I de tomma ladornas land är allt bra

INRIKES. Ni minns hur det var, ladorna var tomma, sedan blev de ännu tommare. Vi har kurser i bilförlossningar för BB har stängt, polisstationer stänger, pensionärer svälter. Ändå påstår regeringen att det går bra för Sverige. Vet ni vart pengarna tar vägen?

 

12 thoughts on “I de tomma ladornas land är allt bra

 1. Rent parentetiskt, mitt bland den grasserande galenskapen inom det boreala kalifatets gränslösa sfär kan tilläggas – heder åt de normala och rättskaffens arbetande invandrarna som av sund självbevarelsedrift väljer att lägga sina röster och sympatier till Sverigedemokraternas och nationens fromma.
  Ett sådant ställningstagande är ett tecken på en äkta kulturberikning och sammanhållning mellan de etniska och utrikesfödda svenskarna, mina välinitierade vänner.
  Andreas 🙂

 2. Asylindustrins boom dra Maggan nytta av men när hon tjänar en krona så får kommunerna lägga ut två.
  Statsfinanserna ser bra ut är nog så men ser man på hela svenska samhället så är det inte så muntert med ett av de mest skuldsatta länderna i världen.
  Privatpersoner och kommuner får stå för upplåningen samt statliga företag som hon tar ut mer i utdelning från än vad de har pengar i kassan.

 3. https://www.youtube.com/watch?v=mQakZce3GhQ Friggebo och Carl Bildt i Rinkeby 1992. Nu sjunger vi We shall overcome.

  Jag ser ljuset i tunneln. Valet 2018 och SD växer. Glöm inte Kyrkovalet i September, Ännu inte försent gå med i Svenska Kyrkan för att kunna rösta. Jag gjorde så och går troligen ut efter valet igen, om inte Biskop Antje och sossarna försvinner från deras Kyrkoråd.

 4. Det nämndes ett namn som vi bör minnas om vi nu prompt måste dras med S vid ratten och det var TAGE ERLANDER vår senaste statsminister Sedan han avgick 1969 har vi inte haft någon regering eller statsminister i det här landet.

 5. Jag hamnar då och då i diskussioner med människor som hävdar att ”vi” måste höja skatten. Jag frågar dem då om inte 17 200 kronor i skatt och avgifter på en bruttolön på 25 000 kronor räcker (Swedbanks privatekonomer 2011). Jag upplyser dem vidare att när Erlander avgick 1969 låg Sverige i topp inte minst inom skola, vård och omsorg och att skattesatsen då var ungefär hälften. Det är alltså inte fel på inkomsterna för staten utan hanteringen av skattepengarna det är fel på där bortemot en kvarts biljon om året (om det fortfarande räcker) går till okända människor med okänt ursprung och syfte förutom alla miljarder som slösas bort på totalitära institutioner och länder.

 6. Tyvärr är vi för få Pursvenskar som vet vart pengarna går. Det måste till en långvarig rejäl kris som slår hårt mot pengapungen och svider rejält i skinnet på betydligt fler än fattigpensionärer och lågavlönade.

Kommentera