Att kalla vuxna för barn

Tänka sig, så sakteliga ska syndarna vakna, vi som sett vuxna karlar, när andra sett barn, vi som skrikit oss hesa om det orättfärdiga uppenbara att bedragare från andra länder under lång tid hållits under armarna av politiker och journalistskrået, vi som reagerat och reagerar mot vansinnet har blivit spottade på….men NU. 

Nu när fega satar till folkvalda politiker med makt låtsas som att man kom på något som vi andra sett för längesedan har dessa ynkryggar tillsammans med svenska myndigheter ett digert arbete framför sig att kräva tillbaka det som getts bort av svenska skattepengar av de som aldrig skulle fått en spänn…….sedan för vår fortlevnads skull krävs internering, deportering och repatriering av bedragarna. BASTA

Läs Merit Wagers funderingar över dagens politiska och mediala uppvaknande HÄR 

Från Borås Tidnings ledare ” ………..  Att kalla vuxna för barn skadade också tilliten inom det svenska samhället. Så gott som alla kulturer försöker upprätthålla en gränsdragning mellan barn och vuxen. Det skapar en känsla av overklighet när någon väljer att tala om uppenbart vuxna personer som om de vore barn”     

14 thoughts on “Att kalla vuxna för barn

 1. Enl. STATS-TV text har ”barnen” under senaste dygnet blivit ungdomar…
  Har man en glad dag så sk-ter det sig.Som pensionär kände jag mig ju i går kväll,som en yngre medelålders, när jag såg gårdagens bild !

 2. Hur kan det vara ett misstag när man så envist hävdat att vi inte kan/skall ha några ålderskontroller?

  • Så sant. Var det orsaken till att man bestämde att det inte skulle vara några kontroller, som var misstaget? Vad var orsaken, vill man då förstås veta?

  • Bara för några dar sen så hade Borås Tidning ett reportage om fem ensamkommande ”barn” som dom påstod. Rubriken var ”vi vill ge barnen en upplevelse”.Det var fem ensamkommande ,tre får och ett barn. En svensk pojke på 12 år var enda barnet. Ingen i gruppen ensamkommande var under 25 år. Så vad denna tidning skriver är bara skit. Ena dan detta om lite kritik om åldern och nästa dag, detta med lögner om deras ålder. Journalistiken är sjuk numera.Ena gången verkar dom ha fattat för att nästa dag igen var tillbaks till sina sjuka lögner om invandringen.

 3. Så sent som igår skrev SVT på text-tv om ensamkommande
  barn när det var uppenbart att afghanerna som protesterade
  i Gamla Stan var +20.
  Visserligen ändrade man efter några timmar texten
  till ensamkommande men ändå…………

  • De hänger sig kvar i termen ensamkommande.

   Inlärningskurvan på nutidens journalister är inger att skryta med. Att ovanpå det tro sig vara de som ska uppfostra och lära andra vittnar om en längt an efter vad?

   Nutidens narrar?

 4. Ge riksrevisionen i uppdgrad att beräkna kostnaden för skäggbarnen och skicka räkningen till moderaterna/socialdemokraterna eller Reinfeldt och Löfven. Jag tänker inte vara med att betala detta bedrägeri. Skattelättnader för oss som inte röstar på sjuklövern.

 5. Hela Sverige skapar en känsla av overklighet numera, det känns som om man har hamnat i en självmordssekt.

 6. Glöm inte att det var Borås Tidning som i förra veckan skrev om de muslimska lögnaktiga ”barnen” som skulle ges en upplevelse. Att utsätta fåren för sexuella trakasserier är i min bok djurplågeri

  En av dessa lögnaktiga barn hade helskägg.

  Lita aldrig på statskontrollerad media.

  KÖP ALDRIG SKITEN!!!

 7. Tyvärr är skadan redan skedd. Det kommer att kosta miljoner att skicka tillbaka det fåtal som inte går under jorden eller ”räddas” av asylkramarna.
  Till sist kommer vi säkert att få höra att ”vi Svenskar har varit alldeles för naiva” från någon efterklok politiker.

Kommentera