Enorma påfrestningar på Vården på grund av kriminella invandrare

INVANDRING OCH SJUKVÅRD. Vårt samhällssystem bygger på tillit, att vi hjälper varandra och delar något så när på de resurser vi skapar. Det finns många anledningar till att vi varit i absoluta toppen av de länder som är bäst att bo i.

Men dag för dag trasas vårt samhälle sönder av folk som inte vet hur man uppför sig och som är oförmögna att leva efter våra lagar och normer. Dessutom tillåtervåra politiker att de gör det i princip ostraffat och i en lång följd av år har hatmedia dolt sanningen för oss.

Det är skrämmande läsning  att höra hur skjutna kriminella invandrare som får vård visar sin tacksamhet genom att kalla personalen för ”horor” ”jävla fitta” och mycket värre skaker och ännu värre när dom gör sitt jobb.

Jag har klippt ut några stycken hur två artikler ur tidningen Vård Fokus

Enorma påfrestningar vårda skottskadade 

Man vänjer sig aldrig

”I våras blev en ung man i Lindängen i Malmö skjuten. Risken var stor att någon skulle ta sig in på avdelningen för att avsluta hans liv. Att två poliser med skjutklara automatvapen rörde sig i korridorerna väckte av naturliga skäl en hel del olustkänslor hos personalen, patienterna och besökarna”

”De ställer ibland helt orimliga krav på personalen. Det är omedelbar behovstillfredsställelse som gäller, vilket kan leda till ganska dramatiska situationer. Om någon har avlidit av sina skador kan de anhöriga påstå att det är personalen som har dödat patienten”

”Personalen hotas ofta av såväl den skottskadade som dess anhöriga, kompisar eller fiender. Ibland hotas personalen till livet, får hot om att bli skadade eller våldtagna. Det uttalas sublima hot som att man vet var personalen bor eller att man frågar hur barnen mår. Det händer även att anhöriga tar med sig kniv och andra vapen in till patienten”

”Etiska konflikter är inte heller ovanligt. När en skottskadad på ett annat språk svarade i mobilen att: ”Jag vill ha 100.000 kronor, annars blir han som sköt mig mördad” trodde han inte att personalen förstod något av samtalet. Men en av sjuksköterskorna som var inne på salen förstod vad han sa”

”När Carina tittar ut genom entrédörren står där ett tiotal personer som kräver att få komma in. De skriker, drar i handtaget och sparkar på dörren. Eftersom den skottskadades mamma har följt med från intensiven släpper vakterna bara in ytterligare en person. Sådana är r­eglerna, max två besökare åt gången”

”de unga kriminella, deras anhöriga och vänner vet man aldrig vad som kan hända. De är nyckfulla, fullständigt respektlösa och väldig, väldigt hotfulla. Att de kallar en hora eller jävla fitta är ingenting mot vad de annars kan vräka ur sig. Det är så vidrigt att jag inte ens själv kan uttrycka det”

”Personalen försöker att vara två inne på rummet. En tredje kan stå vid dörren för att kalla på vakter om något händer. Men som så ofta är det ont om personal och Carina måste arbeta ensam med den nya patienten i kväll”

”Hells Angels och Bandidos började skjuta varandra i både Malmö och Köpenhamn på 80- och 90-talen. Sedan M- och K-falangerna (två tungt kriminella invandrarsläkter, min anm.) började ge sig på varandra med vapen i början av 2000-talet har skottskador allt mer blivit en del av vardagen på många vårdavdelningar.

Var sällan hotfulla mot personalen. Marie berättar att på den tiden var varken de skottskadade eller deras så kallade entourage, det vill säga de personer som ingår i patientens kriminella nätverk, sällan hotfulla mot personalen.

– De senaste två tre åren har bilden ändrats totalt. Nu för tiden handlar det om unga grabbar som oftast är uppväxta i kriminella familjer och lever helt utanför samhället med sina egna regler. Den hierarkiska struktur som finns i de äldre gängen saknas oftast helt. Den som är vän med NN kan två veckor senare bli skjuten i huvudet av samma NN”

Sverige har aldrig varit tryggare, jag upprepar Sverige har aldrig varit tryggare än det är nu…

7 thoughts on “Enorma påfrestningar på Vården på grund av kriminella invandrare

 1. Gäller även ökningen av barnföddande. I England dör 100 barn/månad p.g.a. ingifte med släktingar bland muslimer.

  Även om det fortfarande är lagligt gifta sig med sin kusin, så är det knappast några svenskar som gör detta.

  Vi saknar massor av sjuksköterskor, barnmorskor, läkare, vårdplatser.
  Politiker lyssnar inte på personalen.

  Bävar inför vad som skall hända med cancervården. Många kommer dö innan behandling. Köer är långa och saknas specialistsjuksköterskor och platser. I varje fall i Skåne som jag känner till mycket väl.

  Sitter en broilersosse i Regionen som Regionordförande. Aldrig gjort annat än varit politiker. Lyssnar inte på personalen. Vet inget.

  Folk måste förstå och veta vad som händer. Inte bara när dem själv drabbas.

  Är endast Sverigedemokraterna som kan förändra. På riktigt.

 2. Ja Björn Söder beskrev beslutet att införa fri sjukvård till alla
  som sätter sin fot i Sverige som en ”SKAMMENS DAG”,
  och det hade han helt rätt i, detta illdåd gjorde hela
  sju klövern på ren jävelskap bara för att SD hade motsatt
  åsikt, alltså det spelar ingen roll ifall människor här i landet
  dör på grund av ändlösa köer innan behandling, bara dessa
  sju klöveridioter inte hamnar på samma sida som SD s
  rätta åsikter, tänk på detta 2018 och rösta rätt!

 3. Felet Sverige gjort är att ge asyl till människor som ställer till det var de än är. De kan inte ges asyl från sig själva. Det får de lära sig leva med och i sina egna hemländer.
  Tron har väl varit att de varit utsatta av andras våld. Men de är själva en stor del av problemet och borde ha stannat där de kom ifrån för att ingå i sitt eget lands kultur. Nu förstör de både här och där.

  En naiv tro att bara dessa utsatta människor flyttar sig geografiskt så kommer de att agera annorlunda. Det är ingen lösning på problemet att flytta dem till fredliga människors samhälleliga sammanslutningar. De lever för konflikt och krig, förstörelse, hämnd och våld. Och att ändra det är inte vår uppgift. Det är deras. På sin egen hemmaplan.

  Sverige blir lika fattigt som deras länder. Det är inget hokuspokus. Det är enkel matematik.

 4. Och samtidigt står B-kändisar och annat patrask och hävdar att Sverige aldrig varit tryggare.

  Att svenskar minsann alltid hållit på med gruppvåldtäkter, skjutningar, stenkastning och mordbränder.
  Att det är en myt att det blivit värre på senare år.
  Att det är en myt att det är invandrartäta områden som är värst.

  Jag hoppas innerligen att ”Svensson” inser vart allt är på väg!!
  Och att han/hon (vägrar säga ”hen”..) kommer ihåg det vid valurnan nästa år!

 5. Det är likadant i skolan, en del invandrare hotar och trakasserar lärare, både inom grundskolan, gymnasium och vuxenutbildning. Varför gör inte politikerna något åt saken. Samhället som vi har nu, började redan på 90-talet. Men politikerna gör inget åtdet? Det är precis som de vill ha det så här? Det ska inte vara bra att leva i Sverige? De vill kanske att Sverige ska vara likt andra länder när det gäller fattigdom, kriminalitet, korruption?????

  • DOM ÄR FEGA,. DOM VÅGAR HELT ENKELT INTE STÖTA SIG MED DET NYA FRÄLSET; LAGARNA ÄR BARA TILL FÖR INFÖDDA SVENSKAR, det hade funnits hundratals åtgärder att ta
   till allt ifrån avstängning från skolan till utvisning om inte
   idioterna vill visa respekt, därför kommer det att drivas
   till inbördeskrig, inte om, utan när !

Kommentera