Vi börjar förstå varför socialdemokraterna inte vill ändra valsystemet, de vill kunna fortsätta fuska…

INRIKES. Socialdemokraten Sandra Ackefjord från Blekinge berättar öppet att hon och hennes mamma gömt Sverigedemokraternas valsedlar i förra kyrkovalet. ”Det som är ännu mer roligt är att SD fick alltså inga röster alls i Karlsrona som är en av SD:s starkaste fäste”, konstaterar hon på Twitter.

En utredare förslog i höstas att vi ska köpa in nya skärmar där valsedlarna placeras innanför valskärmarna för att väljarna ska kunna plocka valsedlar utan att någon annan ser. Regeringen och Morgan Johansson (S) sa ifrån och nu börjar anledningen klarna. Det blir helt enkelt svårare för socialdemokraterna att fuska.

Fusk verkar dessutom vara en socialdemokratisk tradition där föräldrarna lär upp sina barn och de tror att andra är lika fula…

39 thoughts on “Vi börjar förstå varför socialdemokraterna inte vill ändra valsystemet, de vill kunna fortsätta fuska…

 1. Konstigt att det är så fult att rösta på SD med tanke på hur många riktiga skit-partier det finns.
  Jag menar, tex MP hatar öppet vita män, så även Fi. Men dem är ok att rösta på. Bara ett exempel Helge.
  SD vill ju bara att Sverige ska vara lika bra att leva i framöver som det en gång varit. Samtidigt snackar alla andra partier och framförallt S om den svenska modellen. Dvs den SD på riktigt värnar om.
  Men det är väl så att det är fult att vara svensk och därför fult att rösta SD??

 2. Nej socialisterna har gett sig f-n på,att landet skall krossas och allt vad svenskt är,skall trampas på.I dagens Bonnierblaska HD har man undantagsvis rapporterat om ett gräsligt våld mot gravfriden i vårt land.
  I den lilla kommundelen Kattarp,har kyrkogården vandaliserats.
  För ett halvår sedan skedde samma sak,på K-märkta begravningsplatsen i Helsingborgs centrum.
  Eftersom detta inte var första fallet av likadana i kommunen,får vi utgå från att det inte är Nisse eller Kalle som varit framme. Bild från förstörelsen i HD:
  https://hds.imgix.net/5x0TrKtuKLHIQDxQfvXkxBKM3rY.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=60

 3. De socialdemagogiska sutenörerna förnekar sig inte, utan framhärdar fastmer i vanföreställningen att deras illegitima agerande helgas av deras ändamål, samt förväntar sig att svenska folket skall småle i samförstånd med deras inbillat allmännyttiga tilltag.

  De diktatoriskt sinnade socialakrobaterna har aldrig kunnat beskyllas för att hänge sig åt rent spel, och sportsmannaanda torde vara dessa infantilt förnumstiga estradörer främmande. Det är sannerligen ingen bedrift att ägna sig åt valfusk, vilket inslagets inkompetenta primadonna anser och där den akuta bristen på vuxenpoäng är uppenbar.
  Andreas.

 4. Vilken ärthjärna. Blivande sossepolitiker förstår vi normala medborgare att hon här, med sin ännu mer tokiga morsa. Causa Soc som man sa förr om folk som levde på andra. Snart kommer gnällramsan: det är så synd om ……

 5. Vid nästa val kommer antagligen SD att nå stora framgångar. Detta får många i de etablerade partierna att se rött!
  Risken för fiffel kan nog antas förekomma pg a detta.
  Men vem som helst kan gå in och kolla att rösträkningen går rätt till väga.
  Många borde ställa upp på detta!

 6. Som de gamla sjunger, kvittrar de unga ! 😚

  Eget tänkande och förnuft…är inget man förknippar med de röda.

  Sent (försent) kommer syndarna att vakna…förhoppningsvis….(eller kanske inte…de är ju röda).

 7. Allt fler poströstar före valet och alla partier skickar ut valsedlar till hushållen, bara att ta med sig när man ska gå och rösta.

  Att två enskilda personer gömmer undan valsedlar ska inte hela socialdemokratiska partiet skuldbeläggas för.

  • Mia! Det är ju rasistiskt att klanka på socialdemokraterna så här utan anledning, eller hur? Det är fruktansvärt vad brunsmeten breder ut sig.

   • Nej, der har inget med rasism att göra.
    Men det räcker att klanka på mamman och dottern som bar sig ganska korkat åt. Och dessutom skröt om det.

   • Attityden bland vänsterfolk finns utbrett, att förstöra för SD.

    Och en annan sak: Kommer du att kunna hålla fingrarna borta från att försnilla NMP:s valsedlar i det kommande valet. Eller kommer du att värna demokratin Mia?

  • När Sandra Ackefjord till och med skryter om sitt kriminella beteende tolkar jag det som att detta är satt i bruk och helt normalt. Således inte en engångsföreteelse utan mycket vanligt.
   Det Sandra nu gjorde var att informera hur de unga regimtrogna på ett lätt sätt kan manipulera valresultatet.
   Valfusk pågår troligtvis på flera fronter borttappade säckar med valsedlar är ett annat sätt att manipulera.
   Socialdemokraterna slåss med näbbar och klor för att få behålla sina privilegier, de är solidariskt korrupta ända in i själen.

  • Nej givetvis inte ,men håll med om att fifflarkulturen
   är djupt utbredd hos DITT PARTI?

 8. Hur f*n erkänner någon ett brott och saken inte utreds och straffas retroaktivt ?

  • Du är medveten om att du bor i Sverige va? Här ska brott löna dig. Det ser du väl med alla brott som sker här. Alla kriminellas smörgåsbord.
   8% av alla anmälda våldtäkter leder till åtal. 3-4% av villainbrotten klaras upp etc. etc.

 9. Där vinet går in, går vettet ut. För de allra flesta är det ett tillfälligt tillstånd men tydligen inte för alla. Vissa borde, för sin egen skull, avhålla sig ifrån att fylleposta. Det är heller inte bra för SAP att hon avslöjat deras valstrategi.

 10. En sosse ringde på hos mig under valdagen och frågade om jag behövde hjälp att lägga ner en valsedel i kuverten och rösta. Jag hade röstat redan, kan gå själv, är varken handikappad eller senil, så gammal är jag trots allt inte.

  Jag blev så ilsken att jag ringde upp sossarna dagen efter och sa mitt hjärtas mening om deras springande hos folk, jag ansåg att de ville få mer sosseröster eftersom de hade med sig färdigladdade kuvert med sossevalsedlar i. Dessutom tog jag upp invandrares valkampanjer för sig själva i invandrares områden, med affischer för sig själva, hur dessa ”kandidater” ordnar information om hur man röstar i Sverige och t o m ordnar skjuts till vallokalerna e t c.

  Det var så man skulle arbeta politiskt ansåg han. Okej, då vet vi det.

 11. Socialdemokratiska företrädare / valarbetare har upprepade gånger avslöjats med att begå valfusk. Där övertygande bevis funnits och de fuskande S-politikerna därför erkänt och dömts är solklara fall.

  Hur många fall med socialdemokratiskt valfusk som i verkligheten har förekommit utan att upptäckas vet ju naturligtvis inga andra än de fuskarna sossarna själva.

  Vid valet 2010 höll statsministerkandidaten Mona Sahlin (S) sin s k ”röstskola” bl a i valdistriket där Vivalla ingår i Örebro kommun & landstinget.

  Efter genomfört val så underkände valnämnden valet med hänvisning till Mona Sahlins metod att hålla ”röstskola” i nära anslutning till vallokalen. Valet i distriktet där Vivalla ingår måste därför göras om på våren år 2011 till höga kostnader. Märkligt nog klarade sig Mona Sahlin som vanligt undan lagföring och dom då åtal ej väcktes mot henne. Att valet måste göras om borde ju rimligen ha räckt som grund för att väcka åtal mot den vållande sossen, d v s Mona Sahlin personligen.

  2010 ansvarade Alaa Idris (S) för dessa ”röstskolor”. Hon satt då i kommunfullmäktige. Högst ansvarig i Örebro för röstskolorna var självklart det dåvarande kommunalrådet Lena Rådström Baastad (S) – numera partisekreterare för Socialdemokraterna centralt i Stockholm … utnämnd till den posten av statsminister Stefan Löfven (S)
  I
  Sverige är det hittills bara socialdemokratiska företrädare / valarbetare som har dömts i domstol för valfusk.

  Exempelvis har de dömda valarbetare för (S) varit mycket ”hjälpsamma” med att få gamlingarna på äldreboenden att lägga ”rätt d v s det röda rosen-partiets valsedel i valkuvertet, som sedan under överinseende stoppats ner i valurnan. Hur demokratiskt är ett sådant beteende av företrädarna för ett parti där toppföreträdare tvärsäkert hävdar att något fiffel absolut inte har förekommit av någon enda (S)-företrädare.

  Största vaksamhet måst iakttas vid valet 2018 så att de odemokratiska och valfuskande socialdemokraterna inte får den allra minsta chans att fortsätta sitt valfuskande.

  Inga medarbetare i något annat politiskt parti i Sverige har än så länge blivit dömda i domstol för valfusk.

  PS
  Jag sökte på ordet ”valfusk” i Petterssons lista över lite fula fiskar i de politiska partierna på länken nedan …

  ”Nu granskar vi S från den 3 juli, 2014”

  https://petterssonsblogg.se/2014/07/03/nu-granskar-vi-s/

  Jag fick hela fem (5) träffar. Och då saknas ändå Mona Sahlins s k ”röstskola” i Örebro kommun och län år 2010. Valmyndigheten där underkände Mona Sahlins upplägg med ”röstskola” för invandrare så valet fick göras om året därpå (i maj 2011) till mycket höga kostnader och omvalet fick också ett annat resultat än det ordinarie ”fuskvalet” år 2010.

  Här en länk med info om omfattande sosse-valfusk historiskt:

  Fonseca redo att vittna om valfusk

  https://unvis.it/aftonbladet.se/nyheter/article10322690.ab

 12. Fortsätter sossarna på det här sättet fram till valet så vet i tusan om dom får 4%. Samma visa drabbar resten an 7-klövern tyvärr för dom.
  Det återstår att få de drygt 50% som fortfarande ligger i koma att friskna till.

 13. Se till att ta med egna valsedlar för SD så undviker ni antidemokrater som denna sosse.

  • Jag går rakt fram till SD och hämtar valsedel och sedan talar jag om för de andra att jag har tagit en valsedel från det enda demokratiska partiet i Sverige redan.

 14. Vill, hoppas och tror på karma.

  Denna naiva, lätt-ledda person utan eget tänkande, kanske får ”äran” att bli kulturberikad av ett gäng skäggbarn framöver.

  Önskar ingen människa detta, kulturberikningen i sig själv är hur hemskt som helst…sen att leva i ovisshet att blivit smittad med AIDS tillråga på allt helvete.

  Även de naiva, lätt-ledda utan eget tänkande, kommer en dag vakna upp och få se verkligheten….Synd, att det kan vara försent !!

  Ps. Det blir en liten ansträngning i början, ja. Men det blir en stor vinst för samhället framöver.

  ( Säkert när alla kvinnor i Sverige går med burka, alla bilar har brunnit och kulturberikning är lika vanligt som att höra en politiker ljuga.)

  Ding Dong Kokko.

 15. Bästa sättet för SD att försäkra sig om röster är nog att skicka ut röstsedlar till hushållen, som man kan ta med sig i fickan. Det blir givetvis en extra kostnad, men kan vara värt det. Då hjälper det inte för fuskare att gömma valsedlar.

  • Svår nöt då det finns antidemokrater ibland brevbärarna också. Skriver man SD på kuverten så kommer vissa missledda att mer eller mindre öppet vägra dela ut dem. Skriver man något annat så kommer mottagaren kanske att kasta dem.

 16. Det blir nog snart enda chansen för sossar att få några
  röster alls , att man fuskar.

 17. Ja hennes kommentarer säger ju allt om hur illa
  ställt det är med återväxten i sosse leden, tydligen bara
  skit kvar?

  • Smutsigt ja, men det viktigaste valet som någonsin förekommit i Sverige sedan Sverige blev Sverige. Därför finns det bara ETT demokratiskt parti i landet och det skall vi rösta på SD så klart.
   Antingen SD eller diktatur det är bara att välja.

 18. förra valet kollade jag ett par vallokaler att röstsedlar fanns gör likadant nästa år

 19. All kritik som riktas mot henne tolkas som hat? Hon gör ju bara en liten avstegsraket?

  De har sjunkit så långt ner i dyn att de snart inte kan ta sig upp? Tror inte att hon är unik?

Kommentera