Sju timmars väntan på ambulans?!!


Ambulansbrist enligt den som skrev rapport om ärendet. Det finns inte för få ambulanser enligt  Leif Persson, ambulanschef i Göteborg. SOS prioritering är inte den bästa säger han. Vad skall man tro? Enligt Persson finns ingen anledning till oro? Om jag hade ett klämt diskbråck och fick vänta 7 timmar på ambulans för att sedan opereras akut hade jag gett Leif Persson en rak höger. Vem tror han att han lurar?  – Ambulanstillgången fungerar väldigt bra. Vi har inga allvarliga incidenter, inga Lex Maria eller liknande, så inget pekar på att vi inte uppfyller ambulansuppdraget i Göteborg, säger han.  Vad var då detta??

bird2

svt


12 responses to “Sju timmars väntan på ambulans?!!

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Vi känner ju alla till vilka som åtnjuter högsta prioritet inom vårt samhälle, så ock inom sjukvården, varför vi kan utgå ifrån att ovanstående exempel handlar om en vanlig försumbar svensk, vilken nu betraktas som en andraklassens individ.
  Den demografiska ommöbleringen har många ansikten, dock med ett gemensamt – den lagstadgade möjligheten att kränka svenska folket, det enda folk som inte ges utrymme att åberopa hets mot folkgrupp.
  Andreas.

  Gilla

 • furio

  det är bara människor från världens mest förstörda länder som får första hjälpen.

  Gilla

 • inferno

  Det snabbaste sättet att få en ambulans att komma är att ringa och på undermålig svenska säga att man är knivskuren.

  Gilla

 • Torleif

  Förbannade läkare.

  Gilla

 • Jhonsson

  Ett visst antal ambulanser är nog reserverade för våra berikare.

  Gilla

 • Ståfräs

  FI, Feministregeringen Arnstad o Jonas kommer 2018 ordna en egen festival där det är Fitt fram att våldta svenska kvinnor o barn för ”vi är inga rasister” utan hatar bara SD och älskar våra muslimska bröder.

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Är man inte beredd på att lämna välavlönade jobb måste man ta till nödlösningar i form av att frisera sanningen.

  Gilla

 • ?

  Aftonbladet: ”Bråvalla festival kommer inte hållas 2018, meddelar arrangören i ett pressmeddelande. En orsak uppges vara förekomsten av sexbrott.”

  Detta tackar ni regeringen och Migrationsverket för

  …..och alla ensamkommande muslimska våldtäktsmän i vapenför ålder.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Sverige påminner mer och mer om Nazityskland 1944! Alla vet att det är förlorat men förföljelsen tvingar med folket! Alla måste spela med, tror du inte på slutsegern (mångkulturen), så hamnar du i koncentrationsläger! Vi väntar förgäves på undervapen (dom skall rädda oss efterblivna svenskar från undergång ), men det blir bara värre och värre! Många lever gott på folkets undergång och vet att om kriget slutar försvinner deras förmåner och till och med deras liv, därför manar dom oss att kämpa vidare och intalar oss om att allt är bra!

  Propagandan bara ökar och ökar!

  Gilla

 • ossie

  I vissa berikade områden kan det ju dröja pg av att man måste ha poliseskort mot stenkastning och annan berikning men 7 tim verkar ju vara i mesta laget.

  Gilla

 • Jhonsson

  Att använda lögner har blivit en vana och ett måste hos politiker, myndighetspersoner och journalister. Enligt dem fungerar allting i vårt land perfekt. Till och med tågen.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Som det stod i en e-bok jag läste nyss…

  ”det inte finns täckning på mobilen här på landet så man kan inte ringa 112, men det spelar ju ingen roll för det finns ju ändå ingen ambulans eller polis”.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: