C ställer inte upp på en missförtroendeförklaring

Annie Lööf och Centerpartiet tänker inte ställa upp på en misstroendeförklaring mot regeringen i fallet med IT-skandalen.

Så tolkas Centerpartiets inställning under dagen. Officiellt heter det att partiet inte vill medverka till en kris, året innan nästa val.

En annan tolkning är att Annie Lööf nu för Centerpartiet allt närmare Socialdemokraterna och Miljöpartiet i ett kommande samarbete. Ministerposter hägrar förstås, men ju djupare man gräver i skandalen, ju mer skit kommer upp till ytan och det kan bli Annie Lööf och hennes partis fall.

Sedan kan man förstås spekulera i att både Stefan Löfven och Annie Lööf varit inbjudna till den mäktiga Bilderbergsgruppen, precis som Fredrik Reinfeldt en gång var.

41 thoughts on “C ställer inte upp på en missförtroendeförklaring

  1. Det står nu på text-tv att Centern NU kan tänka sig att stödja ett misstroendevotum mot en eller flera ministrar. Detta efter Transport-styrelsens tabbar som givetvis regeringen har ansvar för. Det kan således bli en dramatisk höst. Vi får vänta o se mina vänner. Idag gäller för min del Stochampionatet på Axevalla. Jag tror Takter vinner.

  2. nästa år lapdansar lööf framför svetsarn, hon glider på sina opinionssiffror tills nästa år det börjar komma grus på vägen mot makten

  3. Det kan bli så att både S o SD får 25%. Det kan bli så att C växer om M. Det kan bli så att både MP o KD åker ur. DÖ lever ju kvar fast inte på papperet. Sen kan ju jag tycka att Alliansen borde åtminstone kunna ta emot passivt stöd av SD. I så fall faller ju Löfven som Lööf så gärna vill. Jag slutade rösta på S efter valet 1982. Sen har jag valt olika borgerliga partier och oftast soffan. Troligen blir det soffan 2018 men osvuret är bäst.

  4. Lööf och Löfvén samregera efter nästa val? Kanske en överenskommelse som fungerar en tid, sedan brakar dessa två personer ihop, personkemin fungerar inte alls.

  5. Alltså Sveriges Bönder, hur fan vill ni förknippas med denna
    Verklighetsfrånvända typ från Stureplanscentern, hon kommer
    inte på något vis vilja göra livet drägligare för er och era
    företag, hon vet inte hur man ska hantera problemen med
    dom två miljoner invandrare som redan finns här, hur tror
    ni det då blir om hennes sjuka önskan om 30 miljoner nya
    välfärdssökare fyller på landets problem? Ni hade en
    kollega som hette Sven Olle Olsson från Sjöbo som
    såg problemen för 25 år sedan, och stod för det,
    är det inte snart Dags att Sveriges bönder visar upp lite
    Sven Olle Olsson anda och förpassar den så kallade
    partiledaren någonstans. där hon inte gör Skada?

    Räcker det inte med det för landet skadliga
    miljöpartiet`Eller vill ni ha en egen Åsa Romson?

  6. Vad som är poängen vet inte jag. Det får du fråga centerpartiet. Röran kommer att bli total efter nästa val. Ingen vill samarbeta och därmed är alliansen död. Kanske sitter S kvar trots en valförlust. Men vi får hålla oss ett år innan vi får svaret. SD o C blir vinnarna men ingen av dom kommer att regera. Knepigt eller hur?

    • Jag tror att du har fel där. SD kommer nog att få C:a 60% av rösterna med tanke på att vi nu har en idiot sittande på posten som statsminister och så kan det ju inte få fortsätta ens en vecka till efter valet.Vi måste helt enkel få en statsminister igen efter den senaste som hette Tage Erlander.

    • 7-klövern kommer att skrapa ihop de partier som behövs för att bilda majoritetsregering och utestänga SD. Igen. En D.Ö. 2.0.
      SD behöver över 50% eller koalitionspartner.

  7. 6 december 2015, säger Annie Lööf.

    ”Människors frihet viktigare än svenska system.”

    Då förstår ni hur illa det är ställt, med synen på svenska system från Centerpartiets del.

  8. Centern är ett pajasparti!
    PK-människornas våta dröm, de står inte för något!
    Bara floskler!

    • Hej, Roland!

      Man samarbetar redan med socialdemokraterna.

      Du minns väl DÖ?

    • Att dom inte vill samarbeta med SD vet vi, men vi vet inte varför.
      S däremot är mer tveksamt eftersom om dom gör det så finns möjligheterna att dom får komma in i regeringsställning och hjälpa till på den nivån att utplåna Sverige.

      • Eftersom SD är det enda parti som inte ställer sig bakom den globalistiska agendan motarbetas de under falska förespeglingar.

  9. Jag har sagt det förr men det tål att upprepas.
    Riksdagshuset är ett stort mentalsjukhus med 300 patienter och 49 vårdare.

    • Den Småländskan är lika dålig som Centerpartiet, men vad gör de inte för att vara klara att återigen samsas med S. Gunnar Hedlund sa på sin tid ” av två dåliga alternativ, väljer vi det minst dåliga” och de satt i knät hos sossarna.

  10. Törs Annie i så fall lägga fram sina förslag om hur många miljoner hon anser vi har plats för? Eller månggifte och andra spännande förändringar.

    Vissa är lättköpta men vad säger bönderna och miljörörelsen?

  11. Då vet vi att Annie Lööf och C kommer att ansluta sig till S vid valet 2018. Inte första gången i så fall. C eller Bondeförbundet, som det förr hette, har varit i koalition med sossarna två gånger förr. Kohandel blev det pch grispremier fick man då som tack.

  12. C tar inte Sveriges säkerhet på allvar. Jag tycker många partier verkar strunta i Sveriges säkerhet. Är de förrädare allihopa eller dummerjönsar?
    Det känns inte bra.

  13. Sanningens ögonblick, centerkärringen har varit på möte och fått klart för sig hur hon skall leda gamla bondepartiet. Mot Sveriges intressen, för Globulisterna

  14. Men nu vill regeringen sammankalla säkerhetsrådet för krismöte.

    För att berätta hur man ska hantera säkerhetsfrågor? Nä förmodligen för att försöka skifta fokus från deras monumentala misslyckande? De gamblar med människors liv.

    Kjisgjynsgjöt med jussin i. Jejejingskjis. Jiksjätt. Det är så kjångliga ojd. Lättaje att pjata om huj de ska göja föj att slippa stå däj med en massa ansvaj. Är de föjsöksutskjivna fjån föjskolan? Tjoligen? Tjoligen.

Kommentera