Hur mår Morgan Johansson??

När jag läste detta undrade jag om M. Johansson gått in i väggen och fått en knäpp? Hur kan man jämföra dagens migranter med judeförföljelsen under andra världskriget??

Egentligen skulle man inte ens kommentera detta intelligensbefriande uttalande men fler måste få se det – Inse vad han ”tänker” samtidigt som han , Stefan Löfven och resten av regeringen sälj,, förlåt, skänker bort vårt land till Afrika och Arabländerna. Gladeligen ger de bort något som faktiskt tillhör oss – inte dem.  

morgan

22 thoughts on “Hur mår Morgan Johansson??

 1. Hur mogge mår det intresserar inte mig, dock så lyssnade jag på den här intervjun mellan Jimmie Å och Marianne R från 2012, mycket intressant och Jimmie Å är helt suverän !
  Helt enkelt lysande !

 2. Hur kommer det sig att man jämför invandring med 2:a världskrigets judeförföljelser nu när det inte finns så många kvar som kommer ihåg det kriget, medans de åren då många kom ihåg 2:a världskriget var det inget problem att begränsa invandringen?

 3. Det fattas uppenbart en hel del, när det gäller verklighetsuppfattning hos våra svenska regeringsmedlemmar.

 4. Jag tror Morgan Johansson mår alldeles utmärkt. Han har ett välavlönat jobb framtiden säkrad och umgås med likasinnade bor troligtvis rätt hyfsat han har nog det rätt gott. Smolket i glädjebägaren är att han måste svara på ibland obekväma frågor som vissa journalister känner sig nödgade att ställa för att behålla sina feta löner och lite trovärdighet.

  • Här är iaf en person som med eftertyck visar att hon vill tala klarspråk … d v s kalla en spade för en spade … och hon uppmanade också media att göra det. Här nedan ett kort klipp på 45 sekunder i slutet av ett längre samtal.

   [youtube https://www.youtube.com/watch?v=pXPpvnCTUEA&w=560&h=315%5D

   Från SVT Gomorron Sverige den 19 jan 2014. Kvinnan är Judiska centralrådets talesperson Lena Pösner Körösi. Inrikesminister Anders Ygeman (S) medverkade också i samtalet.

   Här nedan hela avsnittet från början till slut (9 min & 6 sek.)

   [youtube https://www.youtube.com/watch?v=eVu9kzYOhH0&w=560&h=315%5D

   • Tack för svaret. De finns ett flertal världsreligioner som har ett humant innehåll som alla borde kunna acceptera mer eller mindre. Det finns också några religioner som man i stället bör betrakta som militanta fascistiska rörelser vilka kan jämföras med 1930.talets fascism och nazism. Att politiska företrädare i Sverige förnekar det här har blivit ett stort problem för varje svensk och också de invandrare med sunda värderingar.

  • Hela sosse regeringen är otroligt sjuk och bör snarast tas in på psykiatrisk klinik.

 5. Morgan ”lillputt” Johansson,
  Han är ju inte den ende i den regeringen som verkat få
  hjärnblödning, Finansminister Magdalena ” Tomt i ladorna”
  Anderson har nog fått en svår hjärnblödning , på frågan
  om Sverige råkade ut för en Svår kris, skulle hon vid ett
  sådant tillfälle tänka sig samarbeta med SD för att rädda
  landet, MEN DET KUNDE HON INTE, DÅ HADE HON HELLRE
  LÅTIT LANDET GÅ UNDER?

  Det är nog mer än i ladorna som det är ganska tomt!
  Tänk om detta uttalande hade varit omvänt, att SD
  sagt att hellre låter vi landet gå under än samarbetar med
  Sossarna, då hade Svensk media gått i spinn, nu håller
  man käften stängd? Herregud vilka ynkedomar till journalister?

 6. Tidigare journalisten nu befordrad till justitieminister borde kunna historia och veta vad socialdemokrater och bondeförbundare sa om judar på 1930-talet.

 7. Nej, det är ställt utom allt rimligt tvivel att det avled mellan 11 och 17 miljoner människor i Nazitysklands läger. Av dessa uppges mellan 4 och 6 miljoner varit av judisk tro. Kanske lite höga siffror då det totala antalet judar i Europa före andra världskriget var 4,5 miljoner och mängder av dem flyttade från Nazityskland och omgivande länder till andra länder i Europa och andra världsdelar.

  Förintelsen har däremot blivit hårt exploaterad och det finns starka indicier att den delvis ”bättrats på” som om inte Nazitysklands agerande var vidrigt nog. Jag kan inte heller befria mig från tanken att Nazitysklands vidrigheter används för att styra uppmärksamheten från kommunismens och socialismens ännu större vidrigheter.

 8. Italien klagar över att det kommit 85 000, 20 % fler, under första halvåret. Då är ändå Italien ett av EU:s randstater gränsande till Afrika. Till Sverige kom nästan 163 000 asylsökande 2015, det vill säga nästan lika många på ett år. För att komma från till exempel Syrien till Sverige kan du till exempel ta rutten Turkiet – Ryssland – Finland – Sverige (mindre troligt) eller rutten Turkiet – Bulgarien – Serbien – Ungern – Slovakien – Tjeckien – Tyskland – Danmark – Sverige. Italien är visserligen två tredjedelar så stort som Sverige men har å andra sidan sex gånger fler invånare.

  Jag förstår inte hur statstelevisionen och andra kan tycka att det är ett problem i Italien men inte i Sverige. I vårt fall skulle inte en enda komma om man följer Dublinförordningen (sex EU-länder på vägen) eller den av New York-protokollet utökade flyktingkonventionen.

 9. Hitlers regim diskriminerade judarna för att de var judar. Menafolket kommer till oss för att de flyr ett krig och att Sverige ger mest valuta för flyktpengarna. Dessutom var vi dåraktiga nog att ge alla som uppgav sig vara syrier PUT. Hur kan lilleman sätta likhetstecken mellan dessa händelser?

 10. Jag kan se likheter mellan 30 talet och Sverige idag
  Men! Då tänkte jag på det fria ordet och att dagens regering och media är som nazisterna på den tiden.

 11. Visst, Marie, vissa saker förstår man inte och då kan man inte ta ställning till budskapets innehåll.

  Dock, det vi vet är att alla muslimer är muslimer!

Kommentera