Expressen dömer en misstänkt mördare snabbare än alla andra


FEJKMEDIA. En svensk kvinna, freelancejournalisten Kim Wall, 30, saknas efter ubåtsdramat i Danmark, där dansken Peter Madsen 46 är misstänkt för dråp eller mord. Kim Wall är skriven i Skåne, men var i Köpenhamn för att följa med Madsen på en tur med hans egentillverkade ubåt ”Nautilus. Sedan dess är Kim Wall försvvunnen.

Kim Wall har bland annat arbetat för tidningarna New York Times och The Guardian. Hon är skriven i Sverige men skiftar bas mellan New York och Peking. Kim Walls Facebook. 

Länk till BT.dk

-Pettersson noterar att Expressen redan har dömt Peter Madsen för mord, det i tidningen som kom ut idag på förmiddagen och trycktes någon gång i natt. Långt innan någon visste vad som hänt, långt innan Madsen häktats.

Expressen skriver visserligen finstilt att Madsen är misstänkt men rubriken är satt…ja ni fattar. Det är samma tidning som påstår att de inte vill hänga ut misstänkta invandrare i Sverige förrän de är dömda.


17 responses to “Expressen dömer en misstänkt mördare snabbare än alla andra

 • compulsoryunion

  Hagasessans ensliga liv, är det HAGA-mannens liv i så kallad svensk anstalt med n-våldtäktsmän som vill HIV-KULTURBERIKA allt som rör sig?

  Gilla

 • Daredevil

  Det enda vi vet just nu är att hon är försvunnen under mystiska omständigheter. Att döma och hänga ut en person på så lösa grunder illustrerar vilken skittidning Expressen är. När en icke-vit våldtäksman är efterlyst vägrar man gå ut med bild då man ”inte vill hänga ut icke dömda personer”. Hyckleriet blir inte mer uppenbart!

  Gilla

 • Analallah

  Ja här gick det undan om en blatte är i farten kommer det aldrig fram i deras blaska

  Gilla

  • compulsoryunion

   Är det lagligt att festa och vårla som en dalkurd om någon säker källa bekräftar att en vänstersvensk journalist inte skriver Pascalidou News mer?

   Gilla

 • Analallah

  Ja här gick det undan om en blatte är i farten kommer det aldrig fram i deras blaska

  Gilla

 • ruben

  De har inte ens en död kropp. Jag förstår inte innebörden i rubrikerna och polisens gissningar om mord eller orsak till ”hennes död”. Helt klart tycks tidningar och polis veta en hel del som inte allmänheten har en aning om.

  Gilla

 • Håkan

  Herregud! Det handlar om en journalist, Guds gåva till befolkningen!
  Ibland kunde man önska att fler journalister åkte U-båt!

  Liked by 1 person

 • Tony

  Expressen och dess chefs redaktör är en sorglig del av det
  havererade Svenska samhället. Själv slutade jag att köpa skitblaskorna för 7 år sedan, och blodtrycket blev genast bättre!

  Liked by 1 person

 • kbrel

  Sådan skitblaska köper jag ALDRIG!

  Liked by 1 person

 • Jhonsson

  Om man undviker att köpa Aftonbladet under ett års tid sparar drygt 8000 kr. Helt skattefritt och utan arbetsinsats. På tio år blir det närmare 90000 kr (nittiotusen kr). Faktiskt en hel del pengar. Och tiden går fort. Sätt igång och spara pengar nu. Det är lätt, lägg de sparade slantarna i en skokartong och se hu snabbt de växer.

  Liked by 1 person

 • Stenbock

  Pettersson:
  Vi får skilja på den och den…Madsen är ju av en vanlig nordisk börd,och därmed fritt fram,att angripa med bild,dömd eller ej…
  Sedan vet vi ju att X-pressen har sina egna hackade linjer att tillgå,via kriminella EXPO`s agenter…

  Liked by 1 person

 • Torleif

  Kvällstidningar är skittidningar helt klart. Är det ens lagligt att hänga ut människor så här? Antar att dom vill sälja lösnummer så klart. Skit-blaskor.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: