Explosion i Malmö

En kraftig explosion utanför ett flerfamiljshus på Karolingatan i Malmö, inträffade 02.17 inatt. I skrivandets stund har polisen spärrat av ett stort område och väntar på bombexperter. Inga skadade som polisen känner till. När skall Malmöborna vakna en morgon utan att skottlossning, explosioner eller bilbränder inträffat under natten?? Verkar inte vara möjligt den närmsta framtiden……..Polisen Skåne

polis

 

4 thoughts on “Explosion i Malmö

 1. Snart kommer väl granatbeskjutning också…

  Här är en annan avart vi (Vi??!!) fått på köpet: Vi?

  Svårt att stoppa barnäktenskap
  ——————————————
  Varje år gifts unga och barn bort mot sin vilja, trots att det är förbjudet. De övertalas och luras ibland att åka med utomlands. Inte sällan sker det på sommarloven. Allt fler ber om hjälp med att förhindra äktenskapen.

  – Antalet som har hört av sig har ökat avsevärt. Vissa har man hunnit rädda, medan andra redan tyvärr har förts bort. Det är samtal från bland andra lärare och socialsekreterare som känner oro, vittnar om planerade eller redan genomförda bröllop, säger Juno Blom, som leder det nationella arbetet mot hedersförtryck.
  Många utsatta manipuleras och vilseleds för att tilliten till föräldrarna är stor, berättar en lärare som hjälpt fyra flickor för TT.
  – De blir övertalade eller luras med. I vissa fall visar föräldrarna en hemresebiljett för att flickorna ska tro att de kommer tillbaka.

  På Skolverket är man medveten om problematiken med barn- och tvångsäktenskap.
  – Vi vet mer om hedersproblematik i dag och måste hållas oss à jour med forskningen. Vi håller på att revidera utbildningsmaterialet som går ut till skolor. Det som används i dag är bra, men behöver uppdateras, säger undervisningsrådet Teresa Fernandez Long.

  https://www.hd.se/2017-07-25/svart-att-stoppa-barnaktenskap

 2. Fram till några år sedan var Malmö vår familjs årliga semestermål.de sista fem åren har vi undvikit Skåne..Det är med sorg i hjärtat vi ser att vårt fina Malmö förvandlas till terrorn och dödens stad ……

 3. Bara lugn! Efter ett ett litet tag till så får Malmöborna vakna i söta böneutrop från de otaliga minareterna runt om i stan.
  Och då börjar explosionerna och skottlossningen först på eftermiddagen.

  • — Eller så blir fredagen ”veckans vilodag” när muslimerna står på knä och gungar och bekräftar sin hjärntvätt hela dagen.

   D.v.s. ingen skottlossning, inga mord, inga våldtäkter, inga brända bilar, inga rån, ingen misshandel av ”otrogna” och inga ”hopp från balkongen på hela fredagen.

   Alla muslimer är muslimer enligt koranen.

   Jag är rädd!
   Känner du dig trygg?

Kommentera