Islam har exakt 2 källor till sanning

Islam har exakt 2 källor till sanning, Koranen och Mohammed.
Koranen är svårläst, då kapitlen är ordnade efter deras längd och inte kronologiskt.
För den som vill förstå Islam är det därför mycket enklare att läsa om Mohammed (”den perfekta mannen”) som är varje muslim’s resp. mohammedan’s förebild.
Till skillnad från Koranen är Sunnan (Hadith + Sira) som beskriver hur Mohammed levde och vad han sa var rätt och fel (Sharia), lätt att förstå, då den består av små avgränsade historier.
Man behöver alltså inte vara kvantfysiker för att förstå Islam, om en analfabet någonstans i världen kan antas förstå Islam så kan ni. Har man förstått Mohammed har man förstått Islam.
Om någon påstår något om Islam som inte har stöd i Koranen och Sunnan, så är det resp. har de fel för det finns bara dessa 2 källor till sanning när det gäller Islam, punkt.
Värt att notera är att Islam inte kan reformeras. Allah’s ord genom Mohammed anses perfekta. Det finns ingen instans eller person att vända sig till som har rätt att ändra någonting i dessa källor.
Den som tror något annat är naiv, den som hävdar något annat är en lögnare.

Sharia_Non-Muslim_look_inside

8 thoughts on “Islam har exakt 2 källor till sanning

  1. Det är helt jävla ofattbart att någon enda människa år 2017 kan förneka all vetenskap och tro på nån jävla fantasifigur….. Och det anser jag gälla alla religioner….

  2. Man kan diskutera islam och olika trosuppfattning. Problemet är inte religionen utan att vi har släppt in alldeles för många lycksökare .Tyvärr Sverige och hela Västeuropa går på knäna på grund av den stora invandringen.Det finns grupper som fortfarande inte fattat att landet håller på och havererar.Vakna svenskar,vi måste försvara vårt land det är dags Nu!!!Mvh Adolf

  3. ”Islam inte kan reformeras. Allah’s ord genom Mohammed anses perfekta.”

    Då var det med andra ord Allahs önskan att muhammedanerna norr om polcirkeln skulle törsta och svälta ihjäl under ramadan? Ni går ursäkta men en allvetande allsmäktig gud som dessutom skapat allting skulle aldrig göra det misstaget. En getaherda med både delirium och hybris som aldrg varit bortom sista sanddynen skulle lätt kunna göra det misstaget.

    • Mycket interessant punkt, då det visar att Allah inte stod bakom resp. fanns/finns utan det var getaherden Mohammed (kan också ha varit flera personer) som gjorde sina (dess) ord till guds för att öka dess vikt och försvåra/omöjliggöra kritik.

  4. Bra rutet! Inte ens präster i Svenska kyrkan vet om koranens innehåll, de går på allt svammel som muslimkramare tutar i dem.

    • De vet kanske men föredrar att tiga/ljuga om detta för att det är bekvämare.

      • Ja, jag undrar ibland faktiskt. Något är galet i deras vurm för islam iallafall.

Kommentera