Transpar har fött en son?!!

Trystan Reese är kvinnan som låtsas vara man tycker hon är unik som lyckats föda en son. Trystan och hennes  partner Biff Chaplow har fått en biologisk son och detta skulle vara helt ”unikt”??? Eftersom Trystan inte är en man så undrar jag vad som är så unikt? Kvinnor kan föda barn – inte män.  Detta är ett behov av uppmärksamhet,  bedrägeri och inget annat. Håll er till sanningen. Förstår inte hur det kan vara unikt?  Jag har fött 3 flickor och det var unika upplevelser för mig – inte för resten av världen!!

CNN

13 thoughts on “Transpar har fött en son?!!

 1. Inget skägg utan hormonbehandling. Man undrar hur mycket det påverkat barnet under graviditeten.

 2. Om den ”mannen” har fött barn, så blir det som vi säger i min del av landet, en riktig sketonge….

 3. Och i vanlig ordning när det handlar om dessa fjantiga människor så kommer barnets väl och ve i minst tredje hand, hur barnet liv blir
  med två pappor det ger dessa märkliga individer fan i.

 4. Det finns såklart inget unikt med detta, inte ens att media rapporterar. Paret kommer som vanligt vilja äta kakan, och ha den kvar. De vill ha uppmärksamhet, får det, och njuter av stunden. Samtidigt vill de bli sedda som vilken familj som helst, av allmänheten, vilket knappast kommer att ske. Då de egentligen inte vill arbeta, utan leva sitt unika liv av glamour, så gäller det att sälja sig, fort. Sponsorer av mat, blöjor, kanske en ny bil, välkomnas. Drömmen vore en egen dokusåpa, i vilken de kan gråta och krama varandra inför kameran och utbrista, -Världen var inte redo för oss men vi ska kämpa för vårt barns framtid.

 5. Detta är så sjukt galet. Jag förstår att det är sånt här vi ska applådera i åsiktskorridoren man Tack, Nej Tack. Jag har aldrig varit bra på att berömma mej själv men jag känner just nu stolthet för min förmåga att ställa mej över dylika vansinnigheter. Vem ser till barnet i detta? Dessa båda idioter verkar till 100% föda sina enorma egon. BO irrar väl i nämnda korridor o är oförmögen att agera, ”Att tänka rätt” står över allt.

 6. Ser bilder från ”perversa veckan”… och undrar:

  Det blev twitter-uppror för att fyra finländska flickor hejade topless på en motortävling i härom dagen med kommentarer ”…det finns barn som tittar…” Och det är INGA barn som tittar på HBTQ-spektaklet?

  Eller beror det på VEM som har tillgång till PK-media… Hur kan föräldrar förklara för sina barn vad de ser? Män i penis-fodral….

 7. Du har helt rätt Mari. Detta om den ”unika” födseln är så dumt så att man nästan tror att det är ett dåligt skämt (vilket det i och för sig är). Jag tror att de hoppas på att ”sälja sin historia” till media.

  • Självklart är det så………De kommer säkert att lyckas få en rejäl slant och sponsras rejält

   • Det tror jag också eftersom människan är så erbameligt dum i huvudet så är det många som är helt övertygade om att han är man

Kommentera