IQ ärftlighet och migration


Helmuth Sørensen Nyborg,  ,tidigare professor i utvecklingspsykologi vid Aarhus Universitet, Danmark.  Han  förutsäger bland annat att Sverige 2030 kommer att vara som ett tredje-världen land. Detta på grund av invällningen av starkt inavlade, låg IQ folk från stam kulturer.


20 responses to “IQ ärftlighet och migration

 • malmobon

  Rekommenderar er lyssna på hela denna video. Detta är vad politiker skapar till våra barn, och ändå kommer folk rösta på Allians partierna, S, Mp, V, FI.

  Är det någon som kan motbevisa detta?

  Ta bort flerbarnstillägg, barnbidrag. Stoppa helt invandring från Afrika och Mellersta Östern. Endast arbetskraftsinvandring.

  Utbyggt återvändarstöd och hjälp till självhjälp i deras hemländer.

  I Malmö har SD föreslagit utbyggt Återvändarcenter, men stoppas av Catrin Stjernfeldt Jammeh.

  Det finns en plan på ett sådant skulle gå till,

  Många av syrier VILL återvända när det är lugnt. Jag vet detta efter som jag träffat många, och då pratar jag inte om några stycken utan flera hundra. Senast idag.
  Mycket svårare få afrikaner återvända men det går.
  Då skall vi hjälpa dessa med detta. Hjälpa dem bygga upp sina liv. Bostäder, infrastruktur m.m.

  Vi har många svenska företag som kunde bidragit till detta.

  Gilla

 • Carl

  Ja det här hade man ju redan befarat. Dom här högutbildade som utlovades komma i massor från Syrien. Visade sig inte vara så clever om man säger som så. SD 2018 annars är det stenkört.

  Gilla

  • Johan

   SD behöver mer än 50% eller koalitionspartner och att rösträkningen går lagligt till. Annars har vi en ohelig allians mellan 7-klöver partierna flr att säkerställa globalistprojektet.

   Gilla

 • Lena

  Människor som flyr från förtryck, flyr så klart till ett grannland där de kan tala och förstå språket, där de även kulturellt förstår vad som gäller.

  Den socialistiska misären i Venezuela gör att folket flyr till grannlandet Colombia.

  Det gäller dock inte folk från Afrika, de åker förstaklassflyg till Europa i detta fall till Tyskland, utan att kunna ett ord tyska.

  Hur kan vi acceptera detta ?

  Gilla

  • Truthfighter

   Ja, absurt! Men de vill ju underkuva oss med sitt. Det som inte lyckades förra gången. På medeltiden.

   Gilla

 • Kurt

  Det med låg IQ se vi redan nu, i Sveriges Riksdag, och 87% av befolkningen!

  Liked by 1 person

  • Truthfighter

   Ja, IQ har med insikt och medvetenhet att göra! Om saker och tings sanna förhållanden. Det är det makten är rädda för. Därför arbetsbelastar, drogar och trubbar av oss, så tid till och tankeklarhet hos oss längre inte kommer att finnas.

   Liked by 1 person

 • Ulli

  Low IQ is one thing that has negative effects on society, in combination with Islam however an other dimension is added. That combination is lethal, not only physical but to the western civilisations, the end to peace, freedom and prosperity.

  Liked by 1 person

 • Ulli

  I de senaste 10 åren har problemen vuxit exponentiellt i Sverige mot en tidigare mer rak kurva. Det är att förvänta att problemen nu fortsätter att tillta snabbt, inte minst för arr ingenting görs för att bromsa denna ytterst negativa utveckling.

  Liked by 1 person

 • Truthfighter

  Jo, allt vårt har raderats ut. All kultur. Vi har inget kvar, och inget stadd i utveckling. Inga storheter kommer mer att framanas som ger oss nåt verkligt till livs. Allt står idag och stampar av vårt, som är nåt värt. Eller reduceras till intet. Det enda som frodas är utlänningarnas okultur. Stamp och skrik och grällhet, och inget mer. Men 2030, kommer inget av vårt att ens anas i Sverige. Ej heller vi, som kommer att vara marginaliserade i utanförsområden och ghetton, medan utlänningarna helt har tagit över inner city. Så vad spelar det då för roll i det NU som då råder. Vi kommer ändå inte att ha nåt värde. De flesta är också döda i äldrevanvårdsdödsmaskinen, och nerdrogade apatiska i våra skolor, då vit hävdelse, då kommer att betraktas som en psykisk sjukdom som måste mediniceras bort. Så kommer det att vara 2030. Så vad spelar det då för någon som helst roll nånting. Att intelligensen och IQ:et då är lågt. För de som inte är det, kommer att göras så genom medicinering. Se bara på våra nerdrogade gamla idag. Det kommer att ske av alla oss riktiga svenskar inom en snar framtid. Tro mig! Målet är att underkuva, och helst få bort oss. Det har varit sosssrnas politik sen 30-talet. Och är det alltmer, och värre idag, och bland alltfler grupper. Liksom 87:ans likartade linje. DET HANDLAR JU OM ATT ALLA ÄR LIKA MYCKET VÄRDA, även om vi ska tvingas till det genom underkastelse och nerdrogning. Så att vi är på samma låga jämlika nivå som invandrardrägget. TY SÅDAN ÄR SOCIALISMEN!

  Liked by 1 person

 • Ulli

  Some US statistics:
  https://www.amren.com/archives/reports/the-color-of-crime-2016-revised-edition/
  ”In 2013, of the approximately 660,000 crimes of interracial violence that involved blacks and whites, blacks were the perpetrators 85 percent of the time. This meant a black person was 27 times more likely to attack a white person than vice versa. A Hispanic was eight times more likely to attack a white person than vice versa.”

  https://www.europol.europa.eu/newsroom/news/2017-eu-terrorism-report-142-failed-foiled-and-completed-attacks-1002-arrests-and-142-victims-died
  ”135 of the 142 victims of terrorist attacks in 2016 were killed in the 13 jihadist attacks”

  Gilla

 • Jhonsson

  FN företar en undersökning som kallas HDI, Human Development Index.
  Det är ungefär som BNP fast med lite andra kriterier, där bl a livskvalitet ingår. Sverige har hittills kunnat hålla sig på ungefär 10:e plats från toppen de sista åren. Tittar man framåt är det betydligt bistrare. År 2030 förutsäger man, att vi är någonstans runt 50:e plats tillsammans med några andra u-länder.
  För detta kan vi tacka Reinfeldt och Löfven.
  Vi behöver en sverigevänlig regering i landet. Låt oss se till att vi får det vid valet 2018!

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: