Reflektion från en flygresa

INSÄNDARE. Jag befinner mig på en flygplats intill en turistort i Europa. På flygplatsen är det ca 95% etniska européer. Barnfamiljer, par, åldringar osv. Den gate där planet till Stockholm går är självklart full av araber, afrikaner, kineser och indier som ska till sitt nya hemland. Även några blandade par med (självklart) svart man – vit tjej. Ingen annan gate ser ut på detta sätt.

Under hela semester såg jag endast ett fåtal slöjbeklädda kvinnor. När man sedan landar i Sverige får man i det närmsta en chock, då var femtonde-tjugonde kvinna man ser har slöja.

För att inte tala om T-centralen.

Linus K

5 thoughts on “Reflektion från en flygresa

 1. Det är ingen hemlighet att den genomkorrupta humanistiska stormaktens ambitioner att låta den forna framgångs- och välfärdsstaten islamiseras och förvandlas från en funktionell rättsstat till en etnopluralistisk anarki med förkärlek till terrorutövare, krossat dess grundvalar och via en extremt destruktiv estetik förmörkat såväl vårt internationella rykte som den allmänna gatubilden.
  Andreas.

 2. Två ord som dessa, som annars har väldigt svårt med
  det Svenska språket har lärt sig är ” Vi kräver”

 3. Bra iakttagelse!
  Dock är det ju helt i linje med önskemålet från 87% av sveriges ordinarie befolkning!
  Dessa överintelligenta människor har naturligtvis räknar ut att det skulle bli på detta viset.
  ”Mängden har alltid rätt” säger ett gammalt ordspråk.

  Detta motsägs dock av att svaga individer bildar stark grupp och
  starka individer bildar svag grupp.
  => Vi, SD:are är starka individer, men listiga och väntar tills de svaga förstår att de själva drabbas av sin dumhet.

  = Håll ut! Vi vinner på tid!

  • Jag har gjort samma iaktagelse.Man flyger i Europa och USA och du ser inga slöjor på flygplatserna eller i städerna.Du kommer till Amsterdam eller Frankfurt och går mot gaten som ska ta dig till Göteborg eller Stockholm.Då börjar helvetet.

Kommentera