Stäng

6 reaktioner på “Afgansk ”kulturuppvisning” i England

 1. För c:a 50 år sedan läste jag James A. Mitcheners roman ”Caravans”, som handlade om Afganistan och tänkte ”vilket skitland”. Verkligheten har dock som vanligt överträffat dikten!

 2. Vildar Vildar och åter Vildar!
  Ouppfostrade ”pensionsräddare” som är ”högutbildade”!
  Med den respekt de har för kvinnor, som oftast står för uppfostran i vår del av världen så förstår man varför de beter sig som ”djur”! När de ”kräver” respekt av kvinnor som de förtrycker i sina egna länder. Speciellt musar som har enbart mannen som förebild! Vildar!! Apor!! Och sådana importerar vi i hundratusentals!! Miljontals i Europa!! Ingenting gott kommer genom att importera ”hudingar” och börjar ”hudingar” importeras från Afrika (som Lööf välkomnar) så adjö Europa och dess framtid!!!
  Icke-Framtid!!!

 3. Europa skall inte ha några gränser välkomna (flyktingar) skrek Stefan o Angela nu måste asylrätten stoppas innan hela Europeiska kontinenten blir raserad. Dom ansvariga för detta helvete måste ställas inför rätta och dömas till hårda straff………..

 4. Vem betalar för förödelsen?
  Funderar på att sluta jobba/betala skatt och istället kombinera bidragsberoende med kriminalitet för att kunna leva som en kung. Om någon klagar på mitt beteende drar jag på offertröjan och fram rasistkortet eller liknande.
  Verkar ju vara det som premieras och hyllas i dagens Sverige. Kan ju gå med i FI, V, MP eller S för att ha ryggtäckning av partiet.

 5. Varför släpper de in sådana urtidsmänniskor i möblerade rum? Det räcker med några grottor tills de blir mer civiliserade.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: