av våra medskyldiga 7 klöver politiker som skänker en tanke på den 12 åriga flickan som miste livet vid Åhléns pga politikernas omättliga behov att plocka in vem som helst till Sverige. Dinamarka kanske som sitter bland afganska män som hon inte har en aning om vilka deras verkliga agenda är. Det är lätt att sitta och skreva med vakter som skydd och som jag dessutom får betala för. Den kvinnan kan man förvänta sig vad som helst av. Usch och fy.

  Gilla

  • Tony

   Ni vet väl hur det går till att få en kommunist försvarslös? Låt dom beskriva namnet på det land som har eller har haft kommunismen som ideologi och där det rått och råder välstånd, ett effektivt och bra sätt att få tyst på tramsmaskinerna på vänsterkanten, för dom kan inte peka ut något land, det finns inte och har heller inte funnits!

   Det tog några år att få det gamla Stasi landet Östtyskland modernt,
   likadant med Polen, när den kvävande kommunismen försvann rustades landet upp och ser idag bättre ut än många platser i Sverige, det finns fler, Tjeckien , Slovakien Ungern…. o. s.v.

   Gilla

 • Nisse

  sossarna ökar i senaste mätningen. Det verkar ju mera skjutningar mord våldtäkter misshandel rån så ökar S. Detta är nog verklighetens Fejk News

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Vem är det som kör egentligen?”…………………..

  Läsvärt debattinlägg från Anna Ekelund Nachman i Dagens Samhälle.

  Citerar en del…..

  ”När jag läser nyheter ser jag allt oftare för min inre syn den där scenen när Kalle Anka, Musse Pigg och Janne Långben tumlar runt i en husvagn på väg nerför berget och plötsligt inser att ingen sitter bakom ratten. ”Vem är det som kör egentligen?”

   Det har varit en politiskt händelserik sommar: ”Transportgate” fick hela semester-Sverige på fötter och Stefan Löfven att morska upp sig i sista stund. De marockanska gatubarnen blir fler och ställer till oreda i den innerstad som annars ofta är förskonad från sådant.

  I Malmö har sjukvården blivit experter på att hantera skottskador då de senaste årens övning har givit färdighet. Blivande mödrar tvingas föda i bilen, eller till och med i Finland.

  Ena dagen läser jag hjärtskärande historier om rediga, hårt arbetande människor som utvisas på grund av någon teknikalitet – andra dagar artiklar om våldtäktsmän och terrorister som inte kan utvisas om de inte kan garanteras trygghet i sitt fädernesland. Det månas om förövarna men offrens trygghet glöms bort.

  En hel del behöver styras upp, och det fort! Men av vem eller vilka? En bra ledare måste vara exekutiv och emellanåt våga göra sig impopulär.

  Dock tycks arbetsmoralen hos dagens politiker hålla samma nivå som hos den övriga befolkningen: det twittras och jagas lajks mer än det arbetas. ”

  Läs hela på denna länk.

  https://www.dagenssamhalle.se/kronika/vem-ar-det-som-kor-egentligen-18111

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: