Man hittad död i bil – en person gripen


INVANDRARVÅLD. En man hittades död i en bil i Sösdala utanför Hässleholm på måndagseftermiddagen, skriver flera medier. Eftersom polisen inte kan utesluta brott har man inlett en förundersökning om mord. Under eftermiddagen greps en man.

UPPDATERAT 2017-06-28 Kl. 17: Polisen har avskrivit alla misstankar om mord. Men den döde mannen är fortfarande oidentifierad.

– Personen som har gripits har befunnit sig där den avlidna mannen hittades. Den gripna personen är gripen misstänkt för mord initialt, säger Maya Forstenius vid polisen region Syd. Den döde mannen är ännu inte identifierad.

-Pettersson ser att Norra Skåne skriver om det förmodade mordet och där visar de en bil som påstås vara mordplatsen och utan att säga för mycket kan man väl påstå att sådana bilar brukar våra kära EU-migranter puttra omkring i när de gör sina affärsresor…en zigenarbil med en zigenare i…men det är bara en gissning…

Bussar med stöldgods i linjetrafik mellan Stockholm och Rumänien


6 responses to “Man hittad död i bil – en person gripen

 • Mord i zigenarhövdingens kvarter | Petterssons gör skillnad!

  […] I går skrev vi om att en oidentifierad man hittats död, troligen mördad i Sösdala. Jag tyckte ett bilen där mannen hittades såg ut som en typisk bil som zigenare använder för […]

  Gilla

 • naimlap

  Svenstia, måste vara Europas farligaste land att, vistas i. Man kan säga att, stian används även som slakthus. Vad säger myndigheterna om detta har de nödvändiga tillstånd? Det brukar vara stränga regler för just slakthus.

  Gilla

 • Stenbock

  Du har ett sjunde sinne Pettersson… Visst verkar det vara ett fall zigenare emellan.Satt just och tittade på dagens lokala nyheter,från Ruhrområdet i Tyskland. NRW som sedan årtionden är förlorat har idag no-go-zoner i stort, i varje stad. Dels turkar som anser sig tillhöra urbefolkningen och dels nya tillkommande,av allehanda skit.I går blev det på nytt kortslutning mellan de olika stammarna. Ett uppbåd poliser fick skilja c.a 250 stridande åt.Två häktades efter att gong-gongen ljudit.Två andra fick läggas in på sjukhus för allvarliga huvudskador !
  Nästan i stil med Sösdala i Absurdistan…. 🙂

  Gilla

 • Mary Agnes

  Boende i närheten berättar att det är många zigenare i orten, och det rapporteras också om knarkodlingar där.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: