Mördaren befann sig illegalt i Sverige

Den man som misstänktes för ett mord i Västervik och som tog livet av sig, vistades illegalt i Sverige.

Mannen i fråga hade en diger bakgrund av kriminalitet och var bl.a. tidigare dömd för grov misshandel av den kvinna han misstänktes ha mördat. En oenig hovrätt har tidigare delvis friat honom och gett honom kortare straff än tänkt och nu är både han och hans hustru döda.

2005 utvisades han efter att ha dömts för våldtäkt, men har ändå kunnat vistats i Sverige där han gripits inte mindre än åtta gånger för brott mot utlänningslagen. Därmed läggs ytterligare ett fall till handlingarna där gärningsmän som begått grova brott vistats illegalt i Sverige.

Expressen

Mer att läsa på Flashback

5 thoughts on “Mördaren befann sig illegalt i Sverige

  1. I januari 2016 lovade Ygeman och Löfven att 80000 (åttiotusen) personer, vistades illegalt i landet snabbt skulle skickas utvisas.
    Det blev några hundra!
    Därför lita aldrig på något, som en socialdemokratisk politiker har sagt.
    Verklighet och sanning är nämligen deras värsta fiender!

  2. Build that wall. NOW!

    Så dum jag är, vi behöver inte bygga en mur. Vi har redan en ”vallgrav”. Det enda vi behöver göra är att postera en handfull gränsbevakare vid en bro, några färjeläger och flygplatser. För de skattepengar som gränslöparna kostar oss har vi råd med tiotusentals gränsvakter.

  3. 1 mindre av 15 000 illegala redan utvisade mördare som stannar kvar här med gratis tand-och sjukvård. Med Rakmat Akilov har de 2 tagit livet av 5 här. Tack socialdemokraterna!

  4. Politikerna har gett upp och sitter på läktaren och hoppas på att allt skall ordna sig ändå. Huvudsaken att dom vinner nästa val..

Kommentera