Automateld mot lägenheter i Rosengård


INVANDRARVÅLD. En skottlossning har inträffat i Rosengård, Malmö. Någon eller några ska ha skjutit mot flera lägenheter, men i nuläget finns ingen information om att någon ska ha blivit skadad. Polisen att automatvapen har använts.

Huset är ett niovåningshus på Bennets väg. Våning ett till åtta är beskjutna.

-Pettersson hörde att pizzaekonom Schyffert säga att vi ska inte vara rädda för Betnér har sagt att Sverige är tryggare än någonsin och enligt Jerzzy Sarnecki är det endast en socioekonomisk fasadrenovering som pågår…

Polisen


19 responses to “Automateld mot lägenheter i Rosengård

 • introvert

  Varken röd/gröna eller alliansen kommer stoppa massinvandringen, de har
  svurit en ed åt den globalistiska maktstrukturen. En så kallad skuggregering. Den syns inte öppet men är med och influerar politiker som
  i sina övertygelser om en kommande världsregering ska vara bra för mänskligheten. vilket egentligen betyder total diktatur. Demokratin skapas
  bara i nationella stater, inte i upplösningen av dessa.

  Gilla

  • Jenny

   Om ska ha öppna gränser, så måste ju alla länder ha det. Många etniska svenskar blir ju arbetslösa när det kommer invandrare. Många etniska svenskar vill flytta till Schweiz, Australien etc. Men där är ju gränserna stängda.
   Det känns som Sverige är ett av få länder som har kombinationen öppna gränser, bidrag och lägenheter och bidragsjobb till folk som kommer. Det verkar helt sjukt att Sverige har det så!

   Gilla

   • Joy

    Och samtidigt förtrycker sitt eget folk med krav på att jobba annars dras ersättningar in och folk drivs ut i fattigdom. Sverige är så sjukt, sjukare än gemene man ens vill tro!

    Gilla

 • Kalle Anka

  Lite utanför ämnet. Vilka kan det vara som onanerar utanför förskolor? Om jag får gissa så tror jag att det är importerade ”kulturberikare”.Hoppas att dom ställer sig framför riksdagshuset och onanerar så sjuklövern kan få uppleva lite ”kulturberikning”.

  Gilla

 • Lena

  Jenny skriver i sin kommentar nedan om hur hennes tidigare fina bostadsområde på ganska kort tid har förrändrats.
  Med utbyte av folk så sker våld som vi tidigare bara läste om i ”kulturer” som är / var oss främmande.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4695298/Two-men-moped-carry-four-acid-attacks-London.html
  Det kommer tyvärr att bli ännu sämre / värre, det här med syraattacker läser man om ofta numera och de sker i london.
  Någon som tror att det är isolerade brott just i london ?

  Självklart är det inte så, det som alla andra våldsbrott kommer att drabba skoningslöst osyldiga människor i takt med folkutbytet!

  Gilla

 • Jenny

  Det säger sig själv att ett litet land som Sverige inte kan ha massinvandring från hela världen. Till slut brakar hela landet ihop vilket har ägt rum sedan länge. Sedan 1990-talet brakar ständigt socialkontor, skolor ihop. Förorter som var okej går det inte bo i länge.

  Jag bor i en förort som var fin och hade hög status för 10 år sedan . Det bodde nästan bara svenskar. När pensionärer dog, gavs deras lägenheter till invandrare. Nu har det blivit en invandrarförort, det finns fortfarande svenskar men det blir färre och färre. Jag vågar inte vara ute efter kl. 22. Det har skett flera överfall och rån i området. 0m jag går på en liten skogsväg i området måste jag alltid titta först innan jag börjar gå på vägen att jag inte är ensam. Butiker i centrum har blivit vandilaserade. Varför har politikerna tagit hit så många invandrare?

  Gilla

  • Jag

   För att vi har s k ”politiker” som fullkomligen skiter i oss Svenskar! De vill ersätta oss med våra ”pensionsräddare”! Ersätta Norden men främst Sverige med ”hudingar” som är analfabeter och produkter av nära incest! Fy fan!
   1 år till nästa val, SD behöver majoritet för att få börja ”rensa bland icke välkomna invällare”

   Gilla

   • Jenny

    Om SD får majoritet är jag rädd för att en del invandrarkillar kommer att bränna ännu flera bilar och misshandla människor som de tycker ser svenska ut. Varför har politikerna skapat det mångkulturella samhället?

    Det har ju aldrig fungerat. Titta på fd Österrike – Ungern där var det motsättningar, titta på fd Jugoslavien.

    Gilla

 • Adolf Nilsson

  Håller med Nisse,svetsarn måste avgå han är den sorgligaste kapitel i svensk historia.Sosse ledningen måste märka att dom tappar väljare ,landet nära inbördeskrig.Snart är dom under riksdagsspärren. Juhålt hade vett att avgå ,fattar inte svetsarn att han är 1000 gånger sämre än Juholt ?Mvh Adolf

  Gilla

  • Jenny

   Tycker du att det var bättre med Alliansen? Jag förstår inte varför Sverige inte stänger sina gränser. Det är frustrerande att Sverige aldrig stänger sina gränser. Folk kan arbetskraftsinvandra från andra sidan jordklotet för att arbeta som t. ex. kypare. Med sig har kyparen en fru och sex barn. De ska ha lägenheten, barnbidrag och bostadsbidrag. De sex barnen ska gå i skolan och få extra stöd eftersom de inte kan svenska. Föräldrarna ska ha Sfi. Sen ska familjen ha tolkhjälp, läkarhjälp och tandläkare. Varför har Sverige den här politiken? Sverige har ingen koll på vem kyparen är, vem som helst får komma hit och jobba. Varför? Det känns som det är någon med hög makt i samhället som har bestämt att Sverige ska arbetskraftsinvandring.

   Gilla

   • Argus

    Det finns ingenting i grundlagar eller internationella överenskommelser och konventioner som gör att vi inte kan behandla utländska, icke-EU-, medborgare annorlunda.

    ”Vi” måste sluta vara storsvenska och försöka rädda världen och istället inrikta oss på att rädda oss själva. Från politiker och utlänningar som inte vill oss väl.

    Gilla

 • NIsse

  Nu börjar på allvar resultatet av Stefans öppna gränser det skjuts varje dag på öppen gata. inte ens sophämtnigen fungerar i vissa delar av landet
  STEFAN LÄMNA IN DIN AVSKEDSANSÖKAN OMGÅENDE ……….

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Det härligt med mångkultur, vad fan gjorde vi förut?Nu är det skjutningar varje dag,till och med flera på samma dag.Dom flyr för sina liiiiv,skriker svetsarn.Vad gör spyan eliasson har han semester i Bangkok ?Mvh Adolf

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: