9 thoughts on “Diverse Kulturberikning

 1. Vilket patrask, vi har dem här, de väntar bara på signalen: att starta det riktiga inbördeskriget. Hoppas de ger sig på landsförrädarna först

 2. En annan kulturberikning pågår mellan Marocko,och den spanska enklaven vid Gibraltar.
  I dag på morgonen kunde knappa 70 nya svarta bli europeér !
  Det var i morse vid 5-tiden som c:a 200 niggrar sökte taga sig över det 6 meter höga stängslet,som längst upp är försett med skarpa taggtrådar.I år har dryga 3.000 sådana kannibaler lyckats med konststycket och befinner sig nu i det spanska inlandet.Som framgår av Videon skyr dessa vildar inget för att nå sina mål, de naiva bidragsländerna….:
  http://www.pi-news.net/ceuta-afrikaner-durchbrechen-mit-drahtschneidern-die-grenze/

  • Verkligen lockande att bli europé – så fort man sätter sin fot här, blir man överöst med bidrag, får fri läkar- & tandvård, bostad, iPhone med mera.

   Inte så konstigt att dom försöker.

 3. Denne unge brasilianare är i dagens franska tidningar huvudperson:
  http://i.f1g.fr/media/figaro/680x382_crop/2017/08/03/XVM9e62b018-7861-11e7-a6ae-f9e93f9c55d4.jpg
  Neymar som är hans artistnamn,står i begrepp att lämna Barcelona för en Quatarägd Pariser-klub.
  Arabiska terrorsponsorn vill köpa loss ”stjärnan” för 2,2 miljarder SEK !! Meningarna om köpesumman går i sär även i Frankrike,och vid en omröstning i Le Figaro,är 80 % mot inköpssumman !
  Själv anser jag att något gått snett inom sporten,när ett land kan äga en klubb i en annan världsdel,och skapa oro i hela fotbollsvärlden med sådana transaktioner !

 4. Bindgalna skall man slå ihjäl och eftersom muslimer slaktar först frågar sedan, så är det väl ganska självklart val om du inte vill offra ditt eget, det enda liv du har, för att vara PK. Det är det som sker i Sverige, valda ledare har bestämt att flickor/kvinnor skall våldtas, slaktas när de handlar på Ikea. Må dessa ledare ha ett helvete på jorden med cancer eller annan obotbar sjukdom eller att vara med om att deras lilla älskade barn får sitt underliv uppsprättat, eller mördats för att de varit på väg hem från skolan. Detta är 7 klöverns ansvar och de röstboskap som tillåter detta.

Kommentera