Orkar man lyssna??

När Statsministern är ute på s.k. ”charmturne” får finansministern Margaretha Andersson ställa sig på podiet. Hennes fokus idag ; Varna för Moderaternas närmanden till Sverigedemokraterna. Det hotar Sveriges ekonomi?????? Även om man är intresserad av Sveriges ekonomi så avstår jag att lyssna. Jag orkar inte höra hur hon maler på. Ena dagen är ladorna tomma och nästa dag är ekonomin mycket god. Varningar för alliansen och SD har vi hört och resten är total rapakalja. Hoppas nästa finansminister har lite mer att erbjuda. Tilläggas bör ju att Anders Borg förstått – Endast hjälp på plats…….!!SD`s politik!

 

12 thoughts on “Orkar man lyssna??

 1. Nu har Magdalena sagt att för att bibehålla nuvarande välfärd så satsar hon 20 miljarder per år fram till 2020. Dom som skall ha pengarna säger att det inte räcker. Jag tror att det kommer att räcka bra eftersom det är en tiodubbling av hur mycket som går till välfärden i dag och kom ihåg att det var för att bibehålla nuvarande välfärd. För att komma tillbaka till den välfärd vi hade på 70-talet behövs det åtminstånde hälften av vad som satsas på invandringen, alltså 300 miljarder om året.

 2. Säger det samma. Verkar som alla partier kör samma. ”Hur vi skall få ut invandrare i arbete”. En blind leder en blind kan man säga. Ingen vill lyssna på Jimmie Åkesson och SD förslag. ÄNNU.

  ”Problemet är större. Måste få nyanlända respektera våra värderingar och kultur. Står även i FN stadgan som Pettersson upplyste om i sin blogg.

  Jag säger. Vad är det ni inte förstår i Alliansen, S, Mp, V?

  Muslimska nyanlända vill inte integreras. Har sin livstid med att kvinnan skall födda en massa barn och vara hemma.

  Detta fördjupas av bidrag som är mer än dessa skulle fått om dem arbetade.
  Kommer från länder där det inte finns skatt. Jobbar svart. Parallell samhällen växer
  .
  Jag ser det varje dag i Malmö, men Löfven glidder runt i Europa och pekar finger åt andra och just nu glider han omkring i Östersjön och lurar stackars Kustbevakare och de som lyssnar på honom.

  Han är aldrig ute och träffar människor i utanförskap områden en vanlig dag. Ser inte svart arbetskraft.

  Går utför och det går mycket snabbt.

 3. Varför tar man inte tillfällen i akt och avgår och utlyser nyval.Skämtregeringe måste avgå , fjollan Magdalena kan väl meddela deras avgång.Eller är det önsketänkande.Det här med Almedalen bara fjanteri.Har vänster tv på, bara käbbel och svammel , dags Sverige att vakna,gå inte på massa lögner det har vi hört alldeles för länge .AVGÅ HEMSKA SVETSARN AVGÅ BUMS.MVH Adolf.

 4. Bara för att Röven inte vågar åka till Almedalen i år så får Magdalena som inte duger att slå fan i rumpan med en gång ställa upp och ljuga och förtala alla oss som gillade Sverige som det var en gång och inte vill se hur det förvandlas till en islamistisk stat med allt vad det innebär.
  Hon och alla de andra 7 språkrören i 7-klövern borde genast lämna landet och aldrig mer visa sig här.

 5. Orkan man lyssna?
  JA, man får tvinga sig.
  Sina vänner ska man hålla nära sig, men sina ovänner ska man hålla ännu närmare, så man vet hur man ska försvara sig.

Kommentera