Skottlossning i Rosengård


INVANDRARVÅLD. Flera personer har larmat polisen om en man som avlossat skott i Rosengård. – Personen ska ha skjutit upp i luften med något form av vapen, säger Maya Forstenius vid Malmöpolisen. Nu söker polisen efter den misstänkta gärningsmannen.

Polisen


5 responses to “Skottlossning i Rosengård

 • ruben

  Sverige håller på att repareras. Alla kriminella med annat ursprung än Sverige skickas tillbaks till sina ursprungsländer.

  Gilla

 • B Bäver

  Ang. Automatelden mot ett hyreshus i går i Rosengård säger kommunalrådet Stjernfeldt- r att hon är upprörd o att det beror på att Malmö ligger så nära kontinenten o att det därför år så lätt att smuggla vapnen. Jösses där stannade klockorna. Köpenhamn är tre gånger så stort, ligger ännu närmre kontinenten, medan Malmö har fyra gånger fler skjutningar än Cph. Hur i hela friden kan vi ha sådana verklighets befriande politiker . Hur i helvete har sådana politiker kommit fram, vem röstar fram sådana ljus.

  Gilla

 • Stenbock

  Lycka till med sökandet ! Hur tror ni att man kan finna en sådan blatte.Är ju som att söka efter en speciell myra, i en myrstack…. 😦

  Gilla

 • The proud Swede

  Är det bara jag som hör de bevingade orden eka….. ”Sverige har aldrig varit tryggare”……?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: