De illegala afghanerna HOTAR med utvidgat strejk


-Pettersson börjar bli lite upprört. Människor som inte har uppehållstillstånd, som inte är medborgare och som försörjs av svenska skattebetalare HOTAR och håller PRESSKONFERENS! Det är dags att polisen börjar göra sitt jobb och genomför en inre utlänningskontroll, låser in dem som inte har rätt att vara är och flyttar på dem som stödjer dem. 

Afghanerna tror till och med att de har en majoritet av det svenska folket med sig och att det är demokrati att bryta mot våra lagar. Film längst ned där Ung i Sverige till och med lyckats hitta några riktiga barn…

PRESSKONFERENS 2017-08-15
Del 2 i strejken

Det har gått tio dagar. Vi är rörda över allt stöd vi har fått. Det känns som att Svenska folket är med oss. Sitter här med oss på trappan. Sprider vårar budskap. Stöttar oss när visa vill skada oss. Vi är inte ensamma längre. Vi vill tacka för allt stöd. Tack vare er kan vår strejk fortsätta.

Vi går inte i skolan för någon annan eller för att få stanna i Sverige, vi går i skolan för att vi vill ha en framtid. Vi är inte maktlösa så länge vi tar kontrollen över våra liv. Studerar och kämpar. Vi lär oss hela tiden, av att strejka och av att plugga, om hur världen fungerar. Vår strejk är historisk och vi kommer aldrig ge upp innan utvisningarna stoppar. Hur länge vi strejker är upp till politiker och migrationsverket, det är dom som ska ge oss svar. Nu vill vi berätta om nästa steg i vår plan, vad vi gör när skolorna börjar, för att vi ska kunna fortsätta kämpa för våra rättigheter.

Strejken slutar inte när skolorna börjar, den blir större. Den blir nationell. Vi kommer strejka i varje skola. De som åker härifrån nu lämnar inte strejken, den tar den med sig. På alla lektioner sitter vi på golvet. Vår oro och vår rädsla försvinner inte när vi går in i klassrummet, så vi strejkar även där. På raster och på lunchen ska vi sitta i entrén eller i fiket och strejka. Vi sitter på golvet tillsammans. Alla elever får vara med och stötta oss. Vi kommer dela bilder och videos på hur ungdomar i hela Sverige fortsätter strejka i skolan. Detta är en sittstrejk i skolan i hela Sverige.

Strejken på medborgarplatsen är hjärtat av strejken. Vi tänker inte lämna utan vi fortsätter sitta här tills samhället tar ansvar för oss. Härifrån skickar vi meddelanden till politiker och fortsätter driva kravet om att stoppa utvisningarna. Skillnaden är att vi har hela Sverige i ryggen när skolan börjar. När det händer stora saker och vi behöver samlas så kallar vi alla som kan till Stockholm. Här pumpar hjärtat, här kan vi samlas. Alla skolstrejker är våra händer och fötter. Vi blir en hel kropp, vi är ett. Tillsammans kommer vi att bli en av de största strejker i Sverige i modern tid.

På vår senaste presskonferens ställde vi alla partier frågor om varför de inte gör mer för amnesti? Vad är det ni väntar på? Varför är ni inte här? Det är ni som behöver ta ansvar och fatta politiska beslut. Fredrik Beijer från migrationsverket har inte sagt nånting till oss. Det är du som kan stoppa utvisningarna genom ett rättsligt ställningstagande. Varför gör du inte det?

Vår strejk fortsätter, i hela landet. Alla ungdomar i Sverige är välkomna att sitta med. Så kan strejken fortsätta växa. Nu i hela landet! I morgon i hela världen!

۱۰ روز از تحصن ما میگذرد. و تمام حمایت های که با صورت گرفته تاثیرگذار بوده، و این نشاندهنده ایسنت که مردم سویدن هم با است و درکنار ما مینیشید و پیام ما را بدیگران میرسانند. اینها ما با استند وقتی که دیگران درصدد ضربه رساندن با است. ازین ببعد ما تنها نیستیم!
ما تشکری میکنیم از حمایت شما!
و مطمین استیم که با کمک شما تحصن ما ادامه پیدا میکند!
ما مکتب میرویم! و مکتب رفتن ما بخاطریکه کسی و یا بودن در سویدن نیست. ما بخاطر یک آینده درخشان مرویم!
تا زمانیکه ما بر زندگی خود کنترول داشته باشیم مظلوم و قربانی نخواهیم شد!
ما از هر لحضه زندگی، مکتب و تحصن میاموزیم و مبارزه میکنیم.
این حرکت ما تاریخ ساز است و تا زمانیکه اخراج های اجباری به افغانستان را متوقف نکنیم تسلیم نمیشوم! مدت زمان تحصن ما تلعق به ادراه مهاجرت و سیاستمدارها است. ما ار انها جواب میخواهیم!
و حال میخواهم برنامه بعدی مان را بگویم! وقتی مکتب ها شروع میشود ما چی میکنیم که بتوانیم حق خواهی خود را ادامه بدیم!
با شروع شدن مکتب ها تحصن ما پایان نمی یابد! بلکه بزرگتر وعمومی میشود!
ما در تمام مدارس تحصن خواهیم کرد!
و رفتن ازینجا بمعنای ترک تحصن نیست بکه ادامه در جاهای دیگر است. ما در ساعتهای روی زمین خواهمیم نشست!
با رفتن به کلاس های درس، نگرانی و ترس ما از بین نمیرود; پس ما در آنجا تحصن خواهیم کرد!
در ساعت های تفریح و وقت نان خوردن نیز این کار را انجام خواهمیم داد!
هر کس بخواهد میتواند ما را همراهی کند. ما عکسها و دیدیو های را که چیگونه جوانان ما در سرتا سر سویدن اینکار را ادامه میدهند به نشر خواهیم رساند!
Medias قلب تحصن ماست!
تا زمانیکه جواب قانع کننده نگرفتیم اینجا را ترک نمیکنیم!
پیام ما برای سیاستمدارن; توقف دادن دیپورت های اجباری میباشد!
با شروع شدن مدارس تمام سویدن با ما یکجا خواهد شد!
اگر کدام اتفاق جدی پیش بیاید در استکهم جمع خواهیم شد! قلب ما در اینجا میتپد و اینجا جمع خواهیم شد!
تحصن گنندهگان دیگر اعضای وجود ما استن!
.ما با هم میتوانیم بزرگترین تحصن زمان معاصر در سوییدن باشیم.
در کنفرانس اخیر مان از همه ی احزاب پرسیدیم که چرا برای عفو. عمومی کاری نمیکنند . ما از انها پرسیدیم که منتظر چی هستند؟ شما باید در. تصمیمات سیاسی مسول باشید. فریدریک بیر از اداره مهاجرت چیزی به ما نگفته است. ما به فریدریک میگوییم که این تو هستی که میتوانی دیپورت ها را متوقف کنی و. افغانستان را نیز ناامن اعلان کنی.چرا این کار را نمیکنی .
تحصن ما در سر تا سر کشور ادامه دارد و از همه ی جوانان میخواهیم که با ما تحصن کنند. امروز در سوییدن فردا در سطح دنیا


37 responses to “De illegala afghanerna HOTAR med utvidgat strejk

 • Jhonsson

  Regeringen och myndigheternas totala handlingsförlamning är rent grotesk. Vårt land befäster sin ställning som bananrepublik, skapad av tokstollarma Reinfeldt och Löfven, vilka låter det svenska folket stå med skammen. Att påstå att det pågår strejk är ju löjligt men helt i medias anda. Jag förmodar att det krävs att man har ett jobb för att kunna strejka.
  Och om det nu är minderåriga, som ockuperar än den ena än den andra trappan eller torget, varför är inte barnavårdsnämnden där och tar hand om dem. Det är dags att anmäla barnavården för sin misskötsel i detta ärende. Och varför är inte PK – eliten där och delar ut nallebjörnar, dockor och leksaksbilar till ”barnen”? Eller är det kanske i stället ett fång ”uppblåsbara Barbara” som behövs för att få lugn på de små gossarna?
  Själv förordar jag en raid av den sk insatsstyrkan. Det är nog det som behövs.

  Gilla

 • Olof

  Lyssnar på P1 kl 06.42 Onsdag morgon. Talespersonen Fatimeh Kavari intervjuas.

  Hon hymlar inte…..”Vi kommer att ta makten över hela Sverige.”!
  Freudiansk felsägning!?!

  Gilla

  • Tony

   Hon ska kanske börja med att ta en del av makten i hemmet, otroligt stora käften är dom i vart fall, och menlösa myndigheter gör att dom kan uppträda stöddigt. Res hem och bygg upp ert land!

   Gilla

 • Tomas O'Maely

  Ger samhället upp för detta hot väntar garanterat flera hot om än det ena och än det andra.
  Att sätta stopp nu är viktig om vi vill leva i ett civiliserat samhälle.
  Skicka hem de förvuxna ”barnen” omedelbart.

  Gilla

  • Lena

   En smula underhållande, de miserabla som har tillåtits att beté sig illa, där finns en del av de som är i karriären ,en del valde att dansa med en påle, en del svalde sin stolthet och gjorde barn för att bli försörjda, mänskligheten är inte vacker.
   Nu har vi även muslimerna att inte tycka om !

   Gilla

 • GO

  Kanske man skulle ta med lite mat åt dem? surströmming….

  Gilla

 • Jhonsson

  Strejkar? Strejkar mot vilka företag då? Hur kan man strejka om man inte har något jobb?
  Låt dem sitta, det blir snart vinter.

  Gilla

 • Hönsmamman

  De har svårt att känna in rådande situation i Sverige. De har svårigheter att tolka svenskars inte fullt uttalade missnöje med deras ovilja att ta ansvar för sitt liv med sina landsmän.

  Skolor börjar nu. Ungdomar suderar eller jobbar i vårt land. De enda ungdomar de kan vänta sig få stöd från är de som saknar jobb och studier. Många från V o MP tycks ha tiden att vara där.

  De är verkligen ute och cyklar.

  Det är nu svenskar går in i vinterdagen och successivt tränger in i djupa intellektuella sysslor. Tog kanske i lite men nåt åt det hållet.

  Dom tycks tro att människor har både tid och pengar att satsa på dem. Olyckligtvis har ju det historiskt sett absurdt stora ekonomiska satsningarna på dessa bedragare (jag gissar en majoritet av dem vad avser uppgiven ålder) och politikerna har ju därmed bidragit till få dem att tro att denna tilldelning tillhör det normala.

  Det blir en studie i sig att se vilka människor som ansluter till denna samling. Och också hur politiker agerar respektive inte agerar.

  Gilla

 • br

  Se vad lätt det är att göra uppror!!några hundra afganer utan vapen vill nu styra politiker och svenska skolan.vänster packet eldar på och gräver sin egna grav.tänk då vad 1 miljon muslimer i sverige skulle få för sig att ta över sverige.otäckt.han är så jävla feg löfven att han inte vågar rensa upp i skiten.hoppas frosten kommer tidigt i år.

  Gilla

 • br

  Är det någon som ska strejka är det alla arbetare i sverige som arbetar och betala skatt för att bla hundratals afganer ska kunna sitta och inget göra med bidrag .

  Gilla

 • Erika

  För det första: Vaddå ”strejka”? Det är väl ingen av dem som ”jobbar”?
  För det andra: Går dom i skolan? Dessa 30- och 40-åringar? Är de inte dessutom avvisade?
  Nu uppviglar de ju alla skolbarn i Sverige! De små skolbarnen vågar ju inte göra annat än att sitta ned på golvet, om de stora karlarna befaller dem att göra så!
  Det värsta är att dessa afghaner i själva verket har uppviglats av ”svenska” vänstern (+ vissa politiker), som viskar dem i örat vad de ska göra och hitta på härnäst. Allt för att vi ska få anarki i Sverige.

  Gilla

  • Lena

   Svenska lärare har varit / är vänster sedan decennier, bit i det sura äpplet !

   Gilla

  • Lena

   Jag var av pur nyfikenhet som åskådare under en rättegång i Malmös tingsrätt, under rättegången så ”slickade” advokaten en rödhårig svenska negerns öra !

   Liked by 1 person

   • Hönsmamman

    Var de så återhållsamma ändå?

    Gilla

   • Lena

    Hönsmamman
    Medan vi var där så skedde det inget mer äckligt !
    Det räckte för min del att må illa, djäkligt illa !

    Gilla

   • Hönsmamman

    Man kan undra om politikerna strejkar eftersom ingen agerar för att få ett snabbt slut på den här skiten?

    Gilla

 • Joy

  Jag undrar om det är lagligt att sittstrejka på en skola? De kommer definitivt vara i vägen för de stackars barn som är minst 10 år yngre än de själva, men som ändå måste ha dem som klasskamrater.

  Hoppas socialtjänsten och polisen griper in om de slår ner sina ändor på klassrummens golv. Skolk ska iallafall utredas, men detta beteende borde det bli en rättsak av också om de stör skoldagen.

  Gilla

 • Silfverbielke

  HaHaHa, Vilket företag och vilket arbete strejkas det för.
  Någon som behagar skämta.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  INGEN normalt fungerande rättsstat med lagfäst konstitution, grundlagsförfattning och auktoriserad regering, vars ordningsmakt ålagts att upprätthålla den allmänna ordningen och tillse att befintliga lagar efterlevs, äger skyldighet att underkasta sig order från opportunistiska inkräktare.

  Vilka signaler denna i sig illegitima avvaktan att iaktta erforderliga åtgärder skickar till omvärlden, kan vi utan svårighet föreställa oss och vidtas inte adekvata mått och steg för att avsluta detta spektakel, kommer vi tveklöst att erfara nya teaterensembler på de stockholmska trappavsatserna.

  Till yttermera visso har de illegala ockupanterna av det allmänna utrymmet skyldiggjort sig till anstiftan till demonstrativa handlingar inom svenska skolor och arbetsplatser för att därmed hindra ordinarie verksamhet.

  Det är inte för intet Sverige nu förlänats det föga hedervärda ryktet som hela världens lekstuga och kriminalparadis, där inga påföljder av vikt behöver befaras och där inhemska politiker inte generas inför att mingla med ”sittstrejkande” lycksökare i syfte att vinna ytterligare PK-leenden och värdegrundspoäng.
  Andreas 😦

  Gilla

 • Lena

  För tusan svenskar titta fult på de fula och visa hur illa ni tycker om eländet, det invällande t !
  Mobbing är helt tillåtet ja rekomenderat!

  Liked by 1 person

 • Mimi N.

  Den här strejken är ingen slumpmässig, tillfällig anomali. Det är indikation, ett dåligt omen i en värld i övrigt full av motståndskraftiga bakterier. Den har direkt effekt för människors liv och hälsa. Det är som psykisk misshandel: att ta tunnelbanan till jobb eller skolan från Medborgarplatsen och se en skara mörka individer med onda blickar är en påfrestande prestation. Undrar hur många stockholmare klarar detta.
  Torgen är era, staden är er, landet är ert, ge inte bort dem, gott folk !

  Gilla

 • age

  Måste vara lätt att få dessa individer att få en intensiv hemlängtan.
  Med den enorma kreativitet dessa individer har kommer de att snabbt ta sig ut ur vårt fosterland, springande!

  Gilla

 • Mimi N.

  Det är ingen slumpmässig eller tillfällig anomali. I en värld i övrigt full av motståndskraftiga bakterier har denna ‘strejk’ direkt effekt för människors liv och hälsa. Det är lika med psykisk misshandel. Att ta tunnelbana och åka till jobbet, skolan eller olika ärenden och se på en skara mörka individer med onda blickar blir en påfrestande prestation. Jag undrar hur många stockholmare klarar detta utan att vilja skrika ut sin ilska.
  Ta saken i era händer, gott folk – staden är er, torgen är era – ge inte bort dem !

  Gilla

 • ossie

  Detta tillfälle är ju kanon att ordna en gruppresa till Afganistan för dem som vistas här illegalt. Det är ju ett uppdukat smörgåsbord för polisen. Sen se till att alla som deltar som ev.inte har fått avslag än får det och kan följa med.

  Gilla

  • Bosse

   Ygeman sa att det var 80.000 som skulle ut ur landet.Hur lång tid kommer det att ta?20-30 år med den fart dom har.Förra veckan så skulle dom utvisa EN till Tunisien.Men den personen körde dom tillbaks igen.Dom tog inte emot honom i Tunisien. Den resan kostade 600.000 och han är tillbaks till Sverige igen för fortsatt bidragsberoende. Med flyg är ett sånt projekt otänkbart.Det måste bli stora lyxkryssare som tar 5-10.000 passagerare åt gången.

   Liked by 1 person

 • Stenbock

  Denna presskommunitet är inte författad,av något av de medelålders
  ”barnen”…Texten tycks stamma från de absurdska kommunisterna,eller de grön/röda miljöaktivisterna.

  Gilla

 • Finnjävel

  Oj så hemskt! De verkar väldigt upprörda över det dåliga mottagandet de fått i Sverige.
  Hoppas de inte bara lämnar landet i protest …

  Gilla

 • filoni

  Kära Vänner,regeringen prioriterar invandrare framför svenskar.
  Varje nytt slott som köps upp av migrationsverket kostar pengar, som hade kunnat gå till svenskarna istället.
  Dessutom är sjukvården till för alla människor, migrationsverkets miljarder är endast riktat till en viss typ av människor.

  https://web.archive.org/web/20160127095536/http://www.scb.se/sv_/Hitta-statistik/Statistik-efter-amne/Offentlig-ekonomi/Finanser-for-den-kommunala-sektorn/Kommunalskatterna/11849/11856/67873/#

  Liked by 1 person

 • Jhonsson

  Ännu en gång visar de svenska politikerna sin totala ovilja/oförmåga att hantera flyktingproblem. Problem som de själva orsakat genom slapphet och flum.
  Det som skrivits ovan gäller också rättsvårdande myndigheter som polis och domstolar.
  Sveriges plats bland bananrepublikerna förstärks för varje dag som går.
  Vem trodde för 15-20 år sedan att man skulle behöva uppleva detta?

  Gilla

 • Håkan

  Kan detta hända i något annat land än Sverige?
  Inte vad jag kan komma på!
  I dårarnas paradis är allt möjligt!

  Gilla

  • Bosse

   Ja detta är en skam för Sverige.Och idioten Löfven har inte gjort en enda kommemtar.Idag har jag anmält Regeringen och Dan Eliasson till Justitiekanslern för att inte polis gör något åt detta lagbrott som pågår varje dag.Ja,va fan ska man göra? Jag vet att det händer inget,men jag måste göra något. Jag hade ju helst gjort revolution direkt,men nu går inte det.Och politiker som stiftar lagarna är med om detta lagbrott.Tänk att dessa kräk kan komma med krav och bryta mot lagen i flera veckor och inget händer! Och dessa ynkryggar till poliser som bara tittar på. Men när jag skulle hämta min dotter på stan med cykel efter en knäoperation hon hade gjort några dar tidigare så blev jag stoppad av polisen.Hon hade fyllt 10 år så dom talade om för mig att detta var ett lagbrott och det fick inte upprepas.Dom såg mycket allvarligt på det hela. Då var dom tuff.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: