Polisen funderar om detonationer i Malmö


Jag minns en tid då det inte skedde detonationer i min födelsestad, det var inte så himla längesedan. Jag minns en tid då pang pang var sådant man såg på Tv, och som var så osannolikt att det någonsin skulle ske i vårt land, det fanns inte i vår sinnesbild att Malmö skulle förändras från en helt vanlig lite trist stad, till en polariserad och farlig sådan.

Jag minns när jag och mina skolkamrater fick vandra iväg från vår skola för att ha syslöjd i en källarlokal på Kungsörnsgatan, vi vandrade tillsammans från Söderkullagatan hela vägen till denna källarlokal i ett hus på randen till det som skulle bli inre ringvägen. Ingen av oss barn var någonsin rädda för detonationer, rånarligor, gruppvåldtäkter eller svenskhat, det fanns varken i våra föräldrars eller i vår sinnesbild att vi skulle frukta något då, och ej heller att vi i framtiden skulle få folkvalda som valde att bygga ett raserat land.

Politiker med blod på sina händer måste ställas till svars

Polisen funderar:

Utredning får påvisa om det finns ett samband till tidigare händelser av liknande karaktär. En anmälan har upprättats om allmänfarlig ödeläggelse.”

2017-08-03 01:39, Detonation, Malmö

Explosion, Kungsörnsgatan.

En explosion sker i en bil på Kungsörnsgatan på Söderkulla. Det har under morgonen inte bekräftats vad det är som har orsakat explosionen och ingen gärningsperson har gripits kl 06:45. Skadorna är begränsade till en bil och inga personskador har förekommit. Polisens tekniker har varit på plats under tidig morgon.

Utredning får påvisa om det finns ett samband till tidigare händelser av liknande karaktär. En anmälan har upprättats om allmänfarlig ödeläggelse.

Organisation

Polisen Skåne

9 responses to “Polisen funderar om detonationer i Malmö

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: