Katastrofen Sverige… är på riktigt!


INSÄNDARE. Tänk… alla vi som från allra första dagen fick rätt till 100 procent – i och med att underbegåvade fackföreningstönten Stefan Löven öppnade klykan och började tugga luft – och förstod att detta kommer att gå åt helvete. Nu är vi där!

Vem minns inte när den underbegåvade Löfven stod i TV och sade: ”Jag har tagit ansvar, jag är statsminister!” Eller detta: ”Det skall vara ordning och reda!” Och när han blir kritiserad för sin totala okunskap och sina tillkortakommanden brukar det låta så här: ”Det är trams!” eller ”Käbbel, bara käbbel!” Samt massor med andra motsvarande uttalanden i både TV och i riksdagens kammare, där han bland sistnämnda församling kränkte drygt en miljon svenskar genom att kalla dem för nazister!

Sossarnas toppskikt, rena bottenskrapet…

Sveriges regering och administration utgörs av en hoprafsad nomenklatura bestående av odugliga, partitrogna och korrupta socialdemokrater. Amatörer, vilka genom ett knäpp med fingrarna över en natt förvandlades till ministrar, diplomater, landshövdingar, ambassadörer, generaldirektörer och verkschefer… Som sedan likt gödsel spreds över svenska beskickningar i utlandet; regeringen, EU-parlamentet, myndigheter och statliga företag över hela landet – med resultat att Sverige försatts i akut katastrofläge.

Här var det aldrig något snack om kompetens, lämplighet eller duglighet. Det räcker med att nämna namn som: Ygeman, Andersson, Johansson och Eliasson, tillsammans med de andra ”ansvarfulla” cheferna för alla de kollapsade myndigheterna. Samt naturligtvis den självskrivne Stefan Löfven!

Svenskarnas liv är i fara

Den så kallade IT-skandalen & Trafikverket måste väl ändå utgöra kulmen på den socialdemokratiska regeringens totala och fullständiga fiasko, misslyckande och vanstyre av Sverige. Nu har man direkt även lyckats med att äventyra landets säkerhet. I stort sett i varje nyhetssändning, vet man att berätta nya skrämmande fakta och uppgifter om vad som kommit främmande makt till kännedom. Vad mer skall till för att svenska folket skall fatta? Även de politiskt blinda och mest hjärntvättade sossarna, borde väl höja på ögonbrynen…

Vidden av vad vänsterfascisterna i Rosenbad ställt till med – vilket allvarligt äventyrar både Sverige och svenskarna – finns det ingen i dag som har en susning om. Ingen vet var denna information slutligen hamnar; sannolikt hos dem som betalar bäst. I händerna på islam… kan Sverige hälsa hem!

Massinvasionen sände varningssignaler

Redan i anslutning till den groteska invasionen av muslimer från tredje världens länder i Afrika och Mellanöstern – med sanktionerad islamisering genom underbegåvade Löfven & Co. – ljöd varningslarmet för fullt. Fast det var bara en mindre del av svenskarna som hörde och som brydde sig. Det var i samband med detta som man på allvar började slita av Moder Svea större delen av hennes kläder.

I och med att de inkompetenta, ljugande och korrupta socialdemokraterna nu även låtit främmande makt få tillgång till hemligstämplad information ligger Moder Svea där helt naken, avklädd och utlämnad. Medan svenskarna sitter förbannat illa till!

Jag frågar ännu en gång: Vad skall egentligen mer till för att svensken skall vakna från sin politiska dvala, och unisont utropa: Nu får det ta mig fan vara nog!

Johansson


17 responses to “Katastrofen Sverige… är på riktigt!

 • Carl

  Bra skrivet!! Blir det inte andra bullar efter valet 2018 så funderar jag å frugan på att emigrera.

  Gilla

  • jockfall

   mera sånt!

   Den 23 juli 2017 15:45 skrev Petterssons gör skillnad! :

   > Carl commented: ”Bra skrivet!! Blir det inte andra bullar efter valet 2018 > så funderar jag å frugan på att emigrera.” >

   Gilla

 • The proud Swede

  Vansinnigt bra skrivet, Johansson..

  Gilla

 • jockfall

  Sossarna har gjort sitt -för länge sedan!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Rättskaffenhetens reputerlige riddare, Johansson, har åter bevisat vad svenska språket främst bör begagnas till – nämligen att tjäna som ett rättrådighetens skarpslipade vapen i kampen för den av excellensen Löfvén svårligen skändade Moder Sveas undsättning.

  Den i samtliga avseenden undermåligt disponerade regeringschefen bär det yttersta ansvaret för den allestädes närvarande samhällskatastrof vi nu tvingas erfara, och där han utan ringaste antydan till tvekan förnöjt bevittnar vår svenska mater och hennes mefistofeliska metamorfos från den fria rättsstatens främsta emblem och sinnebild, till den etnopluralistiska invasionens oupphörligt skändade gatslinka.
  På pseudopolitikens perfida parnass är ingenting omöjligt!
  Andreas.

  Liked by 1 person

 • Tony

  Tyvärr finns det nog en ansenlig skara människor som kommer
  att rösta som dom alltid gjort, för så gjorde ju Mor och far
  och farmor och farfar och fan och hans gamla moster,
  att se och tänka själv finns inte på Agendan, bara det att
  fjanten Löfven och hans anhang kallar sig Arbetarregering
  borde få dom flesta att vakna, för det finns inte någon som
  regeringen klår så satans som arbetare och gamla pensionärer
  som jobbat för landet?Allt som kommer ut på marknaden
  ska det deklareras om vad det innehåller, utom politiken där
  det fullständigt dräller ut skitsnack utan innehåll.
  Jag är jävligt glad att jag tillhörde dom 13 % av väljarna som
  inte varit med och försett Sverige med den Åsnefarm vi idag ser
  gör allt fel!

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Svensken kommer inte att vakna inte ens när man plockat av honom, henne allt in på bara kroppen. Tysken och Dansken har rätt Svensken är dum på riktigt.

  Gilla

 • Mm

  Rösta SD

  Gilla

  • Ulf

   Det nya stödpartiet i åttaklövern……..

   Gilla

   • Bosse S

    Ska vi rösta på nazisterna istället? https://m.youtube.com/watch?v=Xwd7E4VZwv0

    Gilla

   • Ulf

    Nja, det lär nog inte göra stor skillnad att rösta på NMR heller eftersom de kommer att stanna utanför Riksdagen. Möjligen som en markering för att skrämmas.
    Problemet är snarare att alla partier, även SD, vill i dag föra nästan samma politik, Åkesson var 100% tydlig med det i Almedalen. Det innebär att röstningen på någon av dessa är meningslös. Enda sättet att nå förändring är genom att opinionen svänger hos majoriteten av folket. Så till den grad att de 349 i knapptryckarkompaniet känner att deras välavlönade jobb är i fara och att de anpassar sitt tyckande och tryckande i vettig riktning.
    SD fungerar i det sammanhanget fortfarande som missnöjesmarkering så länge de övriga utmålar SD som det ondskefullaste som finns. Däremot kommer SD aldrig att lösa några problem om de får möjlighet till makt. Numera är det ju Mattias Karlssons nyliberala agenda som gäller, eller uteslutning vilket gjort SD till en blåröd röra som inte vill något annat än att fiska röster och få vara med de andra.
    Om dagens åttaklöver (sju som sparkar på en som vill vara med) inte rättar sig efter folkopinionen så slutar det på samma sätt som i Libanon. Olika miliser som ligger i ständigt krig med varandra och med restbefolkningen av svenskar.
    Det enda som hjälper är nog att försöka väcka alla sömngångare i sin omgivning och få fart på protester och opinionsyttringar som hörs. Det har redan börjat med hjälp av t.ex. denna blogg som tillsammans med övriga alternativmedia faktiskt gjort regimen så rädd att de försöker hitta på nya lagar som ska tysta sanningen och kväva upproret i sin linda. Nya påhitt med presstöd, ändringar i yttrandefrihetsgrundlagen, skicka hotbrev till poddare från JK och förbjuda NMR i Almedalen nästa år. De är skiträdda för sanning och opinion och därför är det det bästa vapnet.

    Liked by 1 person

 • Peter Skoglund

  För att prata politiker-språk.

  Stefan Löfven och hans regering är en ”utmaning”.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Är det aldrig någon som undrar varför Löfvens biologiska mor lämnade bort honom som bebis???
  Även på den tiden kunde läkarna konstatera om en bebis var ett A-barn (som det kallades) eller inte. Så vilka slutsatser ska dras………………….

  Gilla

 • Claes H

  P-pillret kom 1964. Sex blev meningen med livet. Och abortsiffran gick i höjden! Från 2,6% av barnen 1960, till 12,7% 1970, 23,8% 1975, och 26,4% 1980.
  Var siffran är idag vet vi inte; det förtigs. (Statistisk Årsbok dog 2014.) Men ungefär vart fjärde barn tar väl bort fortfarande.
  – Nettoreproduktionstalet ska vara 1,0 för konstant befolkning. Om NRT är 1,0 – c:a 2,1 barn per kvinna, justerat för befolkningsstruktur – förblir folkmängden konstant.
  NRT var 1,177 år 1964.
  Men NRT gick under 1,0 år 1968, hade ett minimum 1983 (0,769), och ett annat 1998 (0,725), var en hårsmån över 1 åren 1990-1991-1992, men har annars varit under 1 alla dessa år. 
  (Fast vi vågar väl tro att mammorna från t.ex. Somalia inte gärna aborterar…)
  – Här i Peking är jag i stort sett alltid i påtaglig minoritet som svenne… Ingen som tycker det är lite… lustigt?

  Gilla

 • Grune

  Det är mycket svårt för en f.d. sosse att begripa att dom gått från att vara ett parti som stod arbetarna nära och värnade on Sverige och Svenskarna, till att bli ett parti som idag gör allt som står i deras makt för att utplåna dessa från jordens yta. Det finns dom som kallar sossarna för nazister och Löven för en ny Hitler. Detta är naturligtvis helt fel.
  Hitler värnade om Tyskland och Tyskarna och Löven gör precis tvärt om, han hatar Sverige och Svenskarna över allt annat.
  HEJA JIMMY vi Svenskar som finns kvar håller på dig och kommer ALDRIG att ge upp kampen om SVERIGE.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: