Tyska Bröl


Från  Halle-Neustadt, Tyskland.   Antagligen var det ljud liknande de på denna video som en ”Brandkärrsbo”  som kallade oväsendet för ”från en magsjuk åsna” vart åtalad för av en åk lagare i Nyköping.

Tidigare om magsjuk åsna HÄR


7 responses to “Tyska Bröl

 • SvenskMan77

  Tänker mest på soptunnorna…dom måste just blivit hämtade för det ända dessa kan bidra med är sopor sopor och åter sopor….

  Hälsar en fastighetskötare .

  Gilla

 • Jhonsson

  När jag jobbade i ett Mena-land, bodde jag en tid alldeles intill en moské med vidhängande minaret. Böneutroparen hade spelat in sitt budskap på band och använde flera högtalare, som hängde i toppen av minareten. Eftersom det var inspelat ”tröttnade” han aldrig. Larmandet kunde göra vem som helst tokig. En sanitär olägenhet av högsta rang.
  Snart i varje svensk kommun.

  Gilla

 • Stenbock

  Alla nattarbetande som bor i angränsande lägenheter,kan sända en tacksamhetens hälsning till Führerin Merkel….för att de inte får vila ut.

  Gilla

 • hllviken

  Neeej! Inte var det TYSKA bröl!

  Gilla

  • Ulfa

   Tydligen blev han som filmade avbruten då man ser en man springa fram mot honom mot slutet. Ja det låter inte bara som en magsjuk åsna utan det kunde också vara mistlur av något slag.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: