Svenska män har inte bättre kvinnosyn än…

Givetvis Gudrun, du har rätt, alla män är talibaner, så sätt på dig hucklet igen…

Om Gudrun Schyman på bloggen…

37 thoughts on “Svenska män har inte bättre kvinnosyn än…

 1. Hur är det med Gudruns manssyn? Hur är det med hennes syn överhuvud taget, har hon ens ledsyn?

 2. Jobbar Gudrun i hemlighet för att införa arabisk demokrati,
  nämligen att avskaffa rösträtt för kvinnor?

 3. Nog för att jag vet att hon inte spottar i glaset och gillar raitantaitan, men alla män i Sverige kan hon väl inte legat med?

 4. Lever den där gamla alkisen än?
  Fan, kan hon inte gå hem en kväll på fyllan och bli ”uppvaktad” av ahmed abdullah med sällskap?

 5. De etniskt svenska män som jag känner närmare verkar (som jag ser) alla behandla sina fruar, flickvänner och kvinnliga bekanta med respekt.
  Mindre dispyter ibland ja, men de är inte mer sällan initierade av den kvinnliga parten.

 6. Trött på den ruttna kärringen….Nån som vet om hon öppnat sina hjärtan för aftghanska ensamkommande män än?

 7. Gudrun Schyman har rätt, – FI borde slå sina påsar ihop med Miljöpartiet som vill öppna upp Sveriges gränser helt och hållet mot Afrika och mellanöstern….
  Konsekvensen av FI:s och Miljöpartiets åsikter blir att vi svenskar mycket snabbt blir en minoritet och att muslimerna tar över, Sverige kommer att bi en muslimsk diktatur….!
  De som fattat är idag en liten, liten minoritet och resten lyssnar bara på tillrättalagd information från SVT och hatmedia….

 8. Visst finns det en obehaglig syn på kvinnor hos många svenska män, har drabbats genom livet av många olika typer av övergrepp. Men däremot är det inte accepterat på samma sätt som i exempelvis Menaländernas lagstiftning och i livsstilen, som i förlängningen ger större utrymme för en otäck kvinnosyn och tolerans för våld och sexuella övergrepp på kvinnor. Så det finns visst skillnader, trots allt.

  För att inte tala om synen i enkönade, lesbiska förhållanden, på kvinnor och sexualitet. De använder lika mycket våld mot sina kvinnor som heterosexuella män gör. Och ja, det finns seriös forskning i USA och Sverige, som jag tagit del av. Så F! ska baske mig inte sticka ut hakan, queerfeminister som de är!

 9. Till skillnad från Gudrun, så har svenska män i alla fall en syn, oftast ogrumlad från alkohol och inte heller blockerad av ett stort, rött kommunistiskt skynke. När är det nog, Gudrun?

  • Tänker du kanske på Kent Ekeroth…..eller Anders Borg?

   Det finns fler svenska män än kvinnor som är alkoholister i detta land. Det är kanske därför som en kvinna döms så mycket hårdare än en man och som i Gudrun fall ett pinsamt biobesök dras upp efter decennier.
   Vad det gäller det kommunistiska skynket så var hon den första vänster-partiledaren som tog avstånd från kommunismen.

   • Fler alkoholister bland män än kvinnor, källa på det? Vad gäller kommunismen så har du helt rätt, tack för det! Däremot så var hon väl mest emot kommunism med hjälp av våld, själva idealen har hon säkert kvar. Vilket kommunistiskt land existerar utan våld?

   • Mia ! Vi har fortfarande inte fått höra vad som är bra med våran svetsare och dess regering ??? Som du försvarar Hela tiden . Väntar på svar vad som görs för ett bättre Sverige !!!

  • Det verkar som de som kommenterar bryr sig mycket om vad hon säger.
   Och det som sägs om henne tyder inte på någon bra kvinnosyn.

   • Kan inte ha respekt för någon som pinkar på fyllan öppet i biograf foajéer.

   • Sisu:
    Nej,då måste man som Mia,vara en inbiten röd….för att kunna förlåta en vuxen människa något sådant !

   • Jag dömer ingen för tid och evighet för en sådan sak och någon inbiten röd har jag aldrig varit..

 10. Rödvins-Gudrun som pinkat inne på en bio, är helt ointressant för alla utom för alla vänster-journalister och klimakterie-kossor!

 11. Gudruns syn på oss svenska män är förkastlig, fullständigt vidrig. Vilket kvinnoslem, kvinnosugga. Helt oacceptabelt! Hon borde gå en maskulinitet kurs. Har hon inte kommit längre i jämställdhetens namn?

 12. OBS! Den här artikeln är från 2016 och sprids nu på nytt i sociala medier.

  Av bland annat Gudrun.

  • Att inte aset gifter sig med en taliban eller nån från Mellanöstern eftersom hon är så säker på att dom är så lika. Då gör hon även en god sak för denne man som får en hustru och hon visar att hon agerar som hon talar.Man ska egentligen inte ödsla tid på denna tokstolla.Hon har inte hjärnan i full funktion och kontroll.

Kommentera