En inkompetent regering

Frågan är om inte den växande IT-skandalen på Transportstyrelsen borde vara den sista som regeringen tillåts göra?

En svensk regering kan och ska inte bygga på kvotering, den ska bygga på kompetens. De ministrar som ansvarar för landet Sverige och dess medborgare kan omöjligt tillhöra den sista kategorin. Detsamma gäller för tillsatta myndighetsansvariga. Kompetens måste få gå före kön och etnicitet.

Alice Teodorescu på GP twittrar följande och vem håller inte med?

Alexandra Boscanin på samma tidning skriver an artikel med följande rubrik.

Anna-Charlotta Johansson på SvD har följande rubrik till sin artikel.

K-G Bergström ställer samma fråga som många.

DN:s Linus Larsson sätter denna rubrik till sin artikel.

Nu öppnar oppositionen för en missnöjesförklaring mot ett eller flera statsråd. De ska inte öppna för någon, de ska lämna in den och bland ministrarna detta missnöje väcks mot ska Stefan Löfven finnas. Denna regering, som måste vara den sämsta Sverige haft, måste/ska bort innan de hinner rasera mer innan september 2018.

14 thoughts on “En inkompetent regering

 1. Nu skall Transportstyrelsen utredas. Främmande makt har kunnat hitta intressanta uppgifter om våra körkort etc.
  Men varför utreder man inte regeringen, som har gett bort vårt land?
  Ett mycket värre brott anser jag.
  Och varför gör inte Alliansen inte pinan kort för S och Mp och ser till att de avlägsnas från all makt? S o Mp har redan förstört mycket nog.

 2. När det gäller skottlossning och mord på en invandrarrestaurang så kommer Stefan Löfven rusande och låtsas lipa. När svenskar, mor och son mördas på IKEA så stannar han hemma.

  När våra politiker manglas i Almedalen är han den ende som inte ställer upp? Han är ju visserligen värdelös som talare när han inte får manus men han är ju tyvärr fortfarande statsminister. När hans tillsatta ministrar och andra högavlönade läcker hemligstämplad information som ett såll, då gömmer han sig och värnar om sin semester.

  Hur i helvitte kan någon rösta på S? Då får de ha varit gråsosse i 50 år men måste väl ha någon självbevarelsedrift?

 3. Denna skandal av rent sensationell magnitud utgör ett flagrant exempel inte bara på den könskvoterade radikalfeminismens nepotism och dysfunktionalitet, utan främst dess hot mot rikets säkerhet.
  Inkompetens torde i detta sammanhang vara en litotes, då uttryck som kriminalitet på elitnivå får anses som den mest pregnanta beskrivningen.
  Andreas.

 4. Vi får se om det finns tillräckligt med stake i oppositionen för att agera eller om det bara är vapenskrammel. Jag tror att det är bara vapenskrammel.

  • Om de inte agerar nu är det bevis för att hela 7-klövern sitter i samma båt, globalisternas, och driver samma projekt.

 5. Sverige sitter i säkerhetsrådet.

  Och hanterar säkerheten för landets medborgare så här.

  Det blir svårt nu för dem. Överallt.

  Nu gäller att vakna och alerta människor inte släpper detta innan de ställts till ansvar.

 6. Inkompetens är ledord. Det nav kring vilket hela deras verksamhet kretsar.

  Nu måste det partipolitiska systemet kompletteras med kravspecifikationer för de personer som ska få tillträda maktpositioner. Det duger inte att ha det så här. Först Reinfeldt sedandet här gänget. De kommer inte att sanera i sina egna led. Då hade det redan hänt.

  De kommer att hantera även detta med den inkompetens som är signifikant för vad de hittills presterat.

  Nedräkningen har börjat.

 7. Vi har tidigare sett på vårt land som ett demokratiskt och okorrupt samhälle med en väl fungerande statsbyråkrati och skrattat lite i smyg åt andra länders system. Det vi nu upplevt senaste åren visar på ett land i stort förfall med korrupta, inkompetenta och närmast aktivistiska politruker i ledningen för statliga verk och myndigheter. Dessa har i regel tillsats enligt devisen lojal, politisk trogen och nära vän till politiker, denna utnämningspolitik har präglat både alliansregeringen och nuvarande regering. Svenska folket måste sätta ned foten och låta våra politiker inse att måttet är rågat. Är man lite konspiratorisk lagd så kan man också se hur regimmedia SVT/SR/TV4 försöker blanda bort korten och hela tiden rapporterar om Trumps misslyckande och förändringarna i Polen medan politruksystemet i Sverige knappast är intressant att bevaka.

 8. Denna historia med myndigheten Transportstyrelsen är helt häpnadsväckande och att den ska hända är ju osannolik.

  Fast den händer under en sosse/MP-minoritetsregering, som leds av en statsminister som pratar om ”svenska modellen” och ”trygghet” hela tiden.

  Det är faktiskt helt otroligt.

  Jag tror dock att gemene man som då även är väljare, inte helt förstår innebördens omfattning, av denna IT-affär på TS.

  För skulle de göra det , vilket man hoppas, så skulle nog förtroendet för statsministern och hans regering sjunka ner till bottennivå. En sådan regering ger man i sin tur inte sin röst till i nästa val.

  A-tjejerna på GP har så rätt och jag håller med dem.

 9. Och alternativen som skrämmer PK-media är…

  a) det är allvarligt eftersom det gynnar SD.
  b) det är allvarligt eftersom det skadar Sverige

  • A och B på din lista stämmer inte. Först kommer SD, helt riktigt, men sedan kommer ingenting och ingenting……. Först vid bokstaven Ä) kommer kan skada Sverige men knappast då heller för Sverige är en HUMANITÄR STORMAKT och UTVALT (av Gud, Allah, Hin Onde???) och då är landet skyddat. (ironi)

 10. Fäll regeringen alliansen o tillsätt en expeditionsministär tills valet nästa år, gör inte alliansen det behövs inte dom heller. Detta är fullständigt hål i huvudet, man sänder hemlig stämplat militärt material till bl.a. Serbien (IBM ) bästa kompis med Ryssland . När Wennerström o Bergling avslöjades sa man att det tar ca 20 år att reparera,detta kan säkert ta lika lång tid. Under tiden GD Ågren utreddes höjdes hennes lön o sen fick hon sparken. Vet regeringen vad dom sysslar med. Man säger ofta ” Den siste idioten är inte född” här kan man undra

Kommentera