Södertälje (S) har ledsnat på invandringen


INVANDRING. Trots att antalet nyanlända som väljer bostad själva har minskat märkbart, tycker Södertälje att det behöver göras mer för att nyanlända ska bosätta sig jämnt över landet.

Antalet nyanlända som väljer bostad själva har minskat drastiskt det senaste året, rapporterade Ekot. Detta sedan en ny lag infördes förra året och som tvingar kommuner att ta emot nyanlända och erbjuda dem bostad. Södertälje är en kommun där många nyanlända väljer att bosätta sig, och där har antalet nyanlända som sökt sig till kommunen närmare halverats sedan den nya lagen.

– Den nya bosättningslagen är något som Södertälje jobbat för jättelänge, så det är en stor framgång att den har införts och vi har sett en stor minskning, närmare en halvering mot tidigare år, säger socialdemokraten Boel Godner som är kommunstyrelsen ordförande i Södertälje.

-Pettersson undrar vad socialdemokraten Boel Godner har emot invandring till Södertälje. Det har ju tidigare  varit jättebra och på sätt och vis har Södertälje lyckats bättre än Malmö. Södertälje räknas numera som syrianernas huvudstad i världen.

Först tar man hit kristna assyrier och syrianer, människor vars förfäder styrde stora delar av Mellanöstern som då var kristet och kristendomens födelseplats sedan fyller man på med muslimer som har kört iväg och mördat kristna, och undrar varför det blir bråk. Flyttar man Mellanöstern till Sverige, blir Sverige Mellanöstern…

Sveriges Radio

Om Boel Godner (S) på bloggen…tänk om hon kunde säga, förlåt, vi hade fel…

Läs gärna Sagan om Södertälje eller om ni så vill det kriminella klansamhället Södertälje eller den arabiska staden Södertälje…

Om ni inte tror på mig, titta i en tysk välrenommerad tidning som Die Welt, där står att föregångslandet Sverige är på väg mot asylkonkurs…


25 responses to “Södertälje (S) har ledsnat på invandringen

 • Jenny

  Vi svenskar har aldrig fått rösta om massinvandring. Istället har politikerna bestämt det själva och använt sig av media för att genomföra det. Det är inte demokrati!

  Gilla

  • Hans Nilsson

   Vid varje val röstar vi om vilket samhälle vi vill ha. Så har det varit så länge som vi har haft rösträtt. Vi har fått och har det Sverige som vi själva har röstat för.

   Gilla

   • Jenny

    Politikerna berättade inte öppet om hur många invandrare de tog hit och hur många invandrare de planerade att ta hit. Media la locket på. 2013 var det en lärare som berättade hur många invandrare som politikerna tog hit 100000. Jag visste inte om att det var så många media la locket på. Alliansen gick aldrig på val att de skulle ha massinvandring, Fas3 och att sjuka inte skulle få vara sjukskrivna.

    Invandrare får jobb via åtgärder i Sverige vilket leder till att svenskar har blivit arbetslösa och tvingats flytta utomlands. Media har lagt locket, det har jag fått veta när jag träffat folk.

    Media och politiker har fört den svenska befolkningen bakom ryggen.

    Gilla

 • figge

  Ett annorlunda sätt att önska sig att de bosätter sig någon annan stans.

  Gilla

 • Jenny

  Varför förstörde politikerna vårat land? Jag tycker Alliansens politiker kom lindrigt undan. Många yrkesgrupper bränner ut sig på grund av invandring. Jag tycker alliansens politiker ska bo i ett invandrarområde, jobba där som polis, socionom eller lärare. Alternativet är att de är tvungna att arbeta gratis i en butik eller dylikt. Många svenskar blir arbetslösa och tvingas arbeta gratis som arbetsmarknadspolitiskåtgärd.

  Gilla

 • Grune

  De två bästa fotbollslagen Södertälje kan uppvisa idag heter Asyriska och Syrianska. Dom kanske skulle bilda ett Syrianskt hockeylag också så kanske dom kom tillbaka till allsvenskan igen.
  Detta säger väl lite om Södertälje idag.
  80% invandrare.

  Gilla

 • Observator X

  Något utanför artikeln med hör ihop i högsta grad:

  http://gatesofvienna.net/2017/07/overpopulation-in-numbers/
  Överbefolkning…tror att jag var tretton år när jag greppade att västvärlden gräver sin egen grav när den inte decimerar afrikaner, araber och asiater.
  = Äta eller ätas(Leva i välstånd eller förgöras)
  Så enkel, så grym, så okomplicerad är Moder Natur.
  Trots att vi kan åka till månen kan vi inte sköta vår planet……….

  Gilla

 • Fredde

  Jag träffade en svenska som bor här i Grekland vars dotter bodde o jobbade i Södertälje under ett par år.

  Hon vågade inte gå ut i Södertälje, utan flyttade tillbaka till Grekland. Hon orkade inte med otryggheten.

  Sådan är verkligheten idag i Sverige!
  Kan någon förklara detta för politikerna?

  Gilla

  • ragge

   Det går inte att förklara för politikerna för dom lever i en annan galax. Ett gott tips är dock att skriva ut massor med Eniro kartor med era lokala pest politikers hus inringade och ge till alla lokala tiggare och förklara gärna så gott det går till dom att det finns massor med pengar att hämta då dem höjer sin lön bäst dom vill! Sen att dom är väldigt humana och snälla och älskar att öppna deras hjärtan och hem 🙂

   Gilla

 • Joy

  Det är fullt överallt, fatta det!

  Gilla

  • ragge

   Nog är det fullt alltid. Jag har letat lägenhet länge men det finns inga om du inte vill betala hela lönen i hyra och äta soffa för att bli mätt. Men om du har emigrerat till Svedala av ekonomiska skäl då jävlar finns det! Och betala hyran själv det finns inte på kartan för dessa kryp.

   Gilla

 • Lena

  Hon borde stråla av lycka , hon är sosse och har fått allt sedan födseln, upp med mungiperna !

  Gilla

 • Hönsmamman

  Fy faen

  Gilla

 • Jhonsson

  Det var väl tråkigt för Södertälje. Sandviken tjänade ju enl DN en halv miljard på sina invandrare, trots att de flesta av dem var arbetslösa.
  Men det beror kanske på om man kan räkna eller inte.
  Journalister tillhör ju inte precis de smarta.

  Gilla

 • ossie

  Klart eländet ska spridas till hela landet. Södertälje är ju redan förstört.

  Gilla

 • Dino

  det roliga är att vissa får andra får stå utanför

  Gilla

 • Mr Jordan

  Jag kommer ihåg en liten tobaksaffär i Södertälje. Den låg mittemot teknikmuséet Tom Tits; ett mycket trevligt sådant, för övrigt. Efter besöket, kände jag för att svalka min strupe med en kall läsk, jag ämnade även att handla en dosa snus. Den gamle herrn i tobaksaffären berättade, på mer än lovligt knagglig svenska, att kortläsare saknades, så det betalningsalternativet utgick. Jag grävde upp plånkan ur byxfickan och tittade ner; en tjugolapp, inga mynt. Jag gick ut och kikade; ingen bankomat på rimligt avstånd. Jag köpte läsken och, för underhållnings skull, frågade jag efter kvitto. Det fick jag givetvis inte och jag stegade ut ur lokalen med ett snett leende. Det utbredda bedrägeriet i Södertälje borde oroa politikerna, men de är väl för fega eller korrupta, kanske både och.

  Gilla

  • age

   ”Mr Jordan”!
   Jag har många gånger, här på bloggen, berättat om det ”banksystem”, som varit förhärskane i dessa grupper;
   ”pengar i plastkasse”.

   Hur effektivt detta banksystem är kan vi lätt studera genom att åka runt i Södertäljes norra förorter.
   Vi kan studera vilka som bor i alla vita, stenslott med lejon på grindstolparna och öga stenmurar.
   Innanför stenmurarna står de nya, dyraste modellerna av BMW.

   = Södertälje av idag.

   Gilla

 • nosferatu

  Hela Sverige har ledsnat. Det blev inte riktigt som man hoppades.

  Gilla

 • Torleif

  Utan invandring stannar Södertälje.

  Gilla

 • Galten

  Undsättning av ”landsfadern” är på G.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Vad är problemet ?, ju mer invandring desto större kulturberikning och större pensioner.

  Gilla

  • compulsoryunion

   En lärare (som även varit adjunkt) i Luxemburg får 10 000 e i pension och troligen 22% skatt om gift. En svensk som jobbat på polismyndigheten hela livet får ca en tiondel, ca 1100 e.

   Gilla

 • Håkan

  Fattar ingenting, Södertälje vad är problemet?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: