61 thoughts on “Vem attackerar vem??

 1. Nordisk ungdom är fantastiska och modiga. Omaskerade står de och skanderar sina slagord -Mohammad Abdullah Go Away.
  På Pride stod de med en skylt visst var det -Rädda Barnen!
  Polisen attackerar dem och visar helt klart vilken sida de jobbar för. Bevara oss väl och skona oss från fler poliser. Polisen har en uppgift att skydda AFA-pack, nyinkomna och politiker och media och viss maktelit.
  Det måste diskuteras om ifall vi inte borde avskaffa polismyndighetens våldsmonopol eller helt enkelt stänga ned Polismyndigheten, om inte en stor förändring inträffar relativt omgående.
  När det gäller Mynttorget skulle Polisen omedelbart sett till att varenda sk Afghan arresterats och förts bakom lås och bom.
  Detsamma gäller patrasket runt omkring dem, varav en del var maskerade.
  Den värsta av dem alla på Torget var den magra äldre damen med hårknut. Jag får ibland oförklarliga känslor och mina nackhår reste sig, djävulens hantlangare gömmer sig där man minst anar.
  Tack Nordisk Ungdom från djupet av mitt hjärta!

 2. Polisen vill ju ha in bevis så skicka detta
  Nu kallas de ”aktivister” istället för barn eller ungdomar
  Alltså vuxna, ok då skall de definitivt söka asyl i första säkra land
  Så hur man än vänder och vrider på det så är det inte Sveriges ansvar

 3. VI Ska inte ha larviga nazister i landet.jag spöade skiten ur 3 en gång.då skrek en av dem mamma.så djävla rädd var idioten.inga karlar.fy fan djävla pack.

   • Nyanläd??är du psykotisk??pålagrad adhd?eller lider du av en ren borderline??passa dig skithus.jag spelar i en annan liga.PS.är du paranoid?

  • Jag tycker om att prata med nyanlända och jag hjälper gärna till om jag så kan.

   Kan jag hjälpa SS med något?

   Som nyanländ kan man ibland känna sig lite vilsen och det har jag full förståelse för.

   Var inte så aggressiv. Människorna här på Petterssons blogg är rejält folk och jag är säker på att du får vara med.

   Börja om från början så drar vi ett streck över det tidigare missförståndet. Säg så här:

   ”Hej, jag är nyanländ och jag heter SS, får jag vara med? Det här var en trevlig blogg”.

 4. NU är bra! Jag gillar deras demonstrationer, så mycket så jag skickade ett litet bidrag via swish. Funderar på att bli månadsgivare också.
  NU säger det de flesta svenskar tycker, i alla fall vi som fortfarande har vettet i behåll.

 5. Läste på nån ”mobil nyheter sida” att en ensamkommande stackars liten afghan som kom från den krigs drabbade land menade att 100% skulle dö om han skickades till ett land han aldrig hade varit ,han var ju från Iran..Ehhhhhh Så ….Perser som vill få bidrag blir krigsflykting från Afghanistan tills de skall skickas tillbaka

 6. Dessa män som ställer sig och vill rädda svetige, vill jag rikta ett stort tack till. Önskar fler hade mod att göra det ni gjorde. Men istället diskuteras sveriges förfall runt middagsbordet.

  Ni är inte fega som vänstern som gömmer sina ansikten. Sprid denna filmen vidare tyvärr har jag inte fb eller Twitter.

  Till batikhäxorna och övriga vänstern, sluta sitt där. Gå och sök jobb och sluta lyfta bidrag. Hade ni jobbar så hade ni inte velat att skattepengarna gick till bluffare och våldtäktsmän.

 7. Om man vänder 180 grader på det man läser i t.ex. DN och Expressen då vet man sanningen.
  Det fungerar alltid förutom när det gäller sportresultaten och delvis vädret.

  • Skicka till polisen , tidning regeringen,videon och intervju ….
   Jag skall dit idag och fråga hur de kan försvara några som ljuger om allt…vuxna från Iran som här omvandlas till ensamkommande barn från krigets Afghanistan

 8. Alla sittande parasiter är precis som ”Mia” – fula som stryck, dumma som får – indoktrinerade kommunister med öronvax till ballar..

  • Alla är inte funtade så att de har nordisk ungdom som idoler. Det är inte så länge sedan ett par personer från NU åtalades och dömdes för att ha placerat ut bomber. Och de flesta där har begått grova brott.
   När man sedan vet att Donald Trump är ännu en av idolerna så är det illa…..

   • Mia
    Klipp och rita hjärtan så går DU ut klistrar och undervisar svenskarna vad de ska göra för att förlora sitt enda land !
    Berätta gärna detta för svenskarnas barn och barnbarn också!

   • Mia:
    Undrar om du även röstar på de gröna kommunisterna ?
    Du tillhör dem som bestämt tror,att bananerna kommer dö ut p.g.a. klimatförändringen. 🙂

   • Nej, jag röstar inte på vänstern och har aldrig gjort.
    Har ej heller haft nån åsikt om bananer.

    Men apropå det, så har nu Trump bestämt att man i USA ej ska använda ordet klimatförändringar utan istället extremväder.
    Jag tror inte det gör någon förändring att byta ord men han vill väl censurera bort ord som han ogillar. Och hans vetenskapliga intresse är väl lika bristfälligt som hos dem av er som ännu inte fattat det här med klimat.

   • Mia:
    En ny fråga: Vad har Trump orsakat dig,eftersom du ofta angriper honom som ju inte ens kan försvara sig ? Ibland får jag en känsla av dina ord,att du låtit dig indoktrinerats av svensk PK !

   • Här angrips en lång rad personer varje dag, ofta med överdrivna anklagelser och många hårda och riktigt elaka ord. Jag brukar stå utanför sådant.
    Men Trump och nordisk ungdom ger jag inte mycket för och naturligtvis tycker ni tvärtom.

    Just nu är Trump den sista jag vill ha som USA:s president när det blivit så spänt mellan USA och Nordkorea.
    Hans impulsdrivna och oberäknerliga sätt kan ju få det hela att spåra ut totalt. Man får hoppas att han har vettiga rådgivare.

   • Vad har Trump att göra med Vem attackera vem?
    Men om du vill ha den diskussionen så… menar du att
    Hillary Dollar pro Arabien Olja Clinton skulle göra ett bra jobb.. Kolla deras dokumentär…..Money money….hon så korrupt och utan moral….

   • Tack för ditt svar Mia… Känner ju inte Trump så väl att jag bedöma om han är farligare än tidigare presidenter,i detta från Absurdistan fjärran land.Tror du skall sovra bland de nyheter du får dig till del genom Statsstyrda medier.I detta socialistiska land verkar deras ”nyheter”,vara informationer från en obekant fjärran planet,som även DDR på sin tid gärna nyttjade,och återgav sina läsare.

 9. Tack Tack Nordisk Ungdom för att står upp för Sverige.
  Ulla.Barbro.Elsa.Katrin.Torsten .Anders .Björn.Carl

 10. ”marriage is an expensive and complicated process of traditions and rituals, making it difficult for parents to settle their restless sons. In fact, many young Afghan men whose parents are not financially secure see migration abroad (such as Iran, Europe or Australia) as a way to find the money for getting settled in life”

  https://www.afghanistan-analysts.org/raftan-raftan-how-young-afghans-from-herat-end-up-in-the-syrian-war/

 11. Mycket bra agerat Nordisk Ungdom. Dessa parasiter ska ut ur Sverige och batikhäxorna kan följa med.

  • Håller med till 100 %.Hur har dom tid och sitta där?Ska dom inte jobba? Dom skulle ju bygga upp våra pensioner sa Löfven.Samla ihop alla kräk i en Hercules och flyg mot Afghanistan.

 12. Ett utmärkt tillfälle för polisen att ta hela denna grupp med illegala och sätta dem på ett plan till ursprungsland, innan de gömmer sig.

  • Exakt! De har dem mitt framför näsan, bara klippa dem och sortera ut de som inte väntar på första beskedet. Ut med dem!

   Vart ska vi fly då vårt land börjar likna en krigszon mer och mer? De har möjligheter till internflykt i sitt land, men har vi det i vårt land när det ständigt fylls på överallt?

 13. hehe skulle vilja se hur många som faktiskt har stake att ställa sig på ett sånt ställe och dra en ramsa så där. förövrigt så är det lite tröttsamt med detta eviga tjafs om nazister mig hit och dit så fort någon gör något som aviker från konsensus. lösket har fått avslag och SKA utvisas så varför i helvete sitter de på röven där?

 14. Med en regering som skött sin uppgift hade detta aldrig behövt hända i vårt land.

  Att dessa människor som vistas här olagligt tillåts äta upp ännu mer resurser är overkligt.

  • Regeringen sköter sin uppgift alldeles utmärkt! Det är detta dom har blivit framröstade för, lär er det!

 15. Absurdistan 2017 !!! Inser att allt fler poliser skiftar jobb,för att slippa konfronteras med dessa vilda exotiska djur. Först riskerar dessa poliser liv och hälsa,för att i samma ögonblick vara väl medvetna om,att dessa chaoter åtnjuter full immunitet…inför dårhusets rättegångsbalk.

 16. Frilansjournalisten Roger Sahlströms film antar jag.
  Känner inte till Nordisk ungdom men också de har ju lagstadgade rättigheter att protestera mot att utvisningar av vuxna män från afghanistan som fått avslag/vistas illegalt i Sverige inte verkställs.
  Vi ser i filmen att polisresurser finns när Nu protesterar och vad varje förnuftig person som ser denna film borde inse är hur galet och sjukt Sverige är och hur genompolitiserad svensk polis är.Om Sverige vore en fungerande rättsstat skulle polisen fånga in dessa vuxna afghanska män som vistas olagligt i Sverige,de har fått avslag på asylansökan/vistas illegalt i landet de har ingen rätt att vistas här och absolut ingen rätt att ställa krav på att få stanna här för de vill ha ett bättre liv,och måste då enligt gällande lag lämna landet,polisen borde satt afghanerna i förvar tills utvisningen verkställs.Men vad gör svensk polis jo de ger sig på Nu istället för att följa svensk lag och se till att få bort de afghaner som vistas olagligt i Sverige och inte heller har rätt att sittstrejka på mynttorget uppbackade av ett gäng galna brunstiga batikhäxor.
  Polisen gör inte sitt jobb tvärtom de medverkar till att göra Sverige än mer laglöst land pga att de lyder socialistpolitikerhelvetet som satt den totalitära massinvandringsideologin högre än svenska lagar,Sverige kan inte betraktas som en rättsstat längre,en bananmonarki är vad Sverige håller på att snabbt utvecklas till.Vi är riktigt illa ute,polisen blundar,myndigheter blundar och medverkar till laglöshetens utbredande ,majoriteten av svenska folket blundar och medverkar då vänder bort huvudet för den ondska och alla lagbrott som begås 7/24 i Sverige.Godnatt Sverige!

   • Mia:
    Tror du att filmstjärnorna med typiskt nordeuropeiskt utseende,verkligen tillhör afghanerna ? Tycker de mest liknar de yrkesverksamma vänsterpack som turnerar runt vid landets alla upplopp.Sedan har du naturligtvis rätt,att SVT visar en helt annan bildserie än verkligheten !

   • Det ser inte ut att vara filmat av SVT, snarare någon som råkat vara på plats.
    Gå in på Nordisk Ungdoms hemsida, så ser du mycket mer när de står och gapar ”Ut med packet” och kastar bengaliska eldar och alla plötligt befinner sig i ett rökhav.

    De vill väl dokumentera sitt ”mod”.

   • Tror förr att dessa duktiga ungdomar vill dra sitt strå till stacken,för att skydda landet från allt tänkbart pack.För dig naturligtvis en överraskning,att det fortfarande finns starkt motstånd mot dessa invällare…Framöver kan du räkna med än större motsättningar.
    Stenen de spottats på,har nu blivit våt !

   • Alla borde ta avstånd till nordisk ungdom som är kraftigt överrepresenterade när det gäller brottslighet av olika slag.

    Inga man bör försvara.

   • Ja för er vänsterpack är det klart en överraskning… 🙁
    För oss normala ursvenskar,framstår dessa ungdomar som hjältar !

   • Men du försvarar tydligen parasiterna från Afghanistan, dessa är ju inte överrepresenterade vad det gäller brott enligt din bubbla!

  • Du som är så duktig var klart där och såg att det var Sverigedemokrater som hade klätt ut sig till ensamkommande och attackerade dom svenska ungdomarna!

 17. Tror nog att alla bilderna av de ensamkommande farbröderna SYNS tydligt i media…

  • Precis, då de visar dessa afghanska ”gossar” får motdemonstranterna en gratispoäng. Som i lokalpressen då de visar skolmästerskap, det står en vuxen man bland barnen som vunnit! De är så inne i sin värld att de inte inser att en bild säger mer än tusen ord. Att fejka detta som Mia skriver är lite svårt. Ibland kan det vara tendensiöst. Bilderna från Ceuta och Melilla- är de också fejk? Hamburg på G20 mötet med den svarta stenen och AFA med Wåg som representerade Sverige så man skäms?

 18. Förstår att folk börjar bli desperata, men det gäller att hålla sig lugn!

  Precis när opinionen börjar vända sig mot ockupanterna så kommer dessa och förstör alltihop!

  • Mia! Nordisk Ungdom använder rätt uttryck.Det är ett pack,ett parasitpack som lever på våra skattepengar. Dom skulle ha utvisats för två år sen. Dom gör ingen nytta för landet och kommer aldrig att göra så. Bara lögnerna om deras ålder har kostat staten nästan 4 miljarder såg jag.

   • 4 miljarder? Bara Migrationsverkets kostnad för dessa parasiter är över trettio miljarder om året! Lägg sen till allt annat!

Kommentera