Raketattack mot Israel från Gaza

MELLANÖSTERN. I natt avfyrades en raket från Gazaremsan mot Israel. Några timmar senare utförde Israel ett motangrepp mot arabiska mål i området. Minst tre mål har rapporterats i Gaza, enligt palestinska säkerhetskällor och ögonvittnen. Två Hamas-baser träffades nära staden Rafah och Gaza city. Dessutom träffades ett område sydöst om Gaza city.

Det finns inga officiella rapporter om skadade, men en AFP-fotograf i Gaza såg minst en man som fördes till vård.
Israels militär uppger att angreppen var ett svar på den raket som tidigare avfyrats från Gazaremsan. Inga människor skadades i den attacken.

-Pettersson noterar Aftonbladets rubriksättning.

Haaretz

5 thoughts on “Raketattack mot Israel från Gaza

 1. Tyvärr är antalet hjärntvättade Svenskar som fortfarande köper den PK blaskan så pass stort att någon förändring i bla rubriksättning inte kommer att ske under överskådlig framtid.

 2. Dessa märkliga så kallade Palestinier som inte tycks begripa
  att det kostar mer att angripa Israel än vad dom tjänar på det.

  • Det handlar om religiös övertygelse, och de är villiga att betala priset för det.

 3. De palestinska Hamas-terroristerna är mycket oberäkneliga och går ej att lita på. De skjuter raketer hej vilt mot både vänner och fiender.

  Mona Sahlin i raketattack
  (Publicerades 6 sep. 2007 då hon som partiledare för S befann sig i Israel nära Gaza)

  https://unvis.it/expressen.se/nyheter/mona-sahlin-i-raketattack

  Men tanke på utrikesminister Margot Wallströms (S) personliga säkerhet skall hon vara innerligt tacksam för att ha blivit portad att besöka Israel med tanke på att Hamas-terroristerna på Gaza-remsan plötsligt kan få galna infall att skjuta sina svårstyrda raketer (delvis finansierade med svenska skattepengar) mot vem som helst när som helst.

Kommentera