20 thoughts on “Dagens bild

 1. Dagens stora nyhet svarar Führerin Merkel för.. Hon har idag godkänt att Bundesdagen skall få fritt rösta,om bögar och flator framöver kan få ingå äktenskap med varandra.Detta i ett land som präglas av konservativ katolicism i söder,och Lutheransk i norr/väst. I öst fortfarande kommunism eller Gröna.(skit samma)
  Detta kommer om något att gynna AfD,som för en konservativ nationalism.Eftersom socialisterna tillsamman med röda och gröna kommunisterna har en majoritet,kommer detta att klubbas redan på fredag ! 🙂
  Det går snabbt utför inte enbart i Absurdistan…..

 2. Jag tycker att Ylva Johansson skulle ta ett av alla de snabbspår hon hittat på och försöka ordna ett riktigt jobb åt sig själv.

 3. Jag har Skypat med flera från MENA-länder och även sett deras betyg från universitet. Bl a en med högsta betyg i engelska. Många gånger hade jag helt klart problem med att förstå. Jag hade bra betyg, näst högsta av lärare med engelska som modersmål.

  Valideringen av utomeuropeiska examina var från början urusel. Men man blir alltmer tvungen att tänka om.

  Till saken hör att de själva har ett till synes alltför stort självförtroende när man tillhör de utvalda och självkritiken är lika med noll.

 4. Vi hade en sån ekonom på jobbet. Inte en siffra rätt. Deras utbildning, även om den är på deras universitetsnivå, är betydligt lägre än vad vår universitetsnivå ger.

 5. Om sanningen skall fram så är det nog minst 95% analfabeter som aldrig gått i skolan.

 6. De välutbildade skulle in på ”Snabbspår” som var regeringens prestigeprojekt för högskoleutbildade invandrare.

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2015/09/2015-09-15_0757.png

  Men uppslutningen blev mycket mager vilket självklart berodde på att det var mycket få högskoleutbildade som kom.

  Det kom sannolikt mångdubbelt fler krigsutbildade ISIS-terrorister än högskoleutbildade civila till Sverige under ”flykting”-krisen 2015-2016.

 7. Är man förvånad?! NEJ, ett kraftfullt rungande NEJ!!!
  Regering, den nuvarande och den tidigare tillsammans med MSM, måste tro att Svenska Folket är ett gäng dumskallar!
  Våra ”pensionsräddare” räddar enbart sig själva och sin ”pension”. De VILL INTE och KOMMER INTE att lyfta ett finger för ursprungsbefolkningen (OSS Svenskar) när vi behöver hjälp! Vi kommer, med denna invällarpolitik, inom en snar framtid vara i minoritet i vårt eget Land om idiotin det får fortsätta!!
  Dags för NY REGERING och nytt ärligt tänkande! Sätt igång med uppsägning av medborgarskap, utvisningar, av enskilda och hela familjer. Tack!!

 8. Jobbade en tid i både Mellanöstern och Afrika. Kunde konstatera att fackkunskapen hos de infödda ingenjörerna var skrämmande låg.
  Hos folk i allmänhet näst intill obefintlig.
  Något kunskapsregn över Sverige tack vare invandringen från Mena-länderna är naturligtvis bara ett påhitt (lögn) av regering och media.
  Dessa,dvs regering och media, har antagit sanning och verklighet som sin största fiende.
  Att föra det svenska folket bakom ljuset, generar dem inte ett dugg.

 9. Frågan är väl om våra styrande politiker klarar grundskolekraven? Ytterst tveksamt om man frågar mig…

  • Tvärtom subverteringen av den grå massan är en av grundpelarna för att styra samhället, att du trodde att massmedia var till för medborgarna gör inte någon skillnad, du har helt enkelt en felaktig bild av vad media håller på med, eftersom de själva säger att de avslöjar sanningen och rapporterar ovinklat,en fet lögn, ingenting är ovinklat eftersom det alltid kommer från ett perspektiv, som motsvarar den vilja och ovilja som den som selekterar informationen senare innehar.

Kommentera