Är Sydsvenskans medarbetare våldsbejakande vänsterextremister


HATMEDIA. Elina Pahnke skriver då och då på Sydsvenskan och systertidningen HD.se. Inget fel i det. Alla ska ha rätt att framföra sina åsikter. En av Pahnkes åsikter är om G20: ett skolboksexempel på hur långt bort de rika är från folket. 

Elina Pahnkes Twitter står bland annat om en låt ”Supa,knulla,sjuka sig imorn” och det är lite intressant. De som likt Elina kallar sig arbetarklass gillar att ”sjuka sig imorn”. 

Den arbetarklass Pettersson tillhör har aldrig ”sjuka sig imorn” efter en hård natt. Men det är nya tider nu.

Nåväl, på HD.se finns en bild på Elina Pahnke där hon bär en mössa med ett speciellt märke. Ett märke för en våldsbejakande vänsterextremistisk organisation. Det är nog ingen tillfällighet. En av Elina Pahnkes vänner är den ökände Showan Shattak, en som också kallar sig arbetarklass utan att arbeta och gillar att förstöra för dem som arbetar.

För er som inte känner till märket som Sydsvenskans medarbetar använder så står det för det gäng som Säpo anser var näst farligast efter islamisterna och betydligt mer våldsamma än grabbarna, NMR, det bråkades om på Gotland.

Antifascistisk aktion (AFA) är ett svenskt vänsterextremt autonomt nätverk bildat 1993. Nätverket består av militanta antifascister som har sin ideologiska grund i olika former av socialism. AFA:s övergripande mål är att genom en revolution avskaffa den nuvarande samhällsordningen till förmån för ett stats- och klasslöst samhälle. AFA:s aktioner har i vissa fall varit våldsamma, och organisationen har tagit på sig skulden för bland annat mordbränder, misshandel och hot mot aktörer som ses som motståndare. AFA menar att våld är en metod för att uppnå organisationens mål.

Det är fina medarbetare Sydsvenskan har, en annan har vi här och en tredje…Det är fina representanter för yttrandefrihet och demokrati.

 


10 responses to “Är Sydsvenskans medarbetare våldsbejakande vänsterextremister

 • Kent

  Ja utan tvekan är hon det som så många andra pk journalister.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Det är sorgligt man tjatar om nazister som är en väldigt liten grupp.Men man sväljer AFA som är mycket farligare organisation. Var är vi på väg med vårt fosterland?Vanliga svenskar vi måste höja våra röster att vi får behålla vårt land som vi har byggt upp med många års slit.Annars blir vi snart flycktingar i vårt eget land.Vill vi Det? Tyvärr vi är på väg.Mvh Adolf

  Gilla

 • Jhonsson

  Vem bryr sig egentligen om, vad en vänsterflolla som Pahnke tycker och tänker?

  Gilla

 • Eva-Marie

  Inte att förglömma den långvarigt sydsvenskananställda Elin Fjellman Jaderup som enligt källa är/var aktiv i våldsvänstergrupp ”Attack”, våldsvänstern finns på plats i redaktionerna, inget nytt men så är det, och det märks

  Gilla

 • Stenbock

  Dessa avskum inom AfA har ingen som helst skam i kroppen.Ingen tillfällighet,att dessa idioter gör reklam för sig själva,genom texten på mössan.

  Gilla

 • Lena

  Efternamnet är ovanligt, på slutet av sjuttiotalet så fanns det en familj på västkusten med det namnet. Mamman i familjen var rabiat aktiv socialdemokrat och hon ”stred” för homosexuellas rätt att adoptera barn, en obehaglig kvinna !
  Kanske en tillfälligher.

  Gilla

 • Håkan

  Det är bara så korkat! Så typiskt svenskt naivt!
  När de(vänsterextremisterna) raserat landet och måste börja jobba för sitt uppehälle blir det inte lika roligt!

  Gilla

 • Jhonsson

  Att vara våldsbejakande vänsterextremist ökar säker möjligheterna att få jobb inom svensk media.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: