Muslim: ”Förbjud slöjor på barn”

Sara Mohammad är en av de kvinnor som slåss för kvinnors frihet i Sverige och har fått skit för det av såväl muslimer som vänsteraktivister.

Mohammad som är muslim och som själv drabbats av muslimska avarter som könsstympning, tvångsgifte och tvånget att bära slöja, vill nu se ett förbud att påtvinga muslimska barn detta patetiska plagg.

Mohammad som är grundare till föreningen ”Glöm aldrig Pela och Fadime”, menar att slöjbärandet många gånger är ett resultat av hjärntvätt. Jag har själv aldrig läst och kommer aldrig att läsa Koranen, men Mohammad pekar på att dessa avarter inte står att läsa i dessa fabler från 600-talet. Slöjan är en symbol för förtryck och ett religiöst påbud. Därför vill hon förbjuda slöja på alla flickor under 18 år, inte minst för att detta patetiska plagg sexualiserar kvinnor och unga flickor.

Mohammad pekar också på en annan faktor, viktig som någon. Varför tvingas muslimska kvinnor bära religiösa symboler när männen inte behöver? Frågan är väl motiverad, vilket inte minst märks i dessa sommartider när man möter muslimska familjer på stan där männen går i trendiga och lediga sommarkläder, samtidigt som kvinnorna bär slöja och heltäckande, ibland i form av långa kappor ovanpå redan tättsittande kläder.

En viktig text av Sara Mohammad, men som inte lär få något gehör. Muslimer är som bekant oantastliga och debatten kväver man snart genom att åberopa islamofobi.

GP

Är plagget frivilligt eller ett religiöst tvång? Är detta en syn vi vill se i Sverige eller inte?

11 thoughts on “Muslim: ”Förbjud slöjor på barn”

 1. Förvånande att debatten ens förekommer!
  Islam är rena tortyren för kvinnor.
  Det räcker att läsa muslimers egna lagbok, koranen så finns kvinnors verklighet där i klartext.

  Hur kan vi tillåta en sekt som misshandlar kvinnor?
  Hur kan vi tillåta en sekt som har som mål att stjäla allt vi har?
  Hur kan vi tillåta en sekt som ser oss, svenskar som fiender?
  Hur kan vi tillåta en sekt som har egna stridsledningscentraler i vårt land?
  Hur kan vi tillåta en sekt som håller sina medlemmar hjärntvättade?
  Sektmedlemmarna ska bekräfta sin hjärntvätt 5 ggr/dag + fredagen!
  Sektmedlemmarna får inte vara vänner med oss, svenskar!
  Sektmedlemmarna ska betrakte oss, svenskar som fiender!
  Sektmedlemmarna har till uppgift att invadera och ta över vårt land!

  Sverigevänner!
  Gör Sverige svenskt igen!
  Håll Sverige rent!
  Stoppa islams utveckling och påverkan på vårt land!

  Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!
  Bestäm dig! Känner du dig trygg?

 2. Sara Mohammad ville ha tvångsundersökning av alla, svenska flickors också, underliv i 8e klass för att jaga könsstympare, efter Nyambko gynSabunis modell. Så tvång är hon för, bara det drabbar oss svenskar. Jag skrev en debattartikel om det i en feministisk tidning och försvarade de svenska kvinnliga rättigheterna till de egna kropparna, fria från tvångsundersökningar och kollektiva screeningar, också på grund av invandrat våld mot flickor. Då kallade hon mig oempatisk rasist i sitt aggresiva debattsvar. Ger inte ett vitten för de antimuslimska aktivisterna, de drar gärna ner oss svenskar om de bara kan! Hat, fördomar och taskig attityd har de.

  Jag gjorde research inför min debattartikel och det exmuslimska och det muslimska samhället har enorma fördomar mot oss svenskar. Jag mådde rent illa över hur de ser på oss, på våra unga svenska flickor! Så jag ser inte någon chans att samarbeta med dessa, vare sig de lämnat islam eller inte. Mona Walters är den enda trovärdiga i Sverige!

 3. Det är väl en självklarhet att barn inte ska påtvingas klädesplagg, p.g.a. en hänvisning till religiösa skäl, från barnets föräldrar och släkt.

  Varje barn som föds är en ny unik människa som ingen äger. Man har bara vårdnadsansvaret för barnet.

  FN:s konvention om barnets rättigheter, eller barnkonventionen som den också kallas, innehåller bestämmelser om mänskliga rättigheter för barn.

  13. Varje barn har rätt till yttrandefrihet, att tänka, tycka och uttrycka sina åsikter.

  14. Alla barn har rätt att tro på vilken gud de vill, eller ingen alls.

  https://unicef.se/barnkonventionen/las-texten

 4. Det fattar jag inte att varför småbarn ser ut som sopsäckar.Att vuxna ser ut som dom vill det är en sak .Koranen står inte heller att du som barn skall vara klädd som sopsäckar .Kvinnor skall göra det när dom har fått sitt första mens,då blir dom kvinnor.Enligt koranen skall barnen vara klädda hur dom vill.Konstigt att dom vet inte ens Det? MVH Adolf

 5. Hon vet säkert vad hon pratar om, men jag klandrar den/de som sett till att vi har det problemet i Sverige. Vi skall inte dras med dylika problem.

 6. När jag ser en vuxen muslimsk kvinna iförd hijab och ser henne med små flickor med utslaget hår med rosett har jag god lust att fråga henne när hon kommer att utföra känslomässig utpressninge gentemot hennes dotter eller någon annan flick-släkting till henne och tvinga på henne samma hårförklädnad? I Iran förekommer det könsaparteid på bussen och andra offentliga inrättningar. Bara för att tvinga fram en kontroversiell debatt i Sverige har jag god lust att sätta skyltar på bussen som: SITTPLATSER ENDAST FÖR MUSLIMSKA KVINNOR. Ingen idé att fråga buss-bolaget eller busschauffören endast att demonstrativt sätta upp skylten. Undrar om ramaskriet hade kommit från muslimska kvinnor eller PK-maffian eller både och.

  • De vill ha särlagstiftning, men på egna initiativ och villkor. Så hade svenskar kommit upp med förslaget att de ska ha egna sittplatser, då toge det hus, men hade de själva kläckt idén hade hatet rasat i dem om de inte fått som de ville.

   Vi har tagit fan i båten, tyvärr. Läste idag om finländares hat mot oss då de kom som arbetskraft. Ofattbart att inte ens de kunde vara trevliga. Jag tror inte längre på mångkultur när folk bär med sig hat och förtryck mot oss svenskar. När de själva får berätta om sin syn så ger de inte mycket för oss. Det är bara att lyssna och inse vilka vi tar emot!

 7. Det är väl helt självklart enligt FN´s barnkonvektion !!!
  Eller gäller den inte i Sverige ????

  • Den ska bli lag 2020 bestämde regeringen nyss efter åratal av vädjan från FN.

Kommentera