Partille Cup – ny våg av Taharrush?

Partille Cup,  världens största handbollsturnering hann knappt börja innan det första fallet av den s.k. sexleken, taharrush har börjat. En flickas värsta mardröm har besannats. Ett gäng arabpojkar isolerar en flicka och börjar tafsa – en s.k. våldtäktslek. LEK?? Nu verkar det som om dessa gossar inte är med i handbollscupen men deras jaktmarker har i alla fall utökats. Den 15-åriga flickan blev upphunnen av gänget på en gångväg nära cup-området. Tafsad på bröst, rumpa och var sexuellt närgångna. Flickan har pekat ut en av förövarna och polisen skall knacka på hos föräldrarna? Hur det skall hjälpa ???

rtx21mzw_1452842648.jpg

 

Aftonbladet

10 thoughts on “Partille Cup – ny våg av Taharrush?

  1. Polisen lär väl inte vara till någon hjälp.
    Brottet är ju begånget av invällare

  2. Taharrush gamea har inte något med engelskans game att göra alls, det betyder rätt och slätt grupptrakasserier! Vedervärdigt är det iallafall!

  3. Straffa vårdnadshavarna om skynglarna upprepar sitt oskick eller döms för brott t.ex. Böter, väck med bidrag eller vräkning, då får vi förmodligen se på förbättring!

    ”Fy-fy!” Har inte fungerat hittills, nu krävs andra metoder!

  4. En sak är i alla fall säker, stollarna men feministidoktrinerad värdegrund kommer att fördöma alla män. Kanske någon till och med ”knycker” en idé och startar en handbollscup där bara tjejer får delta och vara publik.
    Idiotin och verklighetsfönekelsen har inga gränser i dessa kretsar.

  5. ”Knacka på hos föräldrarna”? Knacka han i huvudet med en hammare istället tills han förstår hur man behandlar det motsatta könet i det här landet. Förstår han inte ändå så skicka hem honom till hans hemland.

Kommentera