16 år senare


Efter 16 år har ytterligare ett offer, för de mordlystna muhammedaner som flög in i Twin Tower, identifierats.


8 responses to “16 år senare

 • Mohammed

  Ja inte var det några mordlystna Araber .Av dessa sk 19 Araber så är det bevisligen 11 st som lever ,och jag tror inte att en njursjuk gammal gubbe (Usama )från en grotta i Afghanistan med en satelittelefon och en dator lyckats att lura världens mest sofistikerade underrättelse tjänster ,dessutom så kunde ingen av ”Araberna flyga (en en liten cessna)”planen”flög i över 500 miles/h vilket är ca 900 blås och överskred därmed planens max kapacitet med ca 40% dvs helt omöjligt för den typen av plan att flyga i dessa hastigheter på en låg höjd ,tvillingtornen var konstruerade att tåla multipla flygplans krascher och elden hade redan slocknat när tornen föll
  De flesta tror fortfarande att det var två stålbyggnader som rasade (aldrig har en stålbyggnad rasat pga eld (inte ens efter 60 timmars inferno))
  men varför rasade även building 7 ? en 49 vånings kontorsbyggnad som inte blev träffat av något flygplan ?den rasade också med hastigheten av fritt fall och 70% av byggnaden blev bara damm exakt som Wtc tornen
  Larry Silverstain hade leasat komplexet strax innan attacken och försäkrat tornen mot just terrorattacker med flygplan ,hans egna insats var ca 15 miljoner dollar och kunde kvittera ut över 6 miljarder dollad i skadestånd + att bygga nya Wtc till en kostnad av 3,5 miljarder dvs han gjorde 2,5 miljarder på attacken ,tornen skulle ändå saneras pga alla asbets och det
  skulle gått på ca 11 miljarder och en rivning (laglig rivning ) hade en nota på ca 10 miljarder ,för att inte tala om pentagon där försvann all bokföring över 2,3 triljoner dollar som saknades ur pentagons kassa .att (planet )tog en lång omväg och en helt omöjlig gir i en omöjlig hastighet för att krascha
  in just är som utredarna satt måste ju betraktas som ett mirakel .Gå in på Youtube och sök på building 7 9/11 så kommer ni att få en helt annan möjlig scenario än den som officiella utredningen (under finansierad )
  Levinsky affären kostade 10 gånger mer att utreda än världens största terror attack. Man utredde ”puttarna” blankningarna på börsen ända till namnen på dom bakom puttarna började komma i dager och la genast ner utredningen förutom alla pengar så fick man invadera Afghanistan och,Irak(avrättade man offentligt via MSM media Saddam ,och Gadaffi),och Patriot Act ,Ingen vågar öppna utredningen igen .

  Gilla

  • Bror

   Alla som inte är informationsanalfabeter vet numera att det var en Mossad/CIA operation. Samma som alla andra operationer som nu sker i främst MÖ och Europa.

   Gilla

 • Stenbock


  Bilden ovan (från Kronen) är från gårdagens attentat,mot sex franska soldater i en av Paris norra multikulturella stadsdelar.Två av soldaterna som hade som uppgift,att skydda bl.a. judar och deras synagoga skadades allvarligt,fyra andra fick mindre skador.Föraren av attentatsfordonet smet som vanligt,som dessa fega islamister plägar göra,från platsen.

  Gilla

 • Stenbock

  Finns många teorier kring detta världens hittills största attentat.Själv fick jag av en taxiförare i Köln några månader efter angreppet,höra att det var ”judarna själva”,som angrep sitt största affärscentra WTC i NY !
  Tala om fantasier,som ligger i nivå med de Gröna kommunisternas profetia,kring all mänsklighets undergång p.g.a. ”klimatuppvärmningen”….

  Gilla

 • Ståfräs

  Enigt MP= Feministregeringen, var det en olycka och inget annat.

  Gilla

  • Argus

   Snarare ”en händelse”. Ett antal ensamkommande ville göra en insats och hjälpa flygbolagen då två rasistiska torn anföll dem?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: