Stäng

I landet Absurdistan är det som borde vara skämt allvar…

 • Vården är i kris – regeringen Löfven satsar 300 miljoner varje år på att köpa utsläppsrätter som de sedan skrotar.
 • Polisen är i kris – regeringen Löfven satsar 65 miljoner på rasismforskning.

 • Skolan är i kris – regeringen Löfven satsar 15 miljarder på vuxna migranter som utger sig för att vara barn.
 • Antalet fattigpensionärer ökar – regeringen Löfven satsar 20 miljarder på toaletter i U-länder.
 • Antalet islamistiska extremister ökar – regeringen Löfven skickar 1,5 miljarder till islamister på Västbanken.
 • Antalet våldtäkter ökar – regeringen Löfven satsar 1 miljard på feministisk infrastruktur i Irak.

-Pettersson noterar att så går det till i den humanistiska stormakten Sverige som har världens första och ända feministiska regering…

Politikfakta levererade 

20 reaktioner på “I landet Absurdistan är det som borde vara skämt allvar…

 1. Muppen Fridolin MP ingår i regeringen(tyvärr) och landet är i kaos och då talar dåren om cykling i sitt tal i Almedalen??? Blir allt bra om allah börjar cykla? Det visar att MP har inga som helst funderingar på hur landet ska räddas.

 2. Jag kom tänka på att svetsarn är som en folkvald diktator.Han fattar inte att han har misslyckats med sitt uppdrag.Tänker på Caucesku rumänsk diktatorns och hans avrättning. Han trodde in i det sista att han var älskad av folket och det var bara enstaka myterister som dödade han och hans fru. Hoppas att vi slipper blodiga strider men tyvärr det förekommit igår skjutningar både i Södertälje och Göteborg .Inte tala om bilbränder som värkar vara det nya tidsfördriv för ”nyanlända”.Det råder viss typ av inbördeskrig i Sverige, men det får man inte tala om i svetsarns land.Upp till kamp MVH er Adolf

 3. Löfven skickar 4,9 miljarder kronor till FNs ”Klimatfond”. Det är per capita mest av alla länder, $59,31 per innevånare. Finland $8,49, Danmark $12,73, Tyskland $12,40.

 4. Han måste avgå.När han visar sig måste folket bua eller visla,han får inte komma till tals. Han bara käbblar.Komihåg visla och bua.Buuu ,han kanske fattar att majoriteten av svenskar är trötta på honom.Vi måste börja någonstans att få bort han.Mvh Adolf

  1. Först måste 87% av svenska medborgare, som är röstberättigade,
   fatta att de röstat för slutet för vårt fosterland.

   Är dessa människor hjärntvättade?
   Eller var finns orsaken till att så många sviker och förnedrar Sverige, vårt fosterland?

   Sverigevänner, försök påverka dessa svikare!
   Sverigevänner, försök göra Sverige svenskt igen!
   Sverigevänner, försök hålla Sverige rent!

 5. –OT– off topic

  Se hur eliten vill att du ska bo i det framtida ”hållbara samhället”(sustainable society) under den falska parollen allt för miljön vilket är UNs(fn) agenda 21(30),Familjer-personer ska bo litet och trångt mm som Globalisterna vill sälja till dig:

  –Agenda 21 Programming (Tiny Houses and Micro Apartments) —

  1. Dårar väljer andra dårar. Ett löjet skimmer har parkerat för gott över parasiternas paradis Svenstia.

 6. Förlåt Pettersson,
  men lovade inte vår käre statsminister när han talade i Central Park, New York, i sitt tal att satsa 30 MILJONER PÅ TOALETTER I ASIEN !!!???
  Jag har kanske tagit fel på siffrorna men det gör ju också Löven med jämna mellanrum !!!
  https://www.youtube.com/watch?v=i3IJ2mLMTQ4
  Här har ni svaret kanske tom. värre än 30 MILJONER I KOSTNAD FÖR SVERIGE !!!!!

  1. Ett litet tillägg:
   100 miljarder EXTRA till invällarverket!
   1 miljard extra till polisen.

   ! ! !

   1. Men Hur skall folk få se detta? SVT vill i alla fall inte visa det..

  1. Tack Anna2 för att du delgav mig (oss) de intressanta och mycket trovärdiga teorier som presenteras i länken du postade! Har läst med stor behållning och inser att teorierna förklarar mycket varför utvecklingen i Sverige och i övriga Europa har spårat ur. Vi är på väg mot avgrunden om galenskaperna från de s k ”enögda” inte stoppas mycket snabbt.

   Jag vet inte om du sett och läst min kommentar som svar på ett inlägg du postat i en annan tråd om … Våldsbejakande extremism Här är länk till tråden:

   https://petterssonsblogg.se/2017/07/07/det-handlar-om-de-som-bygger-bilarna-mot-de-som-branner-bilarna/#comment-411003

   Hoppas den info jag lyckats leta upp kan vara av intresse.

   Jag upplever att säpochefen Anders Thunberg i video-intervjun med nyhetsbyrån TT undviker att rangordna de våldsbejakande grupperna … de autonoma vänsterextremisterna och högerextremisterna i storleksordning, d v s vilka som kommer på andra och tredje plats efter den allra största gruppen som är de våldsbejakande islamisterna.

   Eftersom Anders Thunberg är direkt underställd vänster-regeringen kan det vara mycket känsligt för honom att ”svärta ner” de våldsbejakande autonoma vänsterextremisterna genom att ge dem andraplatsen direkt under ettan de våldsbejakande islamisterna.

   Thunberg är säkert rädd om sitt jobb och undviker därför att offentligt provocera regeringen med den obehagliga sanningen om de vänsterextrema. Det är iaf vad jag misstänker.

   1. Tack! Lägger så mycket tid på att läsa allt intressant på alternativmedia – och man länkas hela tiden till nya ställen – så jag hinner sällan kika tillbaka på respons på mina egna kommentarer. Det som Arnstberg tog in var bara så bra så att jag var av ren nyfikenhet tvungen! Mången tack för din hjälp angående extremistinlägget också! Det var precis det jag letade efter då!
    Måste nog börja följa upp mig själv lite bättre fastän det ibland är lite läskigt. Det händer ju att man inser ungefär sekunden efter man tryckt på knappen att det man skrev nog inte var så genomtänkt… 😶 Då sitter man med skämskudden ett tag men sen kommer man igång igen! 😁

Kommentera

%d bloggare gillar detta: