21 thoughts on “Hellre Lämna EU än att tvingas att ta emot muslimska Invandrare

 1. Vid alla stora val som får inverkan på väljarens vardag skall man alltid tänka efter före.

 2. Märkligt, tycker ni inte, att INGA muslimska män och kvinnor i hucklen syns gå hand-i-hand och hånglandes i Pride-paraden.

  Och när alla är så jävla snabba och frågar VARFÖR är det inga ”invandrare” på Allsång på Skansen och i midsommar-firandet, VARFÖR frågar sig inte samma twitter-media-vänster VARFÖR det inte är några muslimer – eller rent av imamer – i Pride-tåget?

  https://www.sydsvenskan.se/images/oGfDpj9o5qVrRYIBpbD1FTJvLfE.jpg

 3. Som sagt Sverige är kört för all framtid, det spelar ingen roll om vi lämnar EU när vi har 2 miljoner blattar här redan nu, krig är ett faktum och jag tänker i alla fall inte vara med i detta kriget och betala med mitt liv, jag har betalt tillräckligt nu, nu är det nog!.

  • Sverige skänker istället vår egendom till IS-GALNINGARNA. Vem trodde att sossarna och Merkel skulle framkalla en ny IS-tid i vår tid med våra pengar?

 4. Polen avlar fram användbara arab hästar
  I Sverige kallar sig F-Reinfeldt stridshingst och skänker svenska pass till multisjuka onda fullblods gruppvåldtäktsmän

 5. t.o m. mohammeds barn antastar vuxna i Borlänge, och förstör äppelträd när de pallar kart och förolämpar folk. Piraterna härjar fritt här i dvärgen Morgan Johanssons experiment.

  • Polen är garanterat framtidslandet. Investeringarna haglar som spön i backen. Mercedes bygger sin nya motorfabrik i Polen.
   Det byggs som aldrig förr, lägenheter åt Polska ungdomar, som efterskänks efter 25 år.
   Man tar även emot Polska flyktingar från Vitryssland och Ukraina.

 6. Bra lämna EU är enda rätta. DET sitter massa latmaskar i Bryssel och hittar på massa idiotiska påfund.Men flykting strömmen gör dom Ingenting åt.Bara käbbel .Flyktingar är inte Europas problem det är världsproblem som FN skall göra någonting åt.Det skulle Sverige sätta stopp för länge sedan.Alla vill till Sverige för vår välfärd, som är snart minne blott på grund av käbblande politiker.Trevlig helg Adolf

 7. Sverige är en slapptask och flatlössen samlas mest därnere. Nu börjar EU flyga in bakterier till roten på den afro”svensk”arabiska halvön.

 8. Jag tror att springpojken Löfven som skickades till Polen av folket i Bryssel för att skrämma in dem i fållan misslyckades? Det vore nog klokt om de som ivrar för att skrämma olydiga stater på östkanten med dyra viten för att de inte öppnar gränserna för allsköns ekonomiska migranter tänkte sig för. Det räcker med att några länder istället begär utträde så rasar EU-bygget.

  • Lövén blev påmind av Polska premiärministern att hon och deras president är båda folkvalda, men det är inte Lövén.
   Han är inte vald av folket till stadsminister, enbart tillsattt genom DÖ-överenskommelsen.
   Men om detta skrevs inget i svensk media.

  • Eftersom Polen numera tillämpar demokrati, hjälper det inte att försöka påverka premiärministern, hon följer ju folkviljan.
   I Sverige tillämpas ingen folkvilja, Lövén (Reinfeldt) gör som han vill.
   Har de lurat sig till makten, kan vad som helst hända.
   Här tillämpas demokratur.

 9. Osvensken Löfvén och polacken Jerzy Sarnecki gråter fortfarande med sina fula snablar i wiborowa – ingen is, bara kamelpiss – kckhhh !!!

Kommentera