12 thoughts on “En riktig islamiot förklarar varför det är bra att vanställa det kvinnliga könsorganet

  1. Men snälla sverigevänner, vi kan inte klandra den människogrupp som har så låg intelligens och som dessutom är hjärntvättade till att leva sitt liv bortom verkligheten – i en tro!

    Säkerligen är de så dumma i huvudet så att de inte ens förstår att de är underlägsna den normala människostammen.

    Tyvärr har vi en regering med bihang, t.ex. SÄPO, som inte heller fattar att vårt fosterland översvämmas av denna avart från släktet, människa.

    Det enda vi kan göra, och det enda de förstår är att hjälpa dem till en intensiv hemlängtan.

    Sverigevänner!
    Gör Sverige svenskt igen och håll Sverige rent!

  2. Det existerar ingen som helst logisk bevekelsegrund för att utföra ingrepp av det vidriga slag infibulationen innebär. Stympningen representerar endast ett traditionsbundet religiöst och socialt maktmedel och måste inom samtliga nationer med anspråk på att definieras som humana, civiliserade och rättskapabla, strängeligen fördömas.
    Patologisk kastration av de som begår sexuella övergrepp, icke minst mot barn och djur, vore däremot av nöden påkallade. Kemiska kastreringar har däremot lägre tillförlitlighet och begränsad varaktighet och torde inom dessa socialt och mentalt vanföra folkgrupper anses som otillräckliga.
    Andreas.

  3. Idioternas paradis Sverige som ser detta som helt normalt och är behjälplig med dessa våldsamheter med orden ”Vi använder oss av medicinska råd”.

  4. Preventiv medicin, pyttsan! Säg som det är att de är inte män nog att tillfredsställa en komplett kvinna. Det sa förresten en egyptisk politiker. Han menade att det var nödvändigt för ingen man skulle klara av en oomskuren kvinna (för att inte tala om fyra). Som bevis för att det är jobbigt nog som det är berättade han att egyptiska män använder mest Viagra i världen.

  5. =God failed! Om Gud/Allah skapade både mannen och kvinnan helt fel så att de måste korrigeras – vad mer fuckade han upp? Det kan ju innebära att det mesta som Han gjorde, gjorde han fel.
    Det bästa av den lärdomen borde vara att alla religiösa skrifter borde ses som propaganda som bara efterlevs när det behövs för att trycka ner svagare personer. Dvs i de länder där de medvetet motverkar skolgång, internet mm. Allt för att hålla folk okunniga för att behålla kontrollen = diktaturer.

Kommentera