Maria Ågren – f.d generaldirektör på Transportstyrelsen………

Inrikes.   Maria Ågren plockar fortfarande ut 115.200:- i månadslön. Maria Ågren var den som fattade det ödesdigra och olagliga beslutet som gjorde att Sveriges känsliga uppgifter kunde läcka ut. Maria Ågren kan fortsätta plocka in 115.200:- i månaden kanske t.o.m flera år framöver……

OD-maria-agren_0

När det blev känt i Januari 2017 fick Maria Ågren sluta med omedelbar verkan – men – hon avskedades inte utan fick en generaldirektörstjänst på regeringskansliet. Allt detta under tiden som hon  utreddes för att i hemlighet ha röjt sekretessbelagda uppgifter. Snacka om att göra skillnad på folk och fä. Fä i detta fallet är socialdemokrater.

Ryggdunkandet vet inga gränser när det gäller ”partiet.” Man behöver inga extra kunskaper, bara vara politiker för att bli chef över hela poliskåren, transportstyrelsen eller annan statlig inrättning. Man får bryta mot lagen utan påföljder när man är trogen ”partiet.” Tänk om det hade varit en vanlig medborgare som brutit mot lagen på detta sätt??  Påföljden för Ågren – 70.000:- i dagsböter. Tillåt mig att må illa!!!

Först förra veckan lämnade regeringskansliet in en ansökan till  ansvarsnämnden om att de skall pröva om Ågren skall avskedas? Detta blir inte klart förrän i september. Regeringen hade kunnat avskeda Ågren direkt men har avstått. Varför? Antagligen för att hon är socialdemokrat!!!

svt

18 thoughts on “Maria Ågren – f.d generaldirektör på Transportstyrelsen………

 1. Jag undrar om pappan har fixat jobbet till henne ,lär vara sosse han också. Ge henne ett städjobb på något kansli så får hon något att syssla med..då slutar hon nog…

 2. Hon skall inte ha någon lön efter skandalen. Mina skattepengar skall användas till annat än försörja oduglingar.

 3. Finns det något officiellt proof på att hon är sosse? Rankas som opolitisk men det betvivlar jag.

 4. Socialdemokrater och Kommunister är dom värsta parasiterna, när
  dom blir arbetslösa så fortsätter dom att parattisera med i stort sett
  samma löner utan att göra en ansats att söka jobb.
  Dit kan även Landsförrädare Reinfeldt räkna sig.

 5. Statskassan och Sosseriet är samma sak, dom agerar som att det är deras egna pengar det handlar om, oduglingar, och dom är många
  i den regeringen avlägsnas inte för dom har ju partibok, det tillsätts figurer på poster som dom absolut inte är lämpade för från rikspolischef till
  denna Maria Ågren. Egenmäktigheten med andras pengar har sossarna gjort till till en rättighet, vilket många i samhället får känna av.

  Avlägsna patrasket!

 6. På något sätt känns det ännu motigare att betala skatt. Det är faktiskt ingen trevlig tanke att man göder en sådan värdelös hagga som Maria med sina surt förvärvade pengar.
  Kanske dags att bli lite mer ”kreativ” med bokföringen …

  • Jag har beslutat att inte betala någon mer skatt förutom moms etc på allt man handlar som inte går att kringgå. Har lagt ner verksamheten och vägrar delta trots att den svenska marknaden söker min kompetens. Allt som går att beställa utomlands köper jag där. Har handlat mycket från Polen bl.a som känns bättre att gynna då de har sunda värderingar kring familj och det bruna patrasket från mö, afrika mm. Ska bara hålla ut ett tag till, men snart säljer jag allt och flyttar från detta kulturmarxistiska sosseidiotfeministbögsnuskbabbearabmuslimneger-helvete och startar företag som kommer gynna mitt nya land, troligen blir det något land i östeuropa. Man måste stå upp för heder och moral och göra sitt lilla för att denna sataniska onda regim och dess medlöpare krossas. Jag tycker att helst ska ju alla i denna regim dödas liksom många av de 87 procenten som frivilligt röstat för att få det så här. 87:orna har ju faktiskt stulit och bränt upp landet även för de övriga vilket borde räknas som högförräderi, synnerligen grov stöld och medhjälp till multipla mord, våldtäkter, svåra misshandlar etc vilket självklart ska rendera i dödsstraff.

 7. Generaldirektörer som sparkas får behålla sin lön, sådant är systemet.
  De hamnar då på den sk elefantkyrkogården, där de får ett nytt men lite mindre betydelsefullt jobb. Men lönen får de som sagt behålla
  Där finns en hel del gamla generaldirektörer där och som vi skattebetalare får försörja.

 8. Och vad är det med de? Den politiska Adeln se alltid till sitt eget bästa
  Detta gå genom hela riksdagen i all Partier. De sågar inte av grenen de sitter på.

 9. Det är väl bara att hämta några balar med pengar från en av de lador som är proppfulla med gamla pengar.
  Hoppas bara att den där ekonomiministern har glömt att växla in alla pengar som låg i ladorna.

  Annars kan vi kanske använda penningbalarna som flytkuddar när lilla räddningsbåten, ”Sverige” sjunker av alla invällare.

 10. Dom ersätter bara en döskalle med en ny, kanske ännu värre! Men inom kommunismen finns naturligtvis ingen tillgång på normala och vettiga människor!
  Här har avskrädet samlats!
  Janne

  • ”Läckan” heter hemligt samförstånd. Ministrarna står i maskopi med varandra, de sålde känsliga uppgifter medvetet, för pengar. Det kan ha varit auktion t o m. En del pengar hamnade i deras fickor, det övriga slukades av migrationen. Man betalar för att nå målet: att förstöra land och folk så fort det går. Höga, tunga skatter, absurda lagar mot dem som kommer undan piskan, ingen vård, inga bostäder, pensionärerna skall dö sakta och säkert genom svält.
   Två (formella) syndabockar räcker för att fortsätta lura och kuva folkmassan. Såsom svenskarna fick ta bort ord som ’ras’, ’neger’ och gud vet vilka, ska jag också bli immun mot begreppen ’demokrati’, ’värdegrund’, ’allas lika värde’ , ’svenska modellen’ … Call me nuts.
   Blodtrycket: 159/86 – på riktigt. Gud natt !

   • Mimi N.
    Var rädd om dig, de flesta svenskar är inte värda att få högt blodtryck för !
    Svenskarna begår kollektivt självmord !
    God natt önskar jag DIG !

   • Lena
    God morgon ! Och tack för dina fina ord. Ska försöka vara rädd om mig. Det är synd om svenskarna, de borde vara mer svenskar …. de är lätt byte nu att de glömt vem de är. Nej, vad var en gång, för länge sedan.

Kommentera