”De riskerar att hamna i bidragsfällan!” ???


Enligt ett förslag från alliansen idag så skall man utöka RUT-bidraget. Detta bl.a för att vi har 100.000 tals utlandsfödda med låg utbildning som enligt Jan Björklund, Liberalerna riskerar att hamna i bidragsfällan. Riskerar?? Har inte regering och alliansen förstått någonting? Det är ju precis detta som de flesta av dem vill-det är ju därför de valt Sverige. Sverige, det förlovade landet när man får allt man ber om utan att behöva lyfta ett finger. När skall de förstå det som de flesta av oss vanliga förstått för längesedan??

Jan_Björklund,_2013-09-09_05


15 responses to “”De riskerar att hamna i bidragsfällan!” ???

 • Bosse S

  En desperat Björklund som mycket väl förstått att Liberalerna ligger risigt till och hans post som partiledare är i fara. Därför gäller det att anamma Birgitta Olssons extremistiska idéer för att sno väljare från sossarna, tror han, eftersom ingen av allians eller SD-väljarna kommer att luras fler gånger av Björklunds plagierande av tidigare partiledares desperata åtgärder som aldrig var tänkta attt genomföras. Hoppas nu att Liberalerna även i fortsättningen är helt körda och åker ur riksdagen vid nästa val. De får gärna försvinna i kommuner och landsting också, eftersom partiet är ett stor irritatonsmoment med alla lögner och dumheter som ständigt produceras i det partiet.
  Med hopp om att säga en idiot eliminerad och nu väntar vi bara på nästa, mp förslagsvis och drastiskt minskat stöd till centern, sen löser det sig kanske med SD.

  Gilla

 • ossie

  Han skulle bli en bra ordförande i trögfattarföreningen.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå enkla jobb…………

  Tycker vi inför politiskt arbete i rutavdraget. Så att människor kan engagera sig mer i kommunpolitiken och rikspolitiken.

  För politiker måste väl ha det enklaste jobbet av alla.

  Nu börjar man bli trött på Alliansens benämning av ”enkla jobb”.

  En typisk klassisk nervärdering av många människor som redan nu utför dessa viktiga arbeten dagligen.

  RUT-avdraget ska bort för att det är en orättvis reform som riktar sig till de mest välbeställda i samhället. Låginkomsttagare har ingen större möjlighet att använda sig av detta .De får istället bekosta denna ”reform”.

  Sänk istället den allmänna arbetsgivaravgiften och inför en enhetlig lägre momssats.

  Gilla

 • Jhonsson

  För en invällare är inte bidragen en fälla. Det är högsta vinsten!

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Om hjärnkirurgerna och raketforskarna skulle betala för att få flytta min soffa, så skulle jag banne mig inte släppa in dem. Släpper inte in vad som helst över min tröskel.

  Gilla

  • Grune

   Vem är så dum så att han frivilligt släpper in en muslim i sitt hem för att utföra arbeten?
   Vem skulle låta en zigenare vakta hemmet åt sig medans man är på semester? Inte jag i alla fall!

   Gilla

 • angelicaplacet

  AKB har bytt färg på sin klänning de senaste gånger.

  Nu är färgen röd – som är en färg som används för att fånga uppmärksamhet.
  Men här hjälper det inte tror jag.

  Gilla

 • Anna2

  Varför skulle jag, om jag behöver en rut/rot- tjänst anlita nån som helst vill hugga huvudet av mig?

  Gilla

 • Hans Nilsson

  Det var en ynkedom att se dessa fyra töntar som kallat till pressmöte på TV. Nygamla Anna Kindberg Batra har lika stor utstrålning som en blöt skurtrasa.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Han vet inte ens vilka som är i landet och varför tror han att svenska kvinnor skulle släppa in personer i sin bostad som staten inte ens vet vilka de är för att tex hänga upp gardiner som de prata om.

  Gilla

 • B Bäver

  Dom som kom efter Jugoslavien kriget och var över 40 år fick 60 % av dom aldrig nåt jobb. I Malmö finns kvinnor som efter 20 år i Sverige inte kan prata svenska. Vi lärde visst oss en djävla massa av det. Nu har det enligt Björklund kommit 40 åriga gubbar som inte ens kan läsa o skriva på sitt eget modersmål . Vad är det som är så svårt att fatta för våra politiker . När han satt i regeringen Reinfeldt var det ju bara högutbildade akademiker som kom. Det sk allians gänget har ta mig fan inte alla höns hemma

  Gilla

 • Bosse

  Vem ljuger? Jan Björklund sa ikväll att det behövs enkla jobb därför att 45-åriga invandrare har inte ens grundskola. Löfven säger att dom är färdigutbildade forskare, läkare och ingenjörer. Men han vill också ha enkla jobb. Varför? Dom är ju enligt honom färdiga ingenjörer. Jag tror att jubelidioten Löfven ljuger så han vet inte vad som är fram eller bak. Den jävla mytomanen behöver läkarvård.

  Gilla

 • Cirkusen rullar på.

  Mer hjärnoperationer och mer raket forskning…
  dessa ”figurer” kan allt !
  Löfven hälsar 🐭

  Stackars Sverige !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: