Stäng

7 reaktioner på “Kulturuppvisning i Paris

 1. Detta färgglada inslag i den snövita världen piggar inte bara upp, utan sörjer för underhållning.! Poliserna har fullt upp, konsumtionen ökar, nybil försäljningen stiger och försäkringspremier går upp.
  Varför klaga nu?
  flertalet väljare älskar denna MULTIKULTI!

 2. Skall Europas politiker någonsin komma att begripa, att dessa individer från Mena-länderna aldrig låter sig integreras i vårt samhälle?
  De vill helt enkelt inte bli integrerade.
  Vi måste se till att vi får en sverigevänlig regering vid valet 2018.
  Efter det är det nog försent.
  Om det inte redan är det.

 3. Jag satt med ett par politiskt korrekta ”vänner” och så kom invandrings- och integrations-ämnet upp. Det var såå synd om flyktingarna, speciellt nu när man läser i blaskorna om ökad flyktingström från Libyen igen (som alla somrar innebär). Jag ställde frågan till ”vännerna” vad invandringen de senaste 20 åren gjort positivt för dem? Har det bidragit till något positivt överhuvudtaget? Kan säga att det blev tyst en bra stund innan frågan kom tillbaka om hur jag menade. Jag svarade helt enkelt att jag kan faktiskt inte komma på en enda bra sak som invandringen bidragit till. ”Pizza” nämnde någon innan jag avbröt att denna italienska maträtt har varit mycket populär före de 20 åren jag frågade om…
  Vad har somalier bidragit i landet? Vad har afghaner, irakier, eritianer bidragit med? Inte någonting.

 4. Dom som släpper in dessa råttor i sina länder skulle dömmas för trolöshet mot huvudman.Mvh Adolf

Kommentera

%d bloggare gillar detta: