Jag hade gjort samma sak…..

När Mertsi med familj skulle handla leksaker gick butikspersonalen efter dem hela tiden. Han opponerar sig inför kameran som uppenbarligen hans fru håller i men personalen står på sig.  Man behöver inte vara rasist för att hålla ett extra öga på Romer i butiken. Om man fördjupar sig i deras kultur och leverne så är lögner och stöld en merit och tillgång. (Boken ”Vi kallar dem Zigenare”) I svt beskrivs denna händelse som en snyfthistoria alt. smädelse men detta är verkligheten för många butiker.

privatbild-jpg 

Självklart kommer Mertsi Lindeman att polisanmäla denna händelse och självklart kommer det att resultera i att Lekia i Linköping kommer att få betala en fin ersättning till denna familj.  Då har de lyckats igen.

Självklart har personalen en helt annan sida av denna historia, mycket mer än vad som syns på filmen. Detta kommer dock inte att tas hänsyn till av det svenska rättsväsendet. Där kommer det att dömas till Romernas förmån – allt för att slippa efterdyningar och protester.  Varför tror vi i Sverige att vi är skyldiga att krypa för Romerna??

 

 

25 thoughts on “Jag hade gjort samma sak…..

 1. Min bekant, pursvensk, som hade en liten guldsmedja/affär tvingades låsa affären och endast öppna för kända kunder.
  Hans motiv var att han inte kunde hantera zigenarna när de kom in i affären. De kom i små grupper och stal för stora pengar varje gång.

  ”Akta dig för tattarna” brukade mon mormor säga.

 2. 1. Sök på antal Lindeman i Linköping på ratsit. Resultat: 8st personer.
  2. Sök på antal Lindeman i Linköping på lexbase. Resultat: 6st personer.

  Case closed.

 3. Kränkta av allt och ingenting. Till invällarna utdömer DO fantasibelopp i skadestånd för skitsaker. Jämför med vad svenska våldtäktoffer får.
  Det är dags att lägga ner DO.

 4. Den Zigenaren ljuger säkert ej!!! Han berättar att hans nappsugande fyraåring sagt ”sätt upp övervakningskameror så får ni se att vi inte stjäl” så vad pappan säger är bevisat sant, eller hur?

 5. Ser jag sådana i en butik, eller i närheten, då håller jag extra koll på handväskan per automatik.

 6. Har en Lindeman som granne men han är 50% och 50% finne(riktig finne ingen zigenare!) Svårt att ta upp detta med efternamn då alla zigenare nästan har svenska namn från staten!

 7. När vaknar Svenskarna? Dessa svin som utnyttjar oss och ingen reagerar. När skall detta ta slut när sätter vi hård mot hård.VAKNA SVENSKAR .SVERIGE TILL SVENSKARNA.Punkt slut.Mvh Adolf

  • Svaret är aldrig, eftersom det inte handlar om att folk sover, det handlar om att de är ointelligenta, man kan inte ”bli” intelligent, det är nåt man är, och har inget att göra med vilken typ av information man serveras eller inte serveras, intelligenta människor fattar saker utan utan att behövas ges korrekt information.

   Så svaret är aldrig, förfallet kommer fortgå tills det är inbördeskrig, då kommer en stor del av dessa du kallar ”sovande”, välja ”fel” sida eftersom de aldrig har fattat ett smack om vad det är som sker.

   Med systemets goda minne, det är därför det heter ”government”

   Govern=Styr, kontrollera
   Ment=Mind, hjärnan, medvetande

   Alltså, regeringen regerar folkets åsikter, det är allt det handlar om, men nuförtiden är det ett självspelande piano, eftersom idioterna programmerar sig själva och varandra, eftersom dom inte har nån identitet längre, de har totalt blivit robotar i slavsamhället.

   Sluta hoppas du spiller din tid.

 8. Av drygt 400 Lindeman i Sverige, medverkar drygt 100 i domar och förelägganden senaste fem åren även Mertsi i 4 domar. Ca 25 % utfall för Lindeman. En Nilsson eller Svensson under 2%. Vad kan man utläsa av det?

  • De kommer att byta namn till Nilsson, Svensson, Johansson och andra typiskt svenska familjenamn, så se upp !

  • Har en Lindeman som granne men han är 50% och 50% finne(riktig finne ingen zigenare!) Svårt att ta upp detta med efternamn då alla zigenare nästan har svenska namn från staten!

 9. Svenskt sk rättsväsende och ALLA dess företrädare är ett hån mot landets Pursvenska befolkning.

 10. Jag är så J*ävla glad att det är BROTTSLIGT att göra sig skyldig till etnisk diskriminering! I Sverige är man OSKYLIDG tills motsatsen bevisas! Dina påstående är med andra ord SKIT värda då det inte kan bevisas däremot kan Mertsi bevisa hur personalen gör sig skyldig till BROTT!! Tur att det inte är stollar som sätter lagarna och att ALLA är lika inför lagen! Ja dom kommer att dömas och FLER brottslingar döms! Diskriminering och stöld är avskyvärda brott i detta fall ser vi bevis på att bara ett av dessa brott begåtts så påståenden eller vinklingar om ”vad som eventuellt” hände kommer lagen ALDRIG att ta hänsyntill AAMEN för det!

  • Du har inte mycket erfarenhet av svenskt ”rättsväsende” Det finns i praktiken ingen likhet inför lagen.

 11. Jo det är mycket som får rum i dessa Zigge Z kjolar som ju är rena stöldredskap. Borde förbjudas i affärer.

Kommentera