Ung man svårt knivhuggen i Stockholm


INVANDRARVÅLD. En ung man har knivhuggits svårt i Stockholm. Han kördes in till Södersjukhuset i en privatbil, och polisen vet inte var knivdådet har skett. -Han var allvarligt knivhuggen på flera ställen. Vi har tagit bilen i beslag och håller förhör med hans kamrater som satt i bilen, säger Fredrik Andersson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen.

Polisen utreder händelsen som försök till mord. Mannen kom in till sjukhuset strax efter klockan fyra på söndagsmorgonen.

-Pettersson säger: var inte rädda för Sverige har aldrig varit tryggare, se bara till att hålla er friska. Akutmottagningarna är upptagna av att vårda den nya adeln…


3 responses to “Ung man svårt knivhuggen i Stockholm

 • Blåsfirren

  Är det en sådan där hårding som vrålar ”Fuck The World” och sedan ska ha sjukvård när det händer något. Fy f-n.

  Gilla

 • Jonny Fagelsag

  Våra vårdresurser går till babbarna….Vill vi betala gratis sjukvård till all jordens patrask ?
  87:an vill det! INTE jag….!

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Dags att göra något.Vi svenskar måste resa oss kräva nollans avgång. Vi måste få tillbaka det trygga Sverige som en gång har varit.Vi kan inte vänta till 2018 fler oskyldiga dör ,skadas,rånas,våldtas osv vill vi det?Det räcker nu.Spyan RPC gör inget ,medborgarnas säkerhet är inte hans grej,han är som husse bara käbblar.Avgå Eliasson fort som fann!!!MVH Adolf

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: