8 thoughts on “Trump önskar sig självförsörjande invandrare

  1. Bra där, Trump! Kan du se till så att vi får självförsörjande, före detta politiker, också?

  2. Vilken idiot, skulle inte vilja ha det önskemålet? Jag hoppas alla i riksdagen önskade samma sak och uttalar det högt och kraftfullt.
    Det skall i Sverige även realiseras i praktiken om vi inte skall ses som en ruinerad och krossad nation inom kort. Skicka tillbaks alla rånarsvin till sina hemländer, som stryker runt och rånar gamlingar till att börja med. Sök med er sökmotor på exempelvis ”med rullator rånad”. Jag fick över 9000 träffar.
    En aningen motsatt nyhet, som kan kännas uppfriskande rättvist eller dråpligt i sammanhanget.
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10254200.ab

    • Fel av mej, antalet träffar blev 11900 med Bing sökmotor som exempel.
      Högst en enda träff vore mer naturligt i det samhälle vi försökt bygga.

  3. Alla(h) som inte vill försörja sig själva utan vill satsa på IS o Islam är hjärtligt välkomna till bidragsparadiset Sverige och Malmö i synnerhet hälsar Feministregeringen ”för vi hatar bara SD”.

  4. Språket
    Yrkesskicklighet som landet har behov av
    Självförsörjande

    Låter mycket klokt

    I Sverige:
    Språk svårigheter
    Outbildade och oerfarna av arbete
    Bidragsberoende

    Detta är den formula våra svagt (om något alls) utbildade politiker styr landets agenda efter. Och de som har analytisk förmåga och uttalar sig kallar de för rasistnazistfascister, vilket ju inte heller ger dem nån framgång.

  5. Deras religion kommer alltid först , Att jobba är inte så viktigt för många muslimer ,utan det går ut på att råna ,stjäla ,ljuga och lura staten på bidrag .Och det har man ju märkt även har i Sverige och även i övriga invaderade länder. Men visst finns det undantag och det är ganska få.

Kommentera