Varför förbjuder inte Sverige och EU det vänsterextrema AFA-jugend?


VÄNSTEREXTREMISM. Medan det svenska etablissemanget koncentrerar sig på ett 30-tal så kallade nazister i Visby så håller vänsterextrema AFA-jugend på att slå sönder och elda upp Hamburg, Tyskland.

De påstår sig protestera mot G20-mötet och globaliseringen, vad de tänker uppnå med att slå sönder för vanliga arbetande människor är oklart och troligen vet de inte själva,

I USA har AFA klassats som terrororganisation. Vad hindrar Sverige och EU att göra samma sak? AFA-jugend påminner om Hitlers stormtrupper. De har inget i en demokrati att göra…


19 responses to “Varför förbjuder inte Sverige och EU det vänsterextrema AFA-jugend?

 • Stenbock

  Nu är festen för hövdingarna från 18 av världens största länder avslutad.
  Resultatet av mötet blev magert,om inte rent av ett fiasko.Kina avstår att underteckna slutprotokollet,USA stryker raderna om klimatfrågan.Turkiet tror inte hellre att de kommer att godkänna slutskriften.
  Hela St,Pauli ser ut som dagarna efter krigsslutet l945.Om man nu skall se något positivt,är det att just den stadsdelen som består till en majoritet av olika röda färger.Sällan lär man väl ha slösat bort över en miljard svenska kronor,på en så meningslös fest för speciellt utvalda !

  Gilla

 • Lena

  Förbaskade äckliga typer men PK-folket jublar !

  Gilla

 • Lena

  Här länsar pöbeln en affär i Hamburg, att de bara får hållas det finns vapen använd dem !

  Gilla

 • Lena

  O T
  Hoppas att ni inte tänker att besöka Paris nu i sommar för här så illa ser det ut på många platser i den tidigare vackra staden.

  Tänk att dessa afrikanska skitstövlar har slavar som städar upp skiten som de sprider omkring sig !

  Gilla

 • Ulli

  Tid att lämna landet om inte det går sluta bygga samhället, inte värt att bygga något som ända bara förstörs. Att få skit är illa nog att dessutom behöva finansiera den helt oacceptabelt.

  Gilla

 • RäddSomFan

  Hade detta varit en av mina butiker hade jag lämnat den i samma skick som dom nu gjort, sagt upp kontraktet och lämnat landet helt samma dag.

  Gilla

 • hllviken

  Per Kudo jobbar för ”Sveriges” Radio!

  Gilla

 • Jhonsson

  Våra politiker styrs helt av den ”tredje makten” dvs media. Och eftersom media i sin tur styrs av den yttersta vänstern är resultatet inte förvånande.
  Man utmålar en handfull mazister som ett enormt hot mot Sverige, medan militanta vänstergrupper tillåtes att härja fritt. Tusentals terrorister ges uppehållstillstånd utan närmare kontroller!
  Vi måste få en sverigevänlig regering vid valet 2018!

  Gilla

 • Stenbock

  Många förslag hos Pettersson, att stoppa dessa ”kreativa grupper” som tysk media nämner dem.
  Så länge odemokratiska partier likt kommunisterna,tillåtes sitta i ledande ställning i regeringar lite runt om i Europa,så länge kommer deras drägg i form av AFA,och liknande grupper att bestå !
  Att nu tusentals sådana randaler kan samlas, som just i Hamburg just nu, tyder på en stor organisation bakom. Den tysk/internationella ”Svarta gruppen” som polisen kallar dem,är vältränade elitsoldater som inte skyr några medel.Möjligen Adolfs råd (se kommentar) kan minska antalet:

  Bild från dagens BZ.

  Gilla

  • Stenbock

   Som tillägg åt min kommentar skall jag även informera om,att NY`s vänstervridne borgmästare Bill de Blasio, har rest till Hamburg för att taga del av vad hans AFA-grupper åstadkommer.
   Inga tyska dagstidningar har av förklarliga skäl,uppfattat att denne icke inbjudne gäst,finns hos sina radaler.Det är som vanligt Österrikes KRONE,som inte räds att publicera detta:

   Gilla

   • Stenbock

    Någon som kan förklara varför ??? Så ser det ut för många affärsinnehavare just nu i Hamburg.Vad detta har med politik att göra,och på vilket sätt sådana våldsdåd gynnar klimatet, får väl de som utfört dem förklara.:

    Bild från dagens Berliner Kurir

    Gilla

   • Lena

    Stenbock
    Släkt och goda vänners barnbarn som bor i Nordamerika berättar numera allt oftare om hur deras ungdomar och deras vänner vänder sig mot vänstern, det växer fram en stark konservativ ungdomsrörelse nu !

    Gilla

 • Albert

  G20 är en grupp bestående av 20 finansministrar och 20 centralbanker. Dessa centralbanker dirigeras av finans och globaliseringsmaffian på Wall Street, vars frontfigur heter George Soros.
  I bakgrundens dunkel finner man slemmiga namn som Rotschilds, Goldmann Sachs, Rockefeller m.fl. De kontrollerar även stora delar av västvärldens media (Aftonbladet t.ex.).

  I USA har det framkommit att samma finanselit (via Soros) understöder extrema grupperingar som AFA och ”Black Lifes Matters” med syfte att skapa kaos vid demokratiska valutfall de inte är nöjda med.
  Soros finansierar även extremistiska organisationer här i Sverige (som kallar sig vänster, men mer påminner om renodlad fascism). https://nyheteridag.se/lackan-avslojar-george-soros-betalade-expos-grasrotsrorelse-for-att-paverka-valet-2014/

  I Hamburg protesterar nu dessa finanselitens underhuggare mot sina egna finansiärer vilket kan te sig ganska underligt. Men det hela går ut på det gamla ”härska genom att söndra”. Genom att skapa kaos och iscensatta motsättningar blir det lättare att genomföra samhällsomvälvande förändringar och därigenom flytta fram sina egna maktpositioner.

  Vår egen regim tycks arbeta enligt exakt samma metoder, men så styrs ju även de via finansmaffian, (bl.a. genom villkorade utlandslån).
  Tydliga bevis på detta är alla korrupta svenska politiker som efter sina politiska karriärer genast (som genom ett trollslag) får välavlönade jobb av sina tidigare dolda uppdragsgivare, (typ Bank of America eller Aleris. – Reinfeldt, Borg, Göran Hägglund, Åsbrink, Pagrotsky, Rosengren, Bildt m.fl. m.fl.)

  ”…Gouverments benefits when there is disharmony. The more badness there is out there, the more they can justify taxrases and strengthen their power. The worse it is for us the better for them in charge… ” – Som någon klok man på Youtube sade.

  Liked by 1 person

 • ossie

  Samma kriminella slödder som vi har här. Troligen är väl en del svenska förmågor därnere och tränar sig för sina aktioner här.

  Gilla

 • Fiona1177

  Ja, men du vet, det är skillnad på skit och pannkaka, som min gamle far alltid sade.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Och det är dessa personer som tillhör våldsbejakande vänster extremister som svensk media inte direkt vill ta avstånd ifrån?

  Gilla

 • larslindblog

  Tja..hade det varit AfD som ställt till dessa kravaller hade media frossat !!

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Det skall inte förbjudas nånting, men kan dom inte uppföra sig och ställer till för mycket djävulskap skall dom stoppas med en välriktad kula.Det behöver inte vara dödlig det räcker med skott i benet det gör jävligt ont.Eller gummi kulor bara välja.Enkelt men inte smärtfritt.Upp till kamp Adolf

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: