Homotrafikljus under pride Stockholm??


Som om det inte fanns något annat så satsar Stockholm på att montera upp trafikljus anpassade till homosexuella(!) under pridefestivalen 31 juli-6 aug. I  Nya Tider kan man läsa om hur Stockholms trafikborgarråd, Daniel Hellden, MP, försvarar detta tilltag med att  ”visa betydelsen av hbtq frågor och pride rörelsen.” Kostnaden beräknas till runt 100.000:- och anses rimma väl  med Stockholms vision om ett Stockholm för alla.

Förstår inte dessa människor som skall ansvara för våra skattepengar att detta är direkt stötande för oss övriga?? Det finns väl viktigare saker att ägna sig åt än trafikljus med homopar? Det vill man ju hoppas i alla fall. Är allt detta bara en ”flirt” med  hbtq-rörelsen för att få fler röster? Vad blir det härnäst? Tur att man inte bor i Stockholm………………..

Stockholm sätter upp samkönade trafikljus, minoriteten får betala

Homoljus


29 responses to “Homotrafikljus under pride Stockholm??

 • RäddSomFan

  Vägra gå över dessa övergångsställen där dessa vidriga pedofilljus sitter, gå över gatan på ställen där det inte finns övergångsställen istället, som en protest.
  Annars finns ju paintball att tillgå.

  Gilla

 • The proud Swede

  Undrar när det kommer en här gårman iklädd lakan och med en AK-47 i handen?

  Gilla

 • Stenbock

  Får vi hoppas att Sthlm`s bögar och flator även de dränkes av tårar,från våra anförvanter ovan molnen.I dag hade dessa lite avvikande,samlats i Berlin för sin årliga uppvisning i blottning.Samtidigt föll den 50 liter/kvm från ovan ! Om inte annat blev de rentvättade… 🙂
  Bild från BZ:

  Gilla

 • Jhonsson

  Och vi, som är heterosexuella, hur skall vi kunna ta oss över gatorna, som regleras med dessa ljus?
  Hur tokiga kan miljöpartister,egentligen bli?

  Gilla

 • ruben

  Jag kan inte acceptera något slöseri med pengar och resurser, så länge BB avdelningar ( som ett av många exempel ) är så överfulla, så de inte kan ta emot nya gravida mödrar. Hörde om en blivande mamma i Stockholm, som sökt sig till Värnamo ( tror jag ) där det fanns plats. Det blir bara sämre, med Sverige och det beror på den förbannade ansvarslösa invandringspolitiken, där alla Sveriges få resurser skall delas ut till all världens befolkning, som aldrig någonsin vill höra till Svenska samhället.

  Gilla

 • compulsoryunion

  på Drottninggatan så att de 15000 Rakmat Akilovs som inte utvisats fast dömts till utvisning men ändå är kvar och gör brott här, kan gasa över dem som går över vid grön homo sex gubbe med lastbilar.

  Gilla

 • Jhonsson

  Hellden visar med sitt förslag, att han är så korkad, så att han inte begriper, att folk inte är så korkade, så att de inte begriper, hur korkad han i verkligheten är.
  Var det någon, som undrar varför det går åt h-e med Sverige?
  Inte så konstigt. Mp är ju med och styr.

  Gilla

 • Jhonsson

  Hur har dessa fullständiga idioter kunnat komma till makten? Pengar öses ut på totala vansinnigheter. Ett sådant slöseri med skattemedel, som miljöpartisten Hellden uppvisar, borde vara straffbart. Om han med sitt agerande försöker ragga röster, tror jag att han tar grundligt fel. Det är väl snarast så att ännu fler upptäcker, hur stolliga medlemmarna i miljöpartiet verkligen är.
  Vi måste få bort Mp och S från makten vid valet 2018!

  Gilla

 • Skåningen

  Min svåger, som är gay, tycker (precis som jag) att det är förbannat oförskämt att slänga ut 100.000 kr på trafikljus. Det är lika dålig stil som när kommunistkossan Schyman eldade upp 100.000. I båda fallen visas ingen respekt för pengar.

  Gilla

 • Kattsand

  Våra politiker älskar att lägga pengar på trams, som är till ingen nytta vare sig för homosexuella eller någon annan.

  Gilla

 • Ståfräs

  7-klövern är avundsjuka och satsar stenhårt på Nekrofila trafikljus till nästa val, grattis PK!!

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det är blott en tidsfråga innan Stockholms ansvarige trafikborgarråd resignerar inför den allestädes närvarande och hypersexualiserade HBTQ-maffians exorbitanta krav, och tvingas retirera inför trafikljus som visar sodomitisk penetrering inför de hårt prövade fotgängare och bilister som tvingas passera dessa depravationens fyrbåkar inom det allmänna utrymmet.

  Andreas, respektabel gay och med det sunda förnuftet som ledstjärna.

  Gilla

 • B Bäver

  Inte visste jag att Stockholm har för mycket pengar, sänd mer till Malmö, vi behöver dom om vi vill sätta upp hijab ljus ( satir?)

  Gilla

 • Lena

  Skall mussarna nu gräva ner trafikljusen och stena dem.
  Det är troligtvis för jobbigt att släpa upp de i ett höghus och kasta ner till marken, enklare att spraya trafikljusen med islams svarta kontrast, permanent färg !

  Gilla

 • Billy Boy

  Stockholmarna får väl ändå passa på att njuta nu under sommaren när Stockholm Pride kommer att pågå en vecka att den tidigare hårt kritiserade, misslyckade och insnöade feministiska snöröjningen kommer att fungera som allra bäst den här årstiden.

  https://unvis.it/aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/evafranchell/article23889514.ab

  Gilla

 • Mm

  Nä men du bor väl i tomtelandet Sverige, där allt händer och kan hända med mina och dina skattepengar. Rösta SD

  Gilla

 • ladulaas

  Norrlänningarna kallar Stockholm för Fjollträsk. Jag undrar varför?

  Gilla

 • Billy Boy

  Stockholms trafikborgarråd, Daniel Hellden, MP, försvarar detta tilltag bl a med att det anses rimma väl med Stockholms vision om …

  ”Ett Stockholm för alla”

  Men Sverigedemokrater är ju inte välkomna av de styrande varken i Stockholm pride-evenemanget eller inom politiken i Stockholms stadshus.

  Hur rimmar det med de av MP m fl partier omhuldade s k värdegrunderna …

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Bögljus.

  Gilla

 • ossie

  Inget att förvåna sig över när det gäller korkade dumheter finns inga gränser för MP dårarna. Gud bevare oss för dem.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Sverige är verkligen på dekis.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: