Stäng

8 reaktioner på “Pensionsräddarna anländer

 1. Ja, att tiotusentals svenskar flytt Malmö av samma orsaker som judarna – våld, hot, trakasserier – har inte upprört media och politiker, annat än då denna flykt utpekats som ett rasistiskt undansmitande från integrationsarbetet.

 2. Dont tread on me !!!!
  Hör och förstå du afrikan eller annan från tredje världen ……………..jag menar det verkligen
  Dont tread on me !!!!!!

 3. I slutet av kl.19-nyheterna visadeTVR videoklippet med kackerlackorna som invaderar spanska stranden. Nyhetsläsaren hade en utryckslös min medan hon läste den korta ”storyn” och hon knep igen, inget ord till kommentar !! Men budskapet var underförstått: nästa transitland kan bli ditt……
  Sorgligt därför att det är så uppenbart att aporna tagit sig rätten att skövla och utrota.

 4. På tal om spanien nu är det många som vill se till att det blir mindre turister i Spanien och dom sätter upp bildekaler och skär sönder bildäck på turist bussar och krossar fönster och skriver på väggar och dom skriver …go home turist och under welcome refugee och klottrar ner turist centrum i Barcelona och svt bajs kanalen hänger på promagandan . men dom som demonstrerar är muslimer och dom vill inte att massa vita svenskar kommer och bosätter sig i Spanien för dom vill islamisera spanien .dom vita turisterna är i vägen för dom.tänk på det när svt vänsterslasket sänder sitt skit på tv

 5. Nu blir Löfven och hans gäng glada. Påfyllning av högutbildad arbetskraft.
  Ingenjörer, veterinärer, läkare, sjuksköterskor, raketforskare, arkitekter pch fårskötare ja, ni har läst och hört Löfven och hans flock rabbla detta i all oändlighet.
  Sanning och verklighet är något folket inom S och Mp inte känner till.
  Dessutom måse de tro, att svenskar är idioter. Kanske är det så, eftersom S och Mp valts att företräda de svenska medborgarna.
  Må Gud bevara Sverige och svenskarna. Vår regering och Alliansen har övergivit oss!

 6. Oh my god ett gäng högutbildade civilingenjörer påväg upp till Sverige. lessen men det är fan knökfullt ok.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: